Πώς το «Κανείς δεν το θέλει» είναι η ρομαντική κομεντί που όλες έχουμε ανάγκη να δούμε

Πατούλια Κατερίνα
Πώς το «Κανείς δεν το θέλει» είναι η ρομαντική κομεντί που όλες έχουμε ανάγκη να δούμε

Δύο 44χρονοι ηθοποιοί που έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν, μια αληθινή ιστορία- εκείνη της Erin Foster πίσω από το σενάριο και την παραγωγή. Η νέα ρομαντική κωμική σειρά του Netflix, το «Nobody Wants This», «Κανείς δεν το θέλει» δηλαδή, θα γίνει η πιο ένοχη- binge watching- απόλαυσή σου.

Για χάρη της Millenial ψυχούλας σου, που μεγάλωσε με τη στήλη της Carrie Brandshaw στο Sex and the City, την Rachel Green να επιμένει πως η απιστία on a break είναι μεγάλο σφάλμα, με την Kelly Taylor να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Brandon και τον Dylan και την αγωνία του να βρεις ποιο ήταν επιτέλους το Gossip Girl που για όλους σήκωνε το φτιαράκι του, δες το «Nobody Wants This» ή «Κανείς δεν το θέλει» για να μιλήσουμε στη γλώσσα μας.

NOBODY2.jpg

Ανάμεσα σε επεισόδια μεγέθους Γκοντζίλα, μιας ώρας και πλέον, σε σειρές μυστηρίου και βαριά ντοκιμαντέρ, η νέα rom com σειρά του Netflix με τα 30λεπτα επεισόδιά της θα κάνει και τη millenial καρδούλα σου να σκάσει από χαρά, από την ευφορία εκείνη που μπορείς να πάρεις βλέποντας 10 επεισόδια σε ένα weekend και πιστεύοντας πάλι στην αγάπη, εκείνη που δεν θέλει λούσα και ευχές στη Fontana di Trevi- συγνώμη Emily in Paris μου, μου έπεσες βαριά- αλλά προτιμά να πει αλήθειες και να φέρει πίσω τις πεταλούδες στην καρδιά.

«Nobody Wants This»: Η ιστορία τόσο απλή, όσο και σύνθετη

Μια αγνωστικίστρια podcaster που μιλάει για το σεξ και ένας φρεσκοχωρισμένος ραβίνος ερωτεύονται. Θα αντέξει η σχέση τους τη διαφορετική ζωή τους και τις οικογένειές τους;

Η Kristen Bell συναντά τον Adam Brody ή ακόμα καλύτερα η Veronica Mars συναντά τον Seth Cohen του Gossip Girl σε μια ώριμη ιστορία αγάπης υπό το λυκόφως του Λος Άντζελες του σήμερα, που για έναν παράξενο λόγο είναι γεμάτο 90ς vibes.

https://www.instagram.com/p/DAcG7rES_PM/

Δημιούργημα της Erin Foster, podcaster, ηθοποιού, συγγραφέα και κόρη του τιτάνα της μουσικής Ντέιβιντ Φόστερ, το «Nobody Wants This» πετυχαίνει διατηρώντας την πίστη στο είδος του χωρίς να μπαίνει σε μια νοσταλγική μανιέρα μιας και οι χαρακτήρες του ζουν στο σήμερα- χαρακτηριστικό το «κλείνουμε τις εφαρμογές» αντί του «τα φτιάξαμε». Αυτή η χαλαρή αίσθηση του rom-com που εμπνέει το ότι όλο αυτό είναι κάτι που μας έλειπε, είναι το πιο αξιοσημείωτο στο «Nobody Wants This».

Η ιστορία, εμπνευσμένη από τις εμπειρίες της ίδιας της Foster ως podcaster είναι χρήσιμη, ειδικά με την επιλογή των κεντρικών πρωταγωνιστών που βρίσκονται ακριβώς σε εκείνο το σημείο της ζωής και της καριέρας του με λίγες ρυτίδες και πολλή λαχταρά για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα.

https://www.instagram.com/reel/C_QaSHHpTrt/

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελικά η σειρά βγήκε. Για εσάς μπορεί να είναι μια τυχαία σειρά που μόλις εμφανίστηκε στην οθόνη σας, αλλά για μένα έχουν περάσει 5 χρόνια που την δημιουργώ, είμαι τόσο περήφανη για τη σειρά και ακόμα πιο περήφανη για τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν μαζί μου.

Βλέπω τα σημάδια της εγκυμοσύνης σε όλες αυτές τις αναμνήσεις αλλά και γλυκό σημείο του να είναι η κόρη μου στην κοιλιά μου στα γυρίσματα ενώ διηγούμασταν μια ιστορία εμπνευσμένη από τους γονείς της και το πώς ερωτεύτηκαν», έγραψε χαραρακτηριστικά η 42χρονη podcaster!

Γιατί θα δεις και τα δέκα επεισόδια του «Nobody wants this» σε μια μέρα;

Η Bell υποδύεται τη γεμάτη σαρκασμό Joanne, που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας ένα podcast για σεξ και σχέσεις με την αδερφή της, Morgan (Justine Lupe). Σε ένα δείπνο, η Τζόαν, συναντά τον γεμάτο γοητεία Νόα που υποδύεται ο Μπρόντι, έναν σοβαρό, διακριτικό τύπο που τυχαίνει να είναι hot ραβίνος.

Είναι ένα ματσάρισμα εντελώς λάθος, όπως επισημαίνεται σε κάθε επεισόδιο από τον περίγυρο του ζευγαριού- έτσι προέκυψε και ο τίτλος της σειράς, κι ενώ στα 10 μισάωρα επεισόδια, η ιστορία ελίσσεται λίγο, χωρίς τη συνεχή ώθηση της κρίσης που χαρακτηρίζει τις ταινίες rom-com, τα βασικά μέρη της παραμένουν σχεδόν πάντα διασκεδαστικά.

Καθώς η Joanne και ο Noah ωθούνται εναλλάξ μεταξύ τους και απομακρύνονται από τις εξωτερικές πιέσεις των οικογενειών τους - καθώς και από τις δικές τους διαφορές- η οικειότητα ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο κι αυτή η άπαικτη χημεία τους, θυμίζει το αξεπέραστο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» του 1989!

Με αυτά και με αυτά, «Everybody wants this» και περιμένουμε με ανυπομονησία το Netflix να ανακοινώνει τη 2η σεζόν της σειράς!

DPG Network