Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Η νέα Γερακίνα και η νέα κόντρα με την απόγονο Τζανή και Μεταξίας

Κατερίνα Μπούσιου

Οι 16 νέοι ρόλοι. Τη Δευτέρα στις 7 Οκτωβρίου στις 22.30 η πρεμιέρα. Ποιες μέρες θα προβάλλεται η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και η νέα τηλεοπτική σύζυγος του Σπύρου Τσεκούρα. 

Ο νέος κόσμος της Μάγισσας Φλεγόμενης Καρδιάς, ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας, αποκαλύφθηκε πια και εκτός από τους ήδη γνωστούς πρωταγωνιστές, ανακοινώθηκαν και άλλοι 16 νέοι ρόλοι που βοηθούν, περιφερειακά στις εξελίξεις.

Η ενδοοικογενειακή μάχη των Λασκαραίων όμως, φαίνεται πως συνεχίζεται και μετά την εποχή της Θεοφανώς και του Μάρκου Λάσκαρη. Ένα άλλο μέλος της οικογένειας, 100 χρόνια μετά τον θάνατο της Μάγισσας, συνεχίζει την παράδοση με την κόντρα τους. Και μία άλλη Γερακίνα, 100 χρόνια πριν την Μαρκέλα Γιαννάτου, είναι εξίσου δυναμική, όπως και εκείνη.

Η νέα Γερακίνα και η κόντρα που δε σταμάτησε ποτέ

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ανακοινώθηκε και επίσημα πια, πως κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 7 Οκτωβρίου, στις 22.30 το βράδυ. Και θα παίζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα. Εκτός από τους ήδη γνωστούς ρόλους που είχαν ανακοινωθεί, χθες μας ανακοινώθηκαν και άλλοι 16 ρόλοι. Είναι οι κάτοικοι της Μάνης που θα βρεθούν δίπλα στις οικογένειες Μοντιλιάνι, Εσπόζιτο, Λάσκαρη και Γερακάρη, είτε ως έμπιστοί τους, είτε ως συγγενείς τους.

Στο ερώτημα ποια είναι τελικά η Λεώνη στη «Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά» θα σε εκπλήξει η απάντηση

Όπως άλλωστε θα θυμάσαι αν έβλεπες την περσινή χρονιά τη Μάγισσα, αυτοί που χαρακτηρίζουμε και ως δεύτεροι ρόλοι, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και στη ροή της ιστορίας, δίπλα στους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Έχουμε όμως και μία έκπληξη. Όπως ήδη σου έχω αναφέρει, η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά θα ξεκινήσει, 100 χρόνια μετά τον θάνατο της Θεοφανώς. Ο δισέγγονός της Ανδρέας Λάσκαρης θα μεταβεί στη Μάνη για να πουλήσει τον Πύργο των Λασκαραίων. Ένοικος προς το παρόν εκεί είναι κάποιος που θα σου θυμίσει τα παλιά. Γιατί είναι ο δισέγγονος του γνωστού μας Μισέλ, από τον πρώτο κύκλο.

Εκείνος θέλει να τον αγοράσει από τον Λάσκαρη. Τον Φρανσουά Μποφόρ όπως είναι το όνομά του θα τον υποδυθεί ο Αλέξης Βιδαλάκης.

Έχει την ίδια αγάπη για την ιστορία και την τέχνη όπως είχε ο προπάππους του και εκείνος θα βοηθήσει τον Ανδρέα Λάσκαρη, αφού δει το όραμα με τη Θεοφανώ, να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Τότε είναι που θα γυρίσει η ιστορία μας 100 πίσω από την εποχή της Θεοφανώς.

Τον Πύργο αυτό των Λασκαραίων όμως τον διεκδικεί και μία άλλη Λάσκαρη. Είναι η δισεγγονή του Τζανή και της Μεταξίας. Και έτσι καταλαβαίνουμε, πως ο Τζανής με τη Μεταξία έζησαν μετά τον πρώτο κύκλο ευτυχισμένοι και έκαναν απογόνους.

Η Κυριακούλα Λάσκαρη (θα την υποδυθεί η Μαρία Αποστολακέα) μεγάλωσε με αυτή την κόντρα που είχαν οι πρόγονοί της. Πως ο προπάππος της Τζανής αδικήθηκε από τον αδελφό του Μάρκο. Και επειδή ο Ανδρέας Λάσκαρης έχει το αίμα της προγιαγιάς του Θεοφανώς, έχει έναν ακόμη λόγο να διεκδικεί και εκείνη την περιουσία.

Όπως καταλαβαίνεις η εποχή μετά τη Θεοφανώ και η εποχή πριν τη Θεοφανώ, θα συνυπάρχουν με έναν τρόπο, τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια.

Έχουμε όμως πια στα 100 χρόνια πριν και τη Γερακίνα που προυπήρξε από εκείνη που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο και την υποδύθηκε η Μαρκέλα Γιαννάτου, ως σύζυγος του Τάσου Νούσια.

Είναι η Βελούδω Γερακάρη, (την υποδύεται η Σοφία Κικιλίντζια) είναι εξίσου δυναμική και αυστηρή και προσπαθεί και εκείνη όπως μετέπειτα και η Γερακίνα να εξουσιάζει τον σύζυγό της. Ο ηθοποιός Σπύρος Τσεκούρας που υποδύεται τον Μήτρο Γερακάρη, μετά την τηλεοπτική του σύζυγο Άννα Κουτσαφτίκη, στο Μην αρχίζει τη Μουρμούρα, αποκτά μία νέα σύζυγο εντελώς διαφορετική.

Άλλωστε, εντελώς διαφορετικός είναι και ο δικός του νέος ρόλος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης