Πρεμιέρα στη Γη της ελιάς και μετράμε ήδη 2 απαγωγές, έναν φόνο, έναν γάμο και έναν μεγάλο έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Πρεμιέρα στη Γη της ελιάς και μετράμε ήδη 2 απαγωγές, έναν φόνο, έναν γάμο και έναν μεγάλο έρωτα

Υπερωρίες για τον Λυκούργο, τον δικηγόρο της Μάνης που δεν προλαβαίνει τις ανατροπές, στον 4ο κύκλο της Γης της ελιάς. 

Σε μεγάλα κέφια είναι η σεναριογράφος της Γης της ελιάς, Βάνα Δημητρίου και θα φανεί από τα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν της σειράς που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ στο Mega. Όλοι οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες είναι σε μία αναστάτωση. Κανείς ήρεμος και κανείς ευτυχισμένος. Η ευτυχία όπως και ο έρωτας θα έρθουν αργότερα. Αλλά θα είναι για καλό;

Προς το παρόν έχουμε ενημέρωση για 2 απαγωγές, έναν φόνο, ένα δικαστικό δράμα και ο Λυκούργος - Γιώργος Παρτσαλάκης ως ο δικηγόρος της Μάνης, ετοιμάζεται για υπερωρίες.

https://www.instagram.com/p/C7TonZGoEE7/

Γιατί ο Μιλτιάδης μπαίνει στη φυλακή και κινδυνεύει με καταδίκη;

Είναι η πρώτη φορά που τα spoiler μας δίνονται απλόχερα για τη νέα σεζόν στη Γη της ελιάς και μάλιστα από τους ίδιους τους συντελεστές της μεγάλης παραγωγής. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, μάθαμε από τον ίδιο τον Νίκο Γαλανό, τον Ισίδωρο Βρεττάκο της σειράς πως κάποιοι θα τον απαγάγουν μετά τις 22 Σεπτεμβρίου και θα αγνοείται για αρκετά επεισόδια.

Ο Νίκος Γαλανός ανακοίνωσε την απαγωγή του και αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή στη Γη της ελιάς

Από το πρώτο τρέιλερ που επίσης κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, πληροφορηθήκαμε την απαγωγή της Ειρήνης και κόρης του Δημοσθένη και τον σκοτεινό ρόλο της νεοεισερχόμενης στη σειρά, Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου.

Από το καλοκαίρι ακόμη επίσης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας είχε αποκαλύψει με στιγμιότυπα από το γύρισμα φορώντας, τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ως μία επισφράγιση του μεγάλου τους έρωτα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μας αποκάλυψε επίσης πως μετά τον γάμο θα αντιμετωπίσει μία σειρά από μεγάλες δυσκολίες.

2 spoilers που η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε για τη Γη της ελιάς εκτός από τον γάμο της

1720611652055-481857532-gitiselias.jpg

Και τώρα το δεύτερο τρέιλερ - προάγγελος της πρεμιέρας μας δείχνει τον Μιλτιάδη να είναι φυλακισμένος, δακρυσμένος και απεγνωσμένος, αφού κατηγορείται για φόνο. Εδώ, σου έχω περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Κοσόνας που τον υποδύεται, ενώ στα πρώτα επεισόδια έχει εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του στη Βασιλική και περιμένει την ανταπόκρισή της (εν μέρει θα τη λάβει) θα βρεθεί εμπλεκόμενος σε μία σκηνή βιασμού, σε μία αγροτική περιοχή έξω από τη Μάνη. Θα προσπαθήσει να σώσει τη γυναίκα, αλλά στη συμπλοκή θα σκοτωθεί ο βιαστής. Αμέσως τον συλλαμβάνουν για τον φόνο του.

Ξεκινά ένα ακόμη δικαστικό δράμα, πιο σύντομο όμως από εκείνο της Άντζελας Γκερέκου κατά το παρελθόν. Ο Λυκούργος που έχει κινητοποιηθεί και για την απαγωγή της Ειρήνης, όταν λήξει εκείνη η υπόθεση, θα τρέξει να σώσει τον νεαρό Μιλτιάδη. Δύσκολο να βρεθούν ίχνη που να αποδεικνύουν την αθωότητά του, αλλά όχι ακατόρθωτο για τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Τελικά θα καταφέρει να αποδείξει πως δεν σκότωσε ο Μιλιτάδης τον βιαστή και ο νεαρός θα αφεθεί ελεύθερος.

https://www.instagram.com/p/C9HrXJ0McUE/

Το δώρο του, θα είναι η Βασιλική που θα τον περιμένει με αγωνία για να αποφυλακιστεί. Αυτό είναι και η επιβεβαίωση πως θα έχουμε στη συνέχεια έναν μεγάλο έρωτα. Η νεαρή Καπερνάρου ούτως ή άλλως, είχε συγκινηθεί από την αγάπη που δείχνει εκείνος στην κόρη της και με την παρότρυνση και όλων των άλλων από την οικογένεια - κυρίως από τη Χάιδω - θα αποφασίσει να κάνει μία νέα αρχή. Ο Φίλιππος ανήκει στο παρελθόν και η ζωή συνεχίζεται.