Η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρέτησε τον πατέρα της Ντίνο, με την πιο γλυκιά τους φωτογραφία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη αποχαιρέτησε τον πατέρα της Ντίνο, με την πιο γλυκιά τους φωτογραφία

Οι κοινές τους στιγμές. Χωρίς λόγια, αλλά με μία φωτογραφία που της θυμίζει το τι υπήρξε για εκείνη ο πατέρας της Ντίνος Καρύδης, η Σμαράγδα είπε το δικό της «αντίο». 

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, γιατί επί 5 δεκαετίες εκτός από ένας εξαιρετικός ηθοποιός, υπήρξε και ένας εξαιρετικός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη. Η απώλεια αυτή όμως είναι δυσκολότερη για τις 2 γυναίκες της ζωής του, τόσο για τη σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου, όσο και για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του, τον αποχαιρέτησε λιτά και ουσιαστικά.

https://www.instagram.com/p/C_98ZjWKIs-/

Τα μηνύματα φίλων και συνεργατών στη Σμαράγδα

Το πατρικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη ήταν πάντα γεμάτο από δικές της φωτογραφίες. Τόσο η μητέρα της, αλλά κυρίως ο πατέρας της, της είχαν τεράστια αδυναμία. «Έχετε δει πόσο χαζοπατέρας είναι. Όπως έχει και στο σπίτι δεκάδες φωτογραφίες, έχει και στα καμαρίνια των θεάτρων που παίζει. Μπαίνω σε άλλα θέατρα και βλέπω τη φάτσα μου» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της, η ηθοποιός.

Ντίνος Καρύδης: To «αντίο» της Finos Film και όσα είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη για τον μπαμπά της

Σήμερα, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Σμαράγδα χρησιμοποίησε μία από αυτές τις φωτογραφίες για να του πει το δικό της «αντίο». Λιτά χωρίς λόγια. Τι να πρωτοπεί άλλωστε για εκείνον, που υπήρξε το πρότυπό της, ο φύλακας άγγελός της για μία ολόκληρη ζωή; Η μικρή Σμαράγδα είναι αγκαλιά με τον πατέρα της και τον φιλά, σε ένα από τα δεκάδες παιχνίδια τους στον κήπο του σπιτιού τους, όταν εκείνη ήταν σε μικρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/C__Hjj-COSi/

Δεκάδες ήταν τα μηνύματα φίλων και συνεργατών για το πένθος της και την απώλεια του πιο σημαντικού ανθρώπου της ζωής της. Αλλά και ηθοποιών που συνεργάστηκαν μαζί του και τον θαύμαζαν για το ήθος του.

«Δεν επεδίωξα ποτέ να συνεργαστώ με τους γονείς μου. Με άφηναν ελεύθερη. Δεν έχω δουλέψω ποτέ μαζί τους στο θέατρο, αλλά έχω επηρεαστεί από εκείνους», μας είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη στη συνέντευξή της στο Queen.gr πριν από λίγους μήνες.

Η μοναδική τους συνεργασία, ήταν στη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου», όπου ο Ντίνος Καρύδης, υποδυόταν τον πατέρα του βουλευτή Θοδωρή Αθερίδη και η μητέρα της Τζούλια, τη μητέρα του.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πατέρα της Ντίνου Καρύδη που αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας, τα τελευταία χρόνια, ήταν τον Οκτώβριο του 2023, στην δική της παράσταση «Η Μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό της.

ntinoskaridis.jpg

Δες και μερικές φωτογραφίες που και εκείνος στο προφίλ του στο Facebook, είχε δημοσιεύσει με την κόρη του.

DPG Network