Το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη: Ο θρήνος της Σμαράγδας και του Θοδωρή Αθερίδη

Το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη: Ο θρήνος της Σμαράγδας και του Θοδωρή Αθερίδη
NDP Photo Agency

Συντετριμμένη η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου. Ποιοι ηθοποιοί και φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη. 

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου, σήμερα το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη που «έφυγε» από τη ζωή στα 85 του χρόνια το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου και την κόρη τους Σμαράγδα.

Το συγκινητικό μήνυμα της Σμαράγδας και το στεφάνι του αποχαιρετισμού

Ο Ντίνος Καρύδης, με την 50χρονη πορεία του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αγαπήθηκε όχι μόνο από το κοινό, αλλά και από τους συναδέλφους του. Ήταν ένας καλλιτέχνης με σπάνιο ήθος, για αυτό και δεν μας έκανε εντύπωση που τόσο πολλοί συνάδελφοί του συγκεντρώθηκαν σήμερα, για να τον αποχαιρετήσουν.

Ντίνος Καρύδης: To «αντίο» της Finos Film και όσα είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη για τον μπαμπά της

Ήταν όμως μία πολύ δύσκολη στιγμή τόσο για την κόρη του Σμαράγδα, όσο και για τη σύζυγό του Τζούλια, η οποία ήταν διαρκώς υποβασταζόμενη από μέλη της οικογένειαάς της, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της.

1726576804131-20969542-argiropoulou.jpg

Η Σμαράγδα Καρύδη έφτασε στο κοιμητήριο μαζί με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος προσπαθούσε να την παρηγορήσει, αλλά ήταν και εκείνος αρκετά θλιμμένος. Με μια γλυκιά αφιέρωση στο στεφάνι, η κόρη του ηθοποιού, τον αποχαιρέτησε για μία ακόμη φορά, υπογράφοντας με το υποκοριστικό που εκείνος συχνά χρησιμοποιούσε για εκείνη: «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου Μπούμπα».

stefanismaragda_karidi.jpg

Η Σμαράγδα με μία χθεσινή της ανάρτηση και μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τον πατέρα της, τον είχε αποχαιρετήσει για μία ακόμη φορά.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρέτησε τον πατέρα της Ντίνο, με την πιο γλυκιά τους φωτογραφία

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Βίκυ Βολιώτη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σταμάτης Φασουλής, η Άννα Φόνσου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, o Tάκης Παπαματθαίος, ο Ρήγας Αξελός, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Γωγώ Μπρέμπου και ο Χρήστος Χωμενίδης, η Άννα Νταλάρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Λουκία Πιστιόλα, ήταν ανάμεσα στους δεκάδες ηθοποιούς που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια, στην εξώδιο ακολουθία.

DPG Network