Ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του, Θέμιδα, στο Μιλάνο ξανά και ένα πράγμα μόνο έχει μείνει ίδιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του, Θέμιδα, στο Μιλάνο ξανά και ένα πράγμα μόνο έχει μείνει ίδιο

Μετά από 19 χρόνια ο Μελέτης Ηλίας με την σύζυγό του ταξίδεψαν ξανά στο Μιλάνο και έκαναν την πιο ωραία remake ανάρτηση.

Ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα για την Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά, την σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί έκανε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας επιλέγοντας να «αποδράσει» για λίγο από την Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά.

Το ζευγάρι που μετρά 19 χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας και έχει αποκτήσει και δυο παιδιά, μία κόρη κι έναν γιο (σ.σ την Κοραλένια και τον Δημήτρη) ταξίδεψε στο Μιλάνο, αλλά όπως θα δεις, όμως από την ανάρτηση της συζύγου του ηθοποιού, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βρίσκονταν εκεί οι ίδιοι.

Το καρμικό δίδυμο Κίτσου - Σκαφιδά στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και η «κόρη» του Μελέτη Ηλία

Η ανάρτηση από το Μιλάνο τότε και τώρα

Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στην αρχή της σχέσης τους εκεί και κάπως έτσι ήταν η τέλεια ευκαιρία για να τραβήξουν την ίδια φωτογραφία, δίνοντας ο ένας στον άλλο ένα τρυφερό φιλί.

Μπορεί τα μαλλιά και το look τους να μην ήταν το ίδιο στις δύο αυτές φωτογραφίες του τότε και του τώρα στο Μιλάνο, αυτό όμως που δεν άλλαξε ήταν σίγουρα η αγάπη και ο έρωτας που νιώθει ο ένας για τον άλλο, κάτι που απέδειξε το τρυφερό στιγμιότυπό τους από το τωρινό ταξίδι τους στο Μιλάνο.

meletis.jpg

Σε επόμενη ανάρτησή της η Θέμιδα Βουτσινά, ενημέρωνε την κουμπάρα τους, Βάσω Λασκαράκη πως θα καταφέρουν τελικά να φάνε στο εστιατόριο που είχαν κλείσει.

Δεδομένου ότι στην ανάρτησή της η σύζυγος του Μελέτη Ηλία έγραφε «Τον αγαπώ αυτόν τον τρελό τύπο» και «Ταξίδι για φαγητό», μήπως τελικά ο ηθοποιός θέλησε να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του με ένα δείπνο για δύο στην Ιταλία;

458269725_854306990009176_1505355572546691087_n.jpg

Όπως και να έχει, όποια και αν ήταν η έκπληξη, οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Ο σύμβουλος γάμου

Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο - που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του Σάββα στη σειρά Το Σόι Σου - έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πως ένας λόγος που με τη σύζυγό του είναι μαζί 19 ολόκληρα χρόνια είναι και το γεγονός πως βλέπουν σύμβουλο γάμου, κάτι τι οποίο δεν θα έπρεπε να θεωρείται ταμπού.

«Όφειλα να το πω δημόσια γιατί, κυρίως σε εμάς τους άντρες είναι λίγο ταμπού ακόμα. Ήταν ιδέα της γυναίκας μου να πάμε σε σύμβουλο γάμου αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα. Είναι τρομερά βοηθητικό στο να καταλάβεις πράγματα για σένα και γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Θέλει πολύ χρόνο αυτό. Αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα. Κάνουμε ακόμα συνεδρίες. Αυτή την περίοδο δεν κάνουμε συνεδρίες ως ζευγάρι αλλά ως μονάδες. Έχουμε λύσει τα θέματα που έπρεπε ως ζευγάρι και προχωράμε ατομικά. Χρειάζεται μεγάλη διαθεσιμότητα ψυχική. Να πεις ότι πάω εκεί για να κάνω δουλειά και όχι για να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό. Να ανοιχτείς, να πεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, και να το λύσεις», είχε πει ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CzOSMAjMjML/
DPG Network