Ο Γιατρός έκανε πρεμιέρα αλλά κανείς δεν χάρηκε με την απόλυση Μαρκουλάκη και τον θάνατο του Μιχάλη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιατρός έκανε πρεμιέρα αλλά κανείς δεν χάρηκε με την απόλυση Μαρκουλάκη και τον θάνατο του Μιχάλη

Η Θεοφανώ εις διπλούν και επιτέλους η Έλλη Τρίγγου σε σύγχρονη σειρά. Η δεύτερη σεζόν στον Γιατρό έκανε πρεμιέρα και η εποχή του lockdown ξύπνησε αναμνήσεις.  

Ο δεύτερος κύκλος στον Γιατρό μας ξαναγύρισε 4 χρόνια πριν στην εποχή της Covid που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. Και είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα (την αρχή έκανε και το αντίστοιχο Ιταλικό format) που ασχολείται σε τέτοια έκταση με αυτή την εποχή.

Ανάμεσα στο flashback με το χθες και τις επιπτώσεις του σήμερα, με το οποίο αρκετοί θεατές μπερδεύτηκαν λίγο, η ζωή όλων των χαρακτήρων της σειράς άλλαξε. Προσωπικά και επαγγελματικά. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δεν αντιμετωπίζει μόνο τις προκλήσεις στην κλινική «Μέριμνα» αλλά και με δύο γυναίκες της ζωής του. Το κοινό στα social media υποδέχτηκε τη σειρά με ενθουσιασμό. Και για τους νέους ρόλους και για τους guest ηθοποιούς, την Έλλη Τρίγγου και τον Κώστα Κόκλα.

Αλλά και με αντιδράσεις για τον θάνατο του Μιχάλη και την απόλυση του Βρεττού.

Η πρώτη κόντρα Ματίκα - Ρουμελιώτη

Οι φανς της Έλλης Τρίγγου, για πρώτη φορά την είδαν σήμερα μετά από πολλά χρόνια, (Άγριες Μέλισσες - Μάγισσα) στην πρεμιέρα του Γιατρού να κάνει έναν σύγχρονο ρόλο, εκείνη της ασθενούς και της δίδυμης αδελφής της. Και φυσικά τη λάτρεψαν. Η αλήθεια είναι πως είναι καιρός να αφήσει τις σειρές εποχής. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ως Ανδρέας Βρεττός, έκανε τη σωστή διάγνωση και την έσωσε. Το Χ είχε μόνο αποθεωτικά σχόλια για εκείνη.

Γιατρός 2η Δεύτερη Σεζόν: Πού βρίσκουμε τον Αντρέα Βρεττό τον Φεβρουάριο του 2020

Όμως 2 άλλες γυναίκες, η Θάλεια Ματίκα στον ρόλο της Άννας (αντικαθιστώντας τη Δήμητρα Σιγάλα) και η Ευδοκία Ρουμελιώτη στον ρόλο της Χριστίνας και νέας λοιμωξιολόγου, παίζουν πια στη ζωή του έναν διαφορετικό ρόλο. Γιατί ναι μεν η μία τον παντρεύτηκε, τον χώρισε αλλά δεν τον έχει βγάλει από την καρδιά της, στην άλλη ήταν το απωθημένο της από το Πανεπιστήμιο.

Και μόνο τα βλέμματα που αντάλλαξαν στην πρώτη τους συνάντηση, μας έβαλε στο νόημα για ότι ακολουθήσει. Θα τον διεκδικήσουν και οι δύο. Και θα έρθουν σε κόντρα και οι δύο μαζί του και μεταξύ τους. Η νέα λοιμωξιολόγος πήρε και τη θέση της διευθύντριας. Σου θύμισε λίγο το Grey's Anatomy; Σε εμάς, ναι.

Από τις ωραίες εκπλήξεις της σειράς και ο Κώστας Κόκλας, ως ασθενής στο δεύτερο επεισόδιο που είδαμε σήμερα.

Όμως, όπως ήδη σε είχα ενημερώσει, από το δεύτερο επεισόδιο και μετά υπάρχει ένα διαρκές flashback από το σήμερα, στην εποχή της Covid. Πρώτα βλέπουμε τις επιπτώσεις και μετά βλέπουμε τι έγινε. Και το κοινό συγκινήθηκε γιατί πλέον ο Μιχάλης δεν είναι στη ζωή.

Είναι ένα θύμα του Covid. Αφήνοντας μόνη τη Σοφία. Ο Θάνος Λέκκας δεν θα συνεχίσει στη σειρά και το κοινό «αγανάκτησε» για την απώλεια. Και για την απόλυση του Βρεττού που πλέον εκτός νοσοκομείου σε άλλη πτέρυγα, χωρίς να είναι πλέον διευθυντής. Γιατί γίνονται έρευνες για το τι συνέβη με τον θάνατο του Μιχάλη και τις ευθύνες του Ανδρέα.

DPG Network