Το πρώτο επεισόδιο στο Grand Hotel και το κρυφό ημερολόγιο που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά

Κατερίνα Μπούσιου
Το πρώτο επεισόδιο στο Grand Hotel και το κρυφό ημερολόγιο που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά

Η πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, βάφεται με αίμα. To Grand Hotel είναι ένα συνεχόμενο θρίλερ, με τον έρωτα όμως να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το τηλεοπτικό ξενοδοχείο του ΑΝΤ1 Grand Hotel, ανοίγει τις πόρτες του, τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και η σειρά που ήδη έγινε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό μέσω του Netflix, φιλοδοξεί στη ελληνική προσαρμογή της να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Τι το διαφορετικό έχει αυτή η σειρά και για ποιο λόγο το αστυνομικό θρίλερ θα στηριχτεί στις γραπτές αποκαλύψεις ενός ημερολογίου;

Ο Γιάννης Κουκουράκης αναζητά την αλήθεια, αλλά τον βρίσκει πρώτα ο έρωτας

Ως Πέτρος Ασλάνογλου θα εμφανιστεί από το πρώτο επεισόδιο ο Γιάννης Κουκουράκης, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε όλους την ταυτότητά του. Τους τελευταίους μήνες η αδελφή του που δούλευε ως καμαριέρα του μετέφερε μέσω των επιστολών της, το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στο ξενοδοχείο. Η εξαφάνισή της θα τον θορυβήσει, θα έρθει στην Κηφισιά και θα ξεκινήσει η αναζήτησή της. Δεν θα αποκαλύψει ποιος είναι και έτσι αθόρυβα θα κινηθεί, πιάνοντας δουλειά ως υπάλληλος στο ξενοδοχείο.

Αυτά είναι τα 3 κρυφά ζευγάρια του Grand Hotel, αλλά ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

Τα γραπτά ντοκουμέντα θα μας απασχολήσουν αρκετά σε αυτή τη σειρά, ίσως και λόγω εποχής αφού θα βρισκόμαστε στο 1925. Αν σου αρέσουν οι αστυνομικές σειρές, θα πρέπει να δώσεις σημασία σε κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες. Στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε επίσης όλη την οικογένεια Γαζή στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο. Τον Κώστα Γαζή (Δημήτρη Πετρόπουλο) πριν πεθάνει και κληροδοτήσει το ξενοδοχείο στη γυναίκα του Κυβέλη (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και στα 3 του παιδιά.

https://www.instagram.com/reel/C_3H3uXokDy/

Η Κυβέλη είναι η πανίσχυρη γυναίκα σε αυτό το ξενοδοχείο του τρόμου. Επιβάλλει σε όλους τα πάντα ανάλογα με το συμφέρον της. Κρύβει πολλά και η μόνη γυναίκα την οποία σέβεται είναι η υπεύθυνη προσωπικού, η Αγγέλα Ψαριανού, που υποδύεται η Κόρα Καρβούνη. Τους ενώνει επίσης ένα μεγάλο μυστικό, αλλά για να επιζήσουν και οι δύο σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη, έχουν κάνει μία συνθηκολόγηση, άτυπη και σιωπηρή.

Μπήκαμε στο Grand Hotel εκεί που Γεροντιδάκης, Χάσκα και Κουκουράκης ζουν ήδη ένα μεγάλο θρίλερ

Η Αγγέλα θα πρέπει να προστατέψει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της και έτσι σε κάποια πράγματα δεν αντιδρά.

Προς το τέλος του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου επεισοδίου, θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη να ανακαλύπτει το ημερολόγιο της αδελφής του. Και εκεί θα δει γραμμένα τα μεγάλα μυστικά που αφορούν στην οικογένεια Γαζή. Η εξαφάνισή της έχει σχέση με εκείνους.