Στις φωτογραφίες της Μαρίας Αντωνά από το Λονδίνο, οι followers της πρόσεξαν την αλλαγή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις φωτογραφίες της Μαρίας Αντωνά από το Λονδίνο, οι followers της πρόσεξαν την αλλαγή

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στο Λονδίνο, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Την τελευταία εβδομάδα ο τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι, οι δυο τους βρήκαν ο ένας στον άλλο ένα λόγο για να χαμογελάνε, έναν λόγο για να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Πιο απλά, ο γνωστός παρουσιαστής και η παρουσιάστρια, εδώ και λίγους μήνες λέγεται πως είναι ζευγάρι.

Αν και οι δυο τους πέρασαν στα ίδια μέρη αρκετές από τις μέρες του καλοκαιριού, ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή ανάρτηση ούτε και κάποιο tag στις αναρτήσεις τους.

Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Το ίδιο συνέβη και με το πρόσφατο ταξίδι τους στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Αντωνά απο το Λονδίνο και τα σχόλια των followers

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή τη πρώτη συνέντευξη της εκπομπής του για τη νέα σεζόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συναντήσει εκεί τον τραγουδιστή.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τα δημοσιεύματα που πυροδότησαν τις φήμες

IMG_2549.jpg

Μαζί του βρέθηκε και η Μαρία Αντωνά, κάτι που «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν και οι δυο τους απο το συγκεκριμένο μέρος.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της, η Μαρία Αντωνά, έγραφε: «Δημιουργώντας αναμνήσεις».

https://www.instagram.com/p/C_oN7eNIG88/

Αν και πάλι δεν είδαμε καμία κοινή ανάρτησή τους, ούτε tag, οι followers της Μαρίας Αντωνά μέσα από αυτό το mini άλμπουμ από το Λονδίνο πρόσεξαν την αλλαγή στη διάθεσή της.

Όπως ανέφεραν, η ίδια φαίνεται να είναι πολύ πιο ευδιάθετη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που απορρέει από το γεγονός πως είναι πολύ καλά στην ψυχολογία της, κάτι στο οποίο σίγουρα έχει βάλει το «λιθαράκι» του ο Γιώργος Λιάγκας.

Πάντως, η Μαρία Αντωνά, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο Survivor 2024 ήρθε αντιμέτωπη με τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη μετά από 7 περίπου χρόνια σχέσης, απαντώντας στους δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα είχε αναφέρει: «Τι θες να απαντήσω; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια», προσθέτοντας: «Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο».

https://www.instagram.com/p/C-fX1wuIjTn/