Άγιος Έρωτας: Ένας γάμος «διαλύεται» εξαιτίας της Δανάης Παππά όπως και η δική της ζωή

Κατερίνα Μπούσιου

Τις πιο λάθος αποφάσεις θα πάρει η Χλόη στα νέα επεισόδια στον Άγιο Έρωτα. Ο δεσμός με τον Αργύρη οδηγεί πια στην καταστροφή και των δύο. 

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο μακρύς δρόμος στον Άγιο Έρωτα, για τη Χλόη που υποδύεται η Δανάη Παππά, γιατί η ζωή της πλέον αλλάζει ολοκληρωτικά. Τα σφάλματα που κάνει και οι παρορμητικές της αποφάσεις, αναστατώνουν όλη την οικογένεια Μαρκοπούλου. Κάποιοι δεν θα της συγχωρέσουν αυτά τα λάθη και αυτό θα είναι μοιραίο και για τη συνέχεια.

Η Χλόη το «σκάει» από το σπίτι και η πρώτη σύγκρουση του Νικόλαου με τον Παύλο

Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο αναμένουμε την ερχόμενη Τετάρτη στον Άγιο Έρωτα, αφού θα δούμε ένα μικρό μέρος από το παρελθόν του πατέρα Νικόλαου. Ο οποίος για πρώτη φορά θα βγάλει τα ράσα και με πολιτικά ρούχα θα εμφανιστεί σε έναν οίκο ανοχής στη γειτονική πόλη από τη Στέρνα. Εκεί θα συναντήσει τη μητέρα του, την Πετρούλα Μιχαλέα, η οποία είναι καθαρίστρια.

Ο Άγιος Έρωτας έκανε πρεμιέρα με ενθουσιασμό για τον Γκοτσόπουλο και 2 μεγάλες επιστροφές

Όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που έφυγε μικρό παιδί, στη συνέχεια πήγε στην Ιερατική σχολή και αργότερα σπούδασε Θεολογία, μαμά και γιος κράτησαν επαφή. Και όχι μόνο αυτό. Οι δυο τους, κράτησαν άσβεστη τη φλόγα της εκδίκησης για τον άνθρωπο που οδήγησε την κόρη της (και αδελφή του) Χαρά στην αυτοκτονία. Ο Νικόλαος επέστρεψε όχι για να σκοτώσει, αλλά για να τιμωρήσει και να πάρει την εκδίκησή του.

Την ίδια στιγμή στη Στέρνα οι οικογένειες Μαρκόπουλου και Βαρελά ετοιμάζουν τον γάμο των παιδιών τους. Του Χάρη Βαρελά (γιου Τσορτέκη και Παπουτσάκη) και της Σοφίας (κόρης Κουλίεβα και Παπανικολάου). Αυτά τα γυρίσματα έγιναν πρόσφατα, όπως μας αποκάλυψε και η Κατερίνα Παπουτσάκη, με ένα story της.

Η Δανάη Παππά είναι η αιτία που αυτός ο γάμος θα διαλυθεί (έστω για λίγο) καθώς θα το σκάσει με τον Αργύρη, αναστατώνοντας και τις δύο οικογένειες, όπως αναφέρει και το ΤV 24. Υπήρχε από το παρελθόν, η ζήλια από την αδελφή της, αλλά πλέον θα υπάρχει και μίσος μεταξύ τους. Αυτή η κόντρα μεταξύ της Χλόης και της Σοφίας, της Δανάης Παππά και της Ελευθερίας Πάλλα θα συνεχιστεί. Για όλη τη σεζόν. Από ένα δεύτερο backstage στιγμιότυπο, βλέπουμε πως τελικά αυτός ο γάμος θα γίνει.

Η Χλόη θα χρειαστεί συμμάχους για το μέλλον, γιατί ακόμη και η αδυναμία και η εμπιστοσύνη που της είχε ο πατέρας της, έχουν διαταραχθεί. Η μητέρα της Θάλεια, θα έχει να αντιμετωπίσει τον δικό της Γολγοθά με την απιστία του συζύγου της και δεν θα έχει τόσο χρόνο και για εκείνη. Η μόνη γυναίκα που θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Χλόη, θα είναι η Βιργινία, η πιστή οικονόμος στο σπίτι τους, την οποία υποδύεται η Μαρία Κατσανδρή.

Η Χλόη με τον Αργύρη θα κρυφτούν σε έναν αχυρώνα (ό,τι και να υποθέσεις πως θα συμβεί εκεί, θα συμβεί) ενώ ο πατέρας της οργισμένος θα έχει και την πρώτη του κόντρα με τον Νικόλαο, πιστεύοντας πως ο παππάς για δεύτερη φορά της δίνει καταφύγιο, με τον κρυφό της έρωτα.

Ο Παύλος Μαρκόπουλος παρά τις εξηγήσεις που θα λάβει δεν θα πειστεί. Από εδώ και πέρα, θα ψάχνει αφορμές για να είναι σε κόντρα με τον Νικόλαο. Ο ιερέας πλέον κινδυνεύει σοβαρά από εκείνον. Γιατί κάποια στιγμή θα ξεκινήσει έρευνες και για το παρελθόν του. Ευτυχώς δίχως αποτέλεσμα, στην αρχή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης