Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα ως Ντάλια και με τους 3 πιο αγαπημένους της ανθρώπους για γούρι

Κατερίνα Μπούσιου

Το Πάμε Δανάη πήρε τη θέση της εκπομπής που μέχρι το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μας έδωσε από την αρχή τη νέα ταυτότητα της μεσημεριανής εκπομπής της, που είναι ελάχιστα πιο διαφοροποιημένη από την πρωινή. 

Η 5η της σεζόν στο Mega, ξεκίνησε ήδη σήμερα το μεσημέρι για τη Δανάη Μπάρκα, αυτή τη φορά σε νέα ώρα, αφού πλέον το Πάμε Δανάη, έγινε μεσημεριανό, στη θέση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής, η παρουσιάστρια, μας έδωσε το φετινό στίγμα της εκπομπής, έχοντας δίπλα της εκτός από τους συνεργάτες της, τους 3 πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

Και τον ολίγων μηνών γιο γνωστής ηθοποιού, να βλέπει την πρεμιέρα της.

Η Δανάη έγινε Ντάλια και η γιαγιά Τούλα στα παρασκήνια με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα ανανεωμένη στυλιστικά και εμφανισιακά, με νέα κουπ και ένα φλοραλ φόρεμα σε 50's γραμμή, έκανε είσοδο στο νέο της στούντιο και μέχρι πέρισυ της Ελένης Μενεγάκη, με χαμόγελα, λίγο άγχος και το τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου «Είναι μικρή η ζωή». Μας έδωσε εξαρχής το στίγμα της νέας της εκπομπής και πως θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με την πρωινή της εκπομπή.

Δανάη Μπάρκα: Η ανθοδέσμη που έπιασε σε φιλικό γάμο και το μήνυμα για την προσωπική της ζωή

«Καλησπέρα, καλησπέρα και καλή αρχή και σε εσάς που έρχεστε σε αυτό το ταξίδι που λέγεται Πάμε Δανάη για πέμπτη χρονιά, εδώ στο Mega μας, το Mega το καλό. Σε μία μεγάλη αγκαλιά που τόσα χρόνια, προσπαθούμε να ταξιδεύουμε, να περνάμε καλά. Θα είναι ένα όμορφο ωραίο ταξίδι. Και φέτος έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις».

Ακριβώς όμως μετά τον πρόλογό της, η Δανάη και οι συνεργάτες της, ο Άρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν και η νεοφερθείσα Μαρία Ένεζλη (μετά από πολύχρονη απουσία από την τηλεόραση), μας έδειξαν και το πρώτο βίντεο που έκαναν ως team, για να χαλαρώσουν οι ίδιοι και να μας χαλαρώσουν και εμάς. Παρουσιάζοντας μία παρωδία από το Παρά Πέντε, με τη Δανάη να γίνεται Ντάλια, στη γνωστή σκηνή από τη θρυλική σειρά, με τα σωσίβια στη Μύκονο.

Πρώτος καλεσμένος της για γούρι, ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε σύνδεση από τη Μυτιλήνη, ενώ στο πλατώ της εκπομπής από τα πρώτα λεπτά, ήταν η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου και η αγαπημένη και viral γιαγιά της Τούλα. Σε κάθε της αρχή και οι 3 τους είναι εκεί.

Ο μικρότερος σε ηλικία θαυμαστής της Δανάης δεν ήταν στο στούντιο, αλλά την παρακολουθούσε από το σπίτι και ήταν ο 10 μηνών γιος της Γιούλικας Σκαφιδά.

Η εκπομπή της Δανάης έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρωινή της version. Εκτός από τις συνεντεύξεις και το σχολιασμό της ελληνικής showbiz με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο ως νέο επίσης μέλος της τηλεοπτικής παρέας, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για να συμμετέχουν οι τηλεθεατές. Θυμίζει τα παλιά πρωινά επί Mega, εποχής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σταθερή παραμένει η ενότητα με τον εκάστοτε καλεσμένο. Και στην πρεμιέρα έκανε ποδαρικό η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία επίσης σήμερα το απόγευμα κάνει πρεμιέρα για 5η σεζόν με το The Chase. Το Χ υποδέχτηκε τη Δανάη με χαρά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης