Η Έλλη Τρίγγου επέστρεψε στη Μάγισσα και λύνει το μυστήριο της Φλεγόμενης Καρδιάς - Τα πρώτα πλάνα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Έλλη Τρίγγου επέστρεψε στη Μάγισσα και λύνει το μυστήριο της Φλεγόμενης Καρδιάς - Τα πρώτα πλάνα

Ξαναγύρισε η Θεοφανώ στη Μάγισσα και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της Έλλης Τρίγγου από το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.  

Υπήρχε ως φήμη, κάποιοι ήδη φαντάζονταν πως ήταν απαραίτητη η παρουσία της και πλέον έχουμε τα πρώτα πλάνα και τις φωτογραφίες από την επιστροφή της Έλλης Τρίγγου στη Μάγισσα, αυτή τη φορά στη Φλεγόμενη Καρδιά edition. Η Θεοφανώ θα έχει ένα σημαντικό comeback στα πρώτα επεισόδια, γιατί Μάγισσα δίχως εκείνη ως ιδέα, ως παρελθόν και ως μέλλον, δεν υπάρχει.

Μήπως έχουμε και την αντίστοιχη έκπληξη με τον Αντρέι - Αναστάση Ροϊλό;

Η Θεοφανώ καθοδηγεί τον δισέγγονό της προς την αλήθεια - Αλλά ποια είναι αυτή;

Κανείς δεν περίμενε την περσινή χρονιά το άδοξο φινάλε της Έλλης Τρίγγου ως Θεοφανώ στη Μάγισσα, αλλά αν θυμάσαι, αυτή η θυσία, ήταν σημαντική, γιατί το καλό κατάφερε να νικήσει το κακό, (την Κυπριανή δηλαδή) παρά τη θάνατό της, όπως μας είχε πει και αποκλειστικά στο Queen.gr ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Αντρέι και μεγάλος της έρωτας στη σειρά.

Στο ερώτημα: «Γιατί αυτό το τέλος στη Μάγισσα;» ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε την απάντησή του

Όπως ήδη γνωρίζεις, στη δεύτερη σεζόν, στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, θα μπούμε αρχικά σε μία άλλη εποχή χρονικά, 100 χρόνια μετά τη Θεοφανώ, πριν πάμε 100 χρόνια πίσω, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, εκεί που όλα ξεκίνησαν. Sequel και prequel, μαζί.

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, θα γνωρίσουμε τον Ανδρέα Λάσκαρη. Ο δισέγγονος του Μάρκου και της Θεοφανώς, επιστρέφει από την Αθήνα στη Μάνη για να πουλήσει τον πύργο των προγόνων του, μαζί με τη σύζυγό του. Όλα έχουν διαλυθεί, εκείνος δεν έχει καμία επαφή με τον τόπο του, μετά τον θάνατο του πατέρα του, αλλά ενώ υπολογίζει να μείνει για λίγο χρονικό διάστημα, τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Έχει το χάρισμα της Θεοφανώς και θα τη δει μπροστά του, να τον καθοδηγεί για να μάθει πράγματα που αγνοούσε από το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς του. Για να ανοίξει ο κύκλος με τη Μαρία Κίτσου και να μάθουμε επιτέλους πως προέκυψε η Φλεγόμενη Καρδιά.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γεωργαλή ως Ανδρέα Λάσκαρη και την Έλλη Τρίγγου από τα πρώτα επεισόδια.

Η Θεοφανώ ενδέχεται ως flashback να επιστρέψει και κάποια άλλη κρίσιμη στιγμή, αλλά δεν θα έχει συνεχή παρουσία στον νέο κύκλο. Όσο για τον Αντρέι, δεν βλέπουμε πιθανή μία επιστροφή του.

Τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν θα δούμε την Έλλη Τρίγγου και σε ένα από τα πρώτα επεισόδια στον Γιατρό, ως ασθενής του Ανδρέα Βρεττού. Εκεί ευτυχώς θα ζήσει, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Αναμενόμενο ήταν, οι φανς της σειράς να ενθουσιαστούν με αυτή την επιστροφή, της ανανεωμένης και εμφανισιακά Έλλης Τρίγγου.