Μπράβο Δανάη είπανε στη Μπάρκα για το μπάνιο που έκανε στην αυλή και Ελληνίδα μάνα σχολίασε επικά

Μπράβο Δανάη είπανε στη Μπάρκα για το μπάνιο που έκανε στην αυλή και Ελληνίδα μάνα σχολίασε επικά

Βίκυ Σταυροπούλου, Ναταλία Γερμανού και όλοι εμείς ταυτιζόμαστε απόλυτα με τη Δανάη. 

Το καλοκαίρι της Δανάης Μπάρκα δεν περνά απαρατήρητο και αυτό το βίντεο σίγουρα έχει πολλά να μας θυμίσει.

Αν έχεις περάσει διακοπές στην αυλή της γιαγιάς κάνοντας μπάνιο με το λάστιχο, τότε σίγουρα έχεις περάσει αξέχαστα καλοκαίρια. Μπορεί εκεί το νερό να ήταν πιο παγωμένο, αλλά η αίσθηση του να πλένεσαι έξω, στην αυλή, στην εξοχή, δεν συγκρίνεται με καμία ντουζιέρα ή μπανιέρα, όσο άνετη κι αν είναι.

Η Δανάη Μπάρκα περνά τις τελευταίες ημέρες διακοπών της λίγο πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και στο κανάλι και μας θυμίζει τι πάει να πάει ξέγνοιαστο καλοκαίρι και «ωραίο μπάνιο».

Στο «πάμε Δανάη» η Μπάρκα είπε «φύγαμε για Ισπανία» και τα looks της είναι μια έμπνευση για όλες μας

Το βίντεο της Δανάης Μπάρκα μάς θυμίζει την πραγματική ουσία του καλοκαιριού

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά και αυθεντικότητα πιο πολύ από ποτέ και αυτή τη φορά, η Δανάη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να κάνει μπάνιο με το λάστιχο, θυμίζοντάς μας εκείνα τα καλοκαίρια στις αυλές που παίζαμε με το λάστιχο και απολαμβάναμε την κάθε στιγμή.

Η παρουσιάστρια του Mega, που στο βίντεό της έχει γράψει «ένα ωραίο μπάνιο», έστειλε ένα όμορφο μήνυμα, θυμίζοντάς αυτές τις όμορφες και ανέμελες στιγμές και λέγοντάς μας να κρατάμε την παιδικότητά μας.

Στο βίντεο της Δανάης Μπάρκα την βλέπουμε να κάνει μπάνιο με το λάστιχο, φορώντας το ολόσωμο μαγιό της και απολαμβάνοντας μία από τις καλύτερες παιδικές της αναμνήσεις το καλοκαίρι. Στη λεζάντα έγραψε:

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα.

Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν «κανονικότητα» το μπάνιο στην αυλή, ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω, ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητα μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες.

Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θέλουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της άυλης μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ’ τις «νέες γενιές».

Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά & την παιδικότητα μας, με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί & δεν ξεχωρίζει κανέναν.

Απλά, παίζει»

https://www.instagram.com/reel/C_GblsDsb_P/

Το σχόλιο Ελληνίδας μάνας

Το βίντεο της Δανάης Μπάρκα γέμισε με όμορφα σχόλια ενδυνάμωσης με τους followers της να κάνουν ένα throwback και να θυμούνται τα δικά τους καλοκαίρια με το λάστιχο και το μπάνιο στην αυλή.

«Αν δεν έχεις κάνει μπάνιο με λάστιχο στην αυλή δεν ξέρεις τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως ένα ασπρόμαυρο βίντεο θα εξέπεμπε τόσο χρώμα».

«Σε θεωρώ από τους πιο αυθεντικούς και ειλικρινείς ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Επίσης σαν γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών πιστεύω ότι έχεις το πιο γυναικείο και ελκυστικό σώμα της ελληνικής τηλεόρασης. Τα στάνταρ της τηλεόρασης πάντοτε ήταν ψηλές γυναίκες, γυμνασμένες κτλ. Βλέποντας εσένα, μια γυναίκα με υπέροχες καμπύλες, με μια υπέροχη προσωπικότητα, με ειλικρίνεια πάντοτε στα μάτια σου όταν μιλάς νιώθω τόσο οικεία και λατρεύω να σε παρακολουθώ. Λάτρεψα την μαμά σου όταν πρωτοξεκίνησε στο Είσαι το ταίρι μου παρακολουθώντας την όταν ήμουν παιδί και τώρα λατρεύω και την κόρη της. Είστε υπέροχες και οι δυο σας. Να περνάτε φανταστικά», έγραψε στα σχόλια μία Ελληνίδα μαμά, εκφράζοντας τον θαυμασμό της στην παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Δανάης «τρέλανε» τους followers της

Ανάμεσα στα σχόλια βλέπουμε και αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου που γράφει «Ένα ωραίο μπάνιο .. λιώνω με τον Ιωνα!!!», αλλά και της Ναταλίας Γερμανού να λέει «Όλα μου τα παιδικά καλοκαίρια».

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές φέτος στη Μεσσηνία και στη Σέριφο, με κάποιες ενδιάμεσες στάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, αλλά μέχρι τότε περνά το πιο ανέμελο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/C--uVris0RD/
https://www.instagram.com/p/C-8PZA3s_CY/