IQ 160: Η εγκυμοσύνη της Σμαράγδας Καρύδη και η ρήξη με τον Νίκο Κουρή - Η πρεμιέρα του β' κύκλου

Κατερίνα Μπούσιου
IQ 160: Η εγκυμοσύνη της Σμαράγδας Καρύδη και η ρήξη με τον Νίκο Κουρή - Η πρεμιέρα του β' κύκλου

Η τελική ημερομηνία της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του IQ 160 με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή να αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή τους. 

Η πιο ανατρεπτική αστυνομική τηλεοπτική περιπέτεια επιστρέφει και το IQ 160, η σειρά που αγαπήθηκε την περσινή χρονιά, κάνει δυναμικό comeback στο πρόγραμμα του Star. Και αν περίμενες ότι η Σμαράγδα Καρύδη θα έχει πλέον μία ήρεμη ζωή ως ειδική σύμβουλος της αστυνομίας, όλα θα έρθουν ξανά τα ίσια, ανάποδα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε, έδωσε και το πρώτο spoiler για τη μέλλουσα πολύτεκνη μαμά Πηνελόπη Μουρίκη.

Θα μείνουν τελικά μαζί ο Νίκος Κουρής και η Σμαράγδα Καρύδη;

Η Σμαράγδα Καρύδη ζει τις τελευταίες μέρες, μία ιδιαίτερη συνθήκη με την απώλεια του πατέρα της Ντίνου. Ωστόσο η τέχνη και η δημιουργία σε αυτές τις περιπτώσεις, λειτουργούν θεραπευτικά. Η ηθοποιός θα επιστρέψει εντός των ημερών στα νέα γυρίσματα για τη σειρά IQ 160, την πιο πρωτότυπη σειρά των τελευταίων χρόνων στην ελληνική TV η οποία βασίζεται σε γαλλικό format.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρέτησε τον πατέρα της Ντίνο, με την πιο γλυκιά τους φωτογραφία

Αν θυμάσαι, στον πρώτο κύκλο είχαμε δει την έλξη μεταξύ της Πηνελόπης Μουρίκης, της πανέξυπνης καθαρίστριας που έγινε ειδική σύμβουλος της αστυνομίας, με τον αστυνόμο Αργύρη Καλατζή. Το φιλί της Σμαράγδας Καρύδη με τον Νίκο Κουρή στο τελευταίο επεισόδιο, είχε ενθουσιάσει τους φανς της σειράς. Αλλά αυτός ο έρωτας, έχει εμπόδια, παγίδες και ανέλπιστες εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21.00.

Αυτός ο έρωτας και το πάθος, αναγκαστικά στην αρχή, θα είναι το μεγάλο τους μυστικό. Κανείς δεν θα καταλάβει πως οι δυο τους έχουν κρυφή σχέση. Ο Αργύρης θα χωρίσει επίσης από την επιθεωρητή Ιωάννα Ζησιμάτου, την οποία υποδυόταν η Μαίρη Μηνά. Και ενώ η Πηνελόπη πιστεύει πως η ζωή της έχει μπει σε μία σειρά και έχει βρει τις ισορροπίες με τα 3 της παιδιά και τον πρώην σύζυγο, όλα ξαφνικά ανατρέπονται.

Συγκρούεται με τον Αργύρη και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη θέση της ως σύμβουλος. Βρίσκεται μάλιστα μπλεγμένη ως ένοχη σε μία υπόθεση, αλλά ευτυχώς οι αστυνομικοί δεν την αφήνουν αβοήθητη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ έχει πρόθεση να γυρίσει στην παλιά της δουλειά, το χάρισμά της και η ευφυία της δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Θα την δούμε κάποια στιγμή να γίνεται ιδιωτική ντετέκτιβ. Αλλά πάλι ο Αργύρης Καλατζής, βρίσκεται μπροστά της, για να την προλάβει και να την προστατέψει.

Όμως κανείς από τους δύο δεν περιμένει αυτό που θα τους συμβεί. Γιατί τυχαία σε μία εξέταση από γιατρό, εκείνος της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Φυσικά εκείνη καταλαβαίνει πως το παιδί είναι του Αργύρη. Αλλά εδώ αρχίζει και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας μας. Θα του το πει; Είναι εκείνη έτοιμη να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες, για 4η φορά μαμά; Ενώ μάλιστα η σχέση τους είναι τόσο complicated; Στο τρέιλερ βλέπεις και το ξάφνιασμά της. Και από καταλαβαίνεις πολλά.

Υπάρχει ήδη αναμονή κοινού γιατί η σειρά αγαπήθηκε αλλά έκανε και υψηλά νούμερα τηλεθέασης την περσινή χρονιά, ενώ κάποιοι βρήκαν και την αλλαγή σε μέρα και ώρα μετάδοσης, μία πολύ καλή εξέλιξη.