Ο Γιατρός: Η αδίστακτη Ευδοκία Ρουμελιώτη κατά Μαρκουλάκη και δύο λάθη της σειράς που ανακάλυψε το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιατρός: Η αδίστακτη Ευδοκία Ρουμελιώτη κατά Μαρκουλάκη και δύο λάθη της σειράς που ανακάλυψε το Χ
GEORGE XANTHINAKIS

Τι συνέβη τελικά την περίοδο της Covid 19; Οι έρευνες ξεκίνησαν στη Μέριμνα και ο Γιατρός Ανδρέας Βρεττός βρέθηκε υπόλογος για όσα...δεν έκανε. 

Το σχέδιο κατά του Ανδρέα Βρεττού ξεκίνησε και ο Γιατρός προδόθηκε από εκείνους μεν που περίμενε, αλλά και εκείνη που δεν πίστευε ότι θα την «τύφλωνε» η φιλοδοξία της και θα ξεκινούσε δόλιο σχέδιο εναντίον του.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έγινε το τέλειο θύμα για τη σκληρή Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Αλέκο Συσσοβίτη. Κάποιοι όμως από τους τηλεθεατές εκτός από την κόντρα, εντόπισαν και κάποια λάθη του φετινού δεύτερου κύκλου.

Το λάθος και μία απιστία

Από το παρόν στο παρελθόν, περάσαμε στο χθεσινό επεισόδιο στον Γιατρό. Στο παρόν ο Σταθάτος υπέβαλλε τον γιατρό Βρεττό σε δοκιμασίες, από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί αν θα παραμείνει στο προσωπικό της κλινικής. Και όλοι οι υπόλοιποι γιατροί πέρασαν από την ανάκριση και της Χριστίνας, για να μιλήσουν για το τι συνέβη στο παρελθόν, δηλαδή την περίοδο της πανδημίας.

Ποια είναι η Αντιγόνη, που θα σώσει τον Γιατρό Μαρκουλάκη από τη δολοπλοκία εναντίον του;

Ενδιάμεσα στο παρόν είχαμε και τον χωρισμό της Εύας από τον Λεωνίδα και τον μυστηριώδη ασθενή της τον οποίο φλερτάρει και ένα μικρό ατόπημα από τον Δημήτρη που φίλησε την Κέλλυ ενώ είναι σε σχέση με τη Δανάη.

Εδώ θα έχουμε εξελίξεις στο μέλλον, ενώ ήδη υπονοήθηκε ένα φλερτ μεταξύ του Ιωάννη Παπαζήση και της Βασιλικής Τρουφάκου. Οι πληροφορίες λένε πως θα γίνουν ζευγάρι στο μέλλον.

Την τελευταία την είδαμε και την περίοδο της πανδημίας να αρρωσταίνει από τον ιό και να χάνει το μωρό της, ενώ ήδη ο Μιχάλης ήταν λίγο πριν πεθάνει και εκείνος. Η αλήθεια είναι πως αυτό το συνεχές πισωγύρισμα στον χρόνο για όλους τους χαρακτήρες και ρόλους, είναι λίγο κουραστικό φέτος, κάτι που παρατήρησαν και αρκετοί τηλεθεατές.

Είναι λάθος, όταν έχουμε να κάνουμε με τόσους πολλούς ρόλους. Και είναι λίγο ψυχοφθόρο, γιατί θυμίζει στους θεατές την περίοδο της πανδημίας που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. Ωστόσο και στην ιταλική version της σειράς Doc γίνεται η αντίστοιχη αναφορά. Η ελληνική σειρά ακολουθεί κατά γράμμα αυτό το σενάριο.

https://www.instagram.com/reel/C9Ufb_kszvK/

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη χρησιμοποιεί τον Συσσοβίτη για να διώξει τον Μαρκουλάκη και σε λίγο από ότι είδαμε θα χρησιμοποιήσει και τον Ιωάννη Παπαζήση.

Ως Χριστίνα είναι αδίστακτη, αλλά ο Βρεττός αντιστέκεται ακόμη. Και αποφάσισε να μην εγκαταλείψει και να λάβει μέρος στις εξετάσεις, για να αξιολογηθεί και να κρατήσει τη θέση του. Τον λόγο που θέλει να τον διώξει τον καταλαβαίνεις. Τον είχε ερωτευτεί ενώ ήταν συμφοιτητές, αλλά εκείνος προτίμησε την Άννα.

Το κοινό φυσικά δεν άντεξε τα χτυπήματα στον Doc αλλά εντόπισε και ένα σεναριακό φάουλ. Στο παρόν η Δανάη μιλά στον Δημήτρη για την μητέρα της πως τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της. Στο παρελθόν τη βλέπουμε να νοσεί σοβαρά από Covid και να παθαίνει ανακοπή και ξανά στο παρόν μιλά για τις στάχτες της, μετά την αποτέφρωση. Τελικά τι συνέβη;

DPG Network