Άγιος Έρωτας, η πρεμιέρα: Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και το δίλημμα της Δανάης Παππά

Κατερίνα Μπούσιου
Άγιος Έρωτας, η πρεμιέρα: Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και το δίλημμα της Δανάης Παππά

Τι θα δεις στο σημερινό διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας της σειράς Άγιος Έρωτας και τι θα ανακαλύψεις στη συνέχεια. Οι οικογένειες Μαρκόπουλου και Βαρελά με τα ένοχα μυστικά τους, επηρεάζουν τη ζωή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου. 

Τα τηλεοπτικά ζευγάρια που τους ενώνει ή τους χωρίζει ένας μεγάλος έρωτας, είναι μία σίγουρη συνταγή επιτυχίας σε μία σειρά. Αν αναζητάς το ζευγάρι εκείνο που θα μας απασχολήσει αρκετά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αυτό είναι η Δανάη Παππά και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Στην πρεμιέρα της σειράς Άγιος Έρωτας, θα δεις πώς θα ξεκινήσει αυτή η σχέση. Αλλά αυτή η σειρά, δεν είναι μόνο αυτή η σχέση και αυτή είναι και η ιδιαιτερότητά της.

Στο διπλό σημερινό επεισόδιο θα ταξιδέψουμε στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας για να γνωρίσουμε τις οικογένειες, του Παύλου Μαρκόπουλου και του Κλεάνθη Βαρελά. Αλλά και για να καλωσορίσουμε τον αινιγματικό πατέρα Νικόλαο που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Το μυστικό του και τα μυστικά των άλλων

Ο πατέρας Νικόλαος, γοητευτικός και μυστηριώδης, καταφθάνει στη μικρή πόλη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάνει αισθητή την παρουσία του στον Άγιο Έρωτα από την αρχή. Ιερέας και καθηγητής Θεολογίας, πηγαίνει αμέσως στο γυμνάσιο της πόλης για να γνωρίσει τις μαθήτριές του. Η Χλόη Μαρκοπούλου - Δανάη Παππά τον γνωρίζει για πρώτη φορά. Όχι, δεν θα τον ερωτευτεί αμέσως.

Άλλωστε εκείνη έχει σχέση με έναν νεαρό εργάτη, τον Αργύρη. Αυτή η αθώα σχέση θα γίνει στη συνέχεια το μαρτύριό της. Δες και εδώ λεπτομέρειες.

Άγιος Έρωτας: Είδαμε το 1ο επεισόδιο και δεν είναι μόνο Παππά - Γκοτσόπουλος που κάνουν την έκπληξη

Η Χλόη είναι κόρη του μεγαλοεμπόρου Παύλου Μαρκόπουλου που της έχει αδυναμία. Σαφέστατα την ξεχωρίζει ανάμεσα στα 3 του παιδιά. Όμως με τον πατέρα της θα έρθει σε μεγάλη ρήξη από το πρώτο επεισόδιο όταν η μεγαλύτερη αδελφή της Σοφία, θα του μαρτυρήσει το φλερτ της αδελφής της. Η Σοφία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον γιατρό Χάρη Βαρελά και γιο του Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης).

https://www.instagram.com/p/C_N6dBUtzVV/

Η μεγάλη ανατροπή του πρώτου επεισοδίου, είναι πως ο Αργύρης και φίλος της Χλόης είναι ο γιος που κανείς δεν γνωρίζει πως έχει αποκτήσει ο Κλεάνθης με την υπηρέτρια Σμαρώ (Ηρώ Μουκίου).

Η Δανάη Παππά μετά την ρήξη με τον τηλεοπτικό της πατέρα, θα βρει καταφύγιο στον πατέρα Νικόλαο. Δημιουργείται μεταξύ τους μία σχέση εμπιστοσύνης. Πρόσκαιρης. Γιατί εκείνη δεν γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Ποιος είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος;

Αυτό θα το δούμε πάλι απόψε, στο δεύτερο επεισόδιο. Όταν επισκεφτεί κρυφά τη μητέρα του (Μαρίνα Ψάλτη) που ζει σε μία διπλανή πόλη, καθαρίστρια σε οίκο ανοχής.

gkotsopoulos_psalti.jpg

Εκεί κατέληξε μετά την αυτοκτονία της κόρης της και όταν ο μικρός τότε γιος της φυγαδεύτηκε από την πόλη για να γλιτώσει από τη μοίρα της οικογένειας και την κοινωνική κατακραυγή. Η αδελφή του ήταν έγκυος και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε τέλος στη ζωή της. Το ποιος ευθύνεται για αυτό, είναι και ο λόγος που ο ιερέας επέστρεψε στον τόπο του.

Δεν τον γνωρίζει κανείς, αλλά θα κινήσει σε αρκετούς υποψίες που θα αναζητήσουν την ταυτότητά του. Δεν θα τα καταφέρουν. Τουλάχιστον στην αρχή.

Η Δανάη Παππά παρά τις συμβουλές του Νικόλαου, θα βρεθεί σε δίλημμα, αλλά θα συνεχίσει στη συνέχεια τη σχέση της με τον Αργύρη. Αυτό θα έχει οδυνηρές συνέπειες. Για όλους. Θα καταφέρει όμως ο Νικόλαος να τη σώσει.

Η μητέρα της Θάλεια (Ταμίλλα Κουλίεβα) θα προσπαθήσει να τη συνετίσει και να σταθεί στο πλευρό της. Έχει όμως και εκείνη τα δικά της προσωπικά προβλήματα. Υποπτεύεται τον σύζυγό της για απιστία. Δεν ξέρει ακόμη ότι η Χριστίνα Βαρελά, σύζυγος του Κλεάνθη και καλύτερη της φίλη, είναι η ερωμένη του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ως Χριστίνα, έναν πολύ κρίσιμο ρόλο στην πλοκή της ιστορίας.

https://www.instagram.com/p/C_itmKDobax/
DPG Network