Η νίκη του Grand Hotel στην πρεμιέρα του, η «θεά» του κοινού Δάφνη Λαμπρόγιαννη και οι 3 εκπλήξεις

Κατερίνα Μπούσιου

Το ιστορικό λάθος και η «μάχη» στα social media με τον Τιμωρό. Για ποιους λόγους το Grand Hotel έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει το αγαπημένο crime story της χρονιάς; 

Το Grand Hotel μπήκε στη μάχη του prime time, έχοντας χθες στην πρεμιέρα του ως αντιπάλους, το Tempting Fortune, τη Φάρμα, τον Τιμωρό και φυσικά τη Γη της ελιάς. Μένει να δούμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση, αλλά στα σημεία το Grand Hotel, σημείωσε ήδη μία μικρή νίκη.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιώργος Γεροντιδάκης και Γιάννης Κουκουράκης, ήταν στο επίκεντρο των σχολίων στα social media, ενώ ξεδιπλωνόταν μπροστά μας συνολικά όλο το υπόλοιπο καστ των συμπρωταγωνιστών, που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια.

Ο Καβάφης, το ιστορικό λάθος και η μαγική εικόνα

Ο Γιάννης Κουκουράκης, αποτίναξε από πάνω του τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες και τον Βίκο από το Μαύρο Ρόδο και ξεκίνησε από χθες, να κάνει έναν διαφορετικό ρόλο στο Grand Hotel ως Πέτρος. Επειδή η πλοκή είναι πιο γρήγορη - και αυτό είναι ατού της σειράς - μπήκε αμέσως στον ρυθμό. Η λέξη ρυθμός ήταν και το κλειδί για το χθεσινό επεισόδιο σε όλους τους ρόλους.

Απολαυστική ήταν η σκηνή όταν ζητά ένα τσιγάρο από τον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη που βρίσκεται ως καλεσμένος στο ξενοδοχείο.

Η πρεμιέρα του Grand Hotel: Ο ενθουσιασμός για την πρώτη προβολή και το μεγάλο μυστικό της Κυβέλης

Συνήθως το πρώτο επεισόδιο των σειρών που έχουν πολλούς ηθοποιούς και σε ισάξιους ρόλους, είναι λίγο βαρετό, μέχρι να μας συστηθούν ως χαρακτήρες. Το Grand Hotel δεν το είχε αυτό στην πρεμιέρα του.

Μεγάλη φυσιογνωμία της σειράς, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ως η αδίστακτη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Κυβέλη Γαζή. Είναι η villain της σεζόν. Η ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να μη θυμίζει τους ρόλους από το παρελθόν της.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μας έδειξε εξαρχής πως έχει βαριά μυστικά από το παρελθόν και θα δούμε και στην πορεία πόσο σκληρός είναι ως διευθυντής. Η Καλλιόπη Χάσκα ως Αλίκη, έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της τη Μεταξία από τη Μάγισσα. Ως Αλίκη, έχει πολύ ωραία χημεία με τον Γιάννη Κουκουράκη.

Αποκάλυψη η Γεωργία Κουβαράκη και ο Μιχάλης Συριόπουλος (κόρη και γαμπρός της Γαζή) και πάντα κομβικός σε όποια σειρά παίζει, ο Τάσος Νούσιας. Μορφή η Κόρα Καρβούνη ως Αγγέλα και σημαντικότατος ο ρόλος του γιου της Νικόλα (Λάμπρος Κωνσταντέας).

Κουκουράκης, Γεροντιδάκης, κάνουν σε αυτή τη σειρά και ένα μικρό reunion των Άγριων Μελισσών με την Ελένη Καρακάση, που τώρα υποδύεται τη Μικρασιάτισσα μαγείρισσα, η οποία θα δουλέψει σύντομα και στο ξενοδοχείο.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και όλους τους υπόλοιπους ρόλους να ξεδιπλώνονται γιατί δεν είναι μόνο οι ένοικοι του ξενοδοχείου που έχουν ενδιαφέρον.

Το Grand Hotel έδωσε σκληρή μάχη στο Χ και στα trends, με το διπλό επεισόδιο από τον Τιμωρό. Επικράτησε όμως αριθμητικά σε posts. Έχει και αυτό την επικοινωνιακή αξία του. Δείχνει μία τάση. Ο Τιμωρός συνέχισε μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα, έχοντας μία συνεχή ροή σχολίων.

Το κοινό αποθέωσε τους πρωταγωνιστές και επεσήμανε και ένα μικρό, ιστορικό λάθος. Στο 1925 που εξελίσσεται η σειρά, η χλιδή του ξενοδοχείου και η υψηλή κοινωνία ήταν υπερβολική για την εποχή, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Μία μικρή λεπτομέρεια αφορούσε και στον Καβάφη, καθώς εκείνη την εποχή είχε επιστρέψει στην Αίγυπτο.

Στο σημερινό επεισόδιο, έχουμε μία αναπάντεχη εξέλιξη με το ατύχημα της Σοφίας που διακόπτει και την εγκυμοσύνη της. Μετά από αυτό θα γίνει πραγματικά αδίστακτη και προς την αδελφή της Αλίκη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης