Η Γη της ελιάς μπαίνει σε νέα εποχή: Η Άντζελα Γκερέκου ζει έναν εφιάλτη με μία απαγωγή

Κατερίνα Μπούσιου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επεκτείνει το σχέδιό της, αλλά το να προκαλέσει την Αθηνά, στη Γη της ελιάς είναι και το μεγαλύτερο λάθος της. 

Η νέα εποχή στη Γη της ελιάς στην 4η σεζόν έχει σαρωτικές αλλαγές στις ζωές όλων των χαρακτήρων. Οι περισσότερες δυσάρεστες και περίπλοκες. Οι νέοι ηθοποιοί και οι νέοι ρόλοι της σειράς, προκαλούν προβλήματα. Προς το παρόν η Αθηνά δεν έχει χαρεί στιγμή τον γάμο της με τον Τζον και θα ζήσει έναν μεγάλο εφιάλτη. Ο ρόλος της Άντζελας Γκερέκου αποκτά ένα διαφορετικό, ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά της παίρνουν ότι πολυτιμότερο έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στη Μάνη.

Τα ερωτικά μπερδέματα και η κρυφή συμμορία της Νόρας

Η Γη της ελιάς αντέχει προς το παρόν στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό με τις νέες σειρές και τα reality που βρίσκονται απέναντί της. Οι τηλεθεάτριες δεν εγκαταλείπουν εύκολα τις αγαπημένες τους συνήθειες και παρόλο που η σειρά ξεκίνησε σεναριακά κάπως αδύναμα, πλέον αλλάζει. Αποκτά ένα αστυνομικό ενδιαφέρον για δύο λόγους.

Τηλεθέαση: Οριακή νίκη για Τιμωρό στη μάχη με το Grand Hotel και η επικράτηση για τη Γη της ελιάς

Αφενός γιατί ο αστυνόμος Κουράκος, ο καρδιοκατακτητής της Μάνης και μόνιμο meme στο Χ, πλέον κάνει σχέση με την Αριάδνη, αφετέρου γιατί έχει αρκετές επαγγελματικές προκλήσεις. Οι απαγωγές παιδιών στη Μάνη τον έχουν κινητοποιήσει αλλά ακόμη δεν γνωρίζει τη δυναμική του κυκλώματος και ποιος κρύβεται ως αρχηγός πίσω από αυτό.

Η Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) είναι τόσο αδίστακτη και τόσο απερίσκεπτη ταυτόχρονα, που στο μέλλον θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα οργανώσει την απαγωγή της Φιλιώς και κόρης της Αθηνάς.

Έχει ήδη αποκτήσει μία καλή σχέση μαζί τους και με την επιστημονική της ιδιότητα δίνει συχνά ως παιδοψυχολόγος συμβουλές για τη ανατροφή της κόρης της και τη συμβίωση με την κόρη του Τζον. Αυτό το θέμα είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» για το νιόπαντρο ζευγάρι.

Η Αθηνά πανικοβάλλεται με την εξαφάνισή της κόρης της και ο αστυνόμος Κουράκος έχει ένα μεγάλο challenge για να τελειώνει μία και καλή με το κύκλωμα. Αυτή η απαγωγή και η διελεύκανσή της, είναι στην ουσία και το τέλος του ρόλου της Νόρας.

Άλλωστε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ανάρτησή της, μας είχε προιδεάσει πως ο ρόλος της στη σειρά θα ήταν σύντομος, βάζοντας στιγμιότυπα από το τελευταίο της γύρισμα. Γράφοντας μάλιστα για την εμπερία της: «....Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν (ξέρετε εσείς) που με βοηθήσατε από την πρώτη μέρα να νιώσω τόσο οικεία και που με κάνατε την τελευταία μέρα του γυρίσματος να φεύγω βουρκωμένη γιατί θα μου λείψετε! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Και εις το επανιδείν».

Σε άλλα νέα, δύσκολα θα περάσει και ο Νίκος Γαλανός. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη του Αντιγόνη να έρθει στη Μάνη, εκείνη το τολμά και έρχεται αποφασισμένη να διεκδικήσει ξανά την κόρη της Αγγελική. Μπαίνουμε σιγά - σιγά σε μία πολύ δραματική περίοδο της σειράς, που θα αναστατώσει όλους τους Βρεττάκους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης