Αυτά είναι τα 3 κρυφά ζευγάρια του Grand Hotel, αλλά ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτά είναι τα 3 κρυφά ζευγάρια του Grand Hotel, αλλά ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

Το νέο τρέιλερ που αποκάλυψε πως στο ξενοδοχείο του Grand Hotel θα έχουμε ένα διαρκές μυστήριο με το ποιος είναι ποιος. 

Για μία πολύ δυναμική πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ετοιμάζεται το Grand Hotel και σε αυτό το πολύπλοκο crime story κανείς δεν είναι όπως φαίνεται. Όλοι κρύβουν μυστικά και ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν θετικό και ουσιαστικό πρόσημο. Ποια είναι τα 3 ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν στη σειρά, κυρίως παράνομα και ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης δολοφόνος;

https://www.instagram.com/p/C_VPNcJNOAS/

Κουκουράκης με Χάσκα, Γεροντιδάκης με Καλογεροπούλου

Μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη των μαχών στην prime time ζώνη από τις 23 Σεπτεμβρίου σε όλα τα κανάλια, ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά, μίας πολλά υποσχόμενης σειράς, του Grand Hotel. Το νέο τρέιλερ έδωσε πιο ουσιαστικά στοιχεία για τα πρώτα επεισόδια και 2 βασικά spoilers που θα κρίνουν και τη συνέχεια.

Μπήκαμε στο Grand Hotel εκεί που Γεροντιδάκης, Χάσκα και Κουκουράκης ζουν ήδη ένα μεγάλο θρίλερ

Ο έρωτας που θα συνυπάρχει με τα εγκλήματα στο πολυτελές ξενοδοχείο θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Όπως και ο προσφυγικός καταυλισμός που θα υπάρχει δίπλα στο ξενοδοχείο. Αυτή είναι μία προσθήκη στην ελληνική εκδοχή και δεν υπήρχε στην ισπανική μεταφορά της σειράς.

3 είναι τα ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα μας δίνουν διαρκώς τροφή για όσα συμβαίνουν. Ενώ ανακοινώνονται οι αρραβώνες της κόρης της ιδιοκτήτριας, Αλίκη Γαζή με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα Αλεξίου (Καλλιόπη Χάσκα και Γιώργος Γεροντιδάκης στους αντίστοιχους ρόλους), η μεν πρώτη θα κάνει κρυφή σχέση με τον Πέτρο Ασλάνογλου (Γιάννης Κουκουράκης) που αναζητά τη χαμένη αδελφή του και ο δεύτερος με την καμαριέρα Ελένη Κεχαγιά (Γιολάντα Καλογεροπούλου).

Πιστεύουν ότι κανείς δεν θα μάθει την κρυφή ζωή τους, αλλά θα υπάρξουν μέλη του προσωπικού που θα γνωρίζουν τις κινήσεις τους.

https://www.instagram.com/reel/C-53KK_OYVf/

Ένα από τα όχι τόσο φανερά ζευγάρια που θα προσπαθήσουν να μάθουν τις προθέσεις του δολοφόνου, είναι ο πρόσφυγας Πέτρος Ιακωβίδης (Τάσος Νούσιας) και η καμαριέρα Θεώνη Τσακίρογλου (Αντιγόνη Φρυδά). Και οι δύο είχαν δύο εντελώς διαφορετικές ζωές στη Σμύρνη και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή θα προσπαθήσουν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Όμως και εκείνους δεν τους αφήνει σε ησυχία ο δολοφόνος.

Αλλά ποιος είναι αυτός ή αυτή; Η αποκάλυψη δεν θα γίνει παρά προς το τέλος της σεζόν. Όμως υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που θα μας αποκαλυφθεί στην πορεία και θα μας τον χαρακτηρίσει. Γιατί αυτός ο δολοφόνος δε σκοπεύει να εξαφανίσει τα μέλη της καλής κοινωνίας που είναι ένοικοι του ξενοδοχείου, αλλά στοχεύει μόνο στους πρόσφυγες. Κάποιος ή κάποια δεν τους θέλει δίπλα στο ξενοδοχείο.

Και αυτό μας οδηγεί αυτόματα στα μυστικά που κρύβει και η Κυβέλη Γαζή, χήρα του ιδιοκτήτη. Υπάρχει ένα μαχαίρι που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος, αλλά υπάρχουν και γραπτά ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν πολλά και τα έχει ήδη στα χέρια της. Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Νούσιας που βρίσκεται στον καταυλισμό θα κάνει παράλληλα και τις δικές του μυστικές έρευνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το νέο τρέιλερ προκάλεσε ήδη ενθουσιασμό στα social media.

DPG Network