Διπλή πρεμιέρα και τηλεοπτική επιστροφή του Άκη Πετρετζίκη με το Kitchen Lab και το Akis' Food Tour

Κατερίνα Μπούσιου
Διπλή πρεμιέρα και τηλεοπτική επιστροφή του Άκη Πετρετζίκη με το Kitchen Lab και το Akis' Food Tour

Η μοναδικότητα του Άκη Πετρετζίκη, η επιτυχία στο Netflix και ο νέος κύκλος, των δύο του εκπομπών στον Alpha. 

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι μία μοναδική περίπτωση για τα τηλεοπτικά ελληνικά δεδομένα. Είναι και ο μοναδικός σεφ που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει μεγάλη επιτυχία με τις εκπομπές του και να δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό που τον εμπιστεύεται απόλυτα για τις συνταγές του και τις συμβουλές του.

Όμως ο Άκης κατάφερε και κάτι εξίσου μοναδικό την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το ταλέντο του ως σεφ αλλά και ως παρουσιαστής

Το Kitchen Lab έχει γίνει συνώνυμο με τον Άκη Πετρετζίκη και η αγαπημένη πλέον συνήθεια του Σαββατοκύριακου από το 2018. Φέτος η 5η του τηλεοπτική σεζόν κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 5 Οκτωβρίου στις 16.40, μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια είναι και το γούρι του και δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε ξανά ως καλεσμένο της πριν την πρεμιέρα του. Είναι κάτι σαν παράδοση η τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε μία διεθνή επιτυχία και το Akis' Food Tour είναι πια στο Netflix

Ο Άκης όμως θα επιστρέψει ξανά με το Akis' Food Tour (ενδεχομένως μέχρι το τέλος της χρονιάς) ξεκινώντας τον νέο γύρο των ταξιδιών του στην Ελλάδα. Την περσινή τηλεοπτική σεζόν γύρισε από τη μία άκρη στην άλλη, από τη Μακεδονία μέχρι και την Κάρπαθο, κάνοντας ίσως και τις καλύτερες εκπομπές της καριέρας του. Με το επικοινωνιακό ταλέντο που τον διακρίνει, ο Άκης δεν χρησιμοποίησε μία τυποποιημένη μέθοδο στην παρουσίαση, λειτούργησε αυθόρμητα, για αυτό και οι τηλεθεατές τον λάτρεψαν.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε τα ταξίδια του και μας έδωσε μία γεύση στην ανάρτησή του από το ψάρεμα στη Νάξο.

https://www.instagram.com/p/C95Of6-MoUH/

Είχε και ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό στις εκπομπές του. Δε λειτουργεί ως παντογνώστης στη μαγειρική, αλλά ως μαθητής, είτε βρίσκεται σε ένα τοπικό εστιατόριο στην επαρχία, είτε μαγειρεύει μαζί με τις νοικοκυρές στο σπίτι τους. Δίνει αξία στους καλεσμένους του και αυτό είναι σημαντικό.

Ο πολυπράγμων Άκης μπορεί να έχει απομακρυνθεί προς το παρόν από τον χώρο της εστίασης, αλλά παραμένει ενεργός και δημιουργός, τόσο ως τηλεοπτικός παραγωγός, ως συγγραφέας, ως Youtuber, έχοντας το δικό του προσωπικό site και e shop με την ίδια επτυχία.

Από όλους τους επαγγελματικούς του ρόλους, κανείς δε συγκρίνεται με εκείνον του πατέρα στην προσωπική του ζωή. Ο Άκης πάντα βρίσκει χρόνο για να είναι μαζί με τον 4χρονο γιο του Αχιλλέα και την δύο μόλις ετών κόρη του Ακυλίνα. Το οικογενειακό τους καλοκαίρι μέσα από τα δικά του στιγμιότυπα ήταν γεμάτα με δραστηριότητες στη φύση. Για πρώτη φορά ο σεφ μας έδειξε και το πρόσωπο της Ακυλίνας στο καρουζελ με φωτογραφίες από την ανάρτησή του στο Instagram και σε μία πρώτη ανάγνωση μπορούμε να του πούμε ότι του μοιάζει.

https://www.instagram.com/p/DAL7oLqtlif/