34 χρόνια Beverly Hills και η πρώτη επέτειος χωρίς τη Brenda μοιάζει διαφορετική

34 χρόνια Beverly Hills και η πρώτη επέτειος χωρίς τη Brenda μοιάζει διαφορετική

4 Οκτωβρίου 1990 το Beverly Hills, 90210 έκανε πρεμιέρα, αλλά η Brenda δεν είναι πια κοντά μας. Επέτειος χωρίς τη Shannen Doherty είναι επέτειος; 

Έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που το Beverly Hills, 90210 έκανε πρεμιέρα, μια σειρά 10 σεζόν που αλίμονο αν δεν είχε τραβήξει τα βλέμματά μας.

Έχουν περάσει, λοιπόν, 34 χρόνια από τότε που η Brenda και ο Brandon Walsh είδαν για πρώτη φορά τι κάνουν οι έφηβοι στο Beverly Hills, τότε που η Kelly Taylor είχε την κόκκινη BMW κάμπριο και ο Steve Sanders την Corvette του.

Αλλά η παρουσία τους σε ένα φορτηγάκι με το όνομα Mondale δεν εμπόδισε τα αδέρφια από τη Μινεσότα να γίνουν γρήγορα φίλοι με τα αντίστοιχα πλουσιόπαιδα, και εκείνη η πρώτη μέρα στο σχολείο έθεσε τις βάσεις για όλα όσα θα ακολουθούσαν στο Beverly Hills, 90210.

Ήταν η σαπουνόπερα που θέλαμε για χρόνια να βλέπουμε και έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 1990 και μας αποχαιρέτησε με το τελευταίο επεισόδιο στις 17 Μαΐου 2000 με τους γάμους των Donna Martin-David Silver.

Τελικά ξέχασαν τον Matthew Perry στα Emmys 2024; Το λάθος του κόσμου και η συγκίνηση για τη Doherty

34 χρόνια Beverly Hills, αλλά χωρίς τη Doherty

Αναμφίβολα ήταν η απόλυτη σειρά που κάθε έφηβος ήθελε να δει. Και όχι μόνο έφηβος βασικά. Η τεράστια αυτή επιτυχία έφερε την αλλαγή στις σαπουνόπερες και σ' αυτό που ο κόσμος ζητούσε να δει στην τηλεόραση. Ήταν η σειρά που - αν και νωρίς για τα δεδομένα της εποχής - μίλησε για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, όπως την ενδοοικογενειακή βία και το AIDS.

https://www.instagram.com/reel/DAlrI-Dv61i/

Υπό άλλες συνθήκες η ημέρα αυτή, της επετείου της σειράς, θα δημιουργούσε χαμόγελα στα πρόσωπά μας. Φέτος, όμως, η επέτειος από το πρώτο επεισόδιο μας βρίσκει με μια πικρία - και δεν είναι αυτή τη φορά από το reboot.

Η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2024, δηλαδή πριν από λίγους μήνες, μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η απώλεια της Doherty αποτελεί τη δεύτερη τραγωδία για το καστ του «Beverly Hills, 90210», καθώς το 2019 είχε φύγει από τη ζωή ο Luke Perry, ο οποίος υποδυόταν τον «Dylan McKay» στη σειρά. Οι δύο ηθοποιοί είχαν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και η είδηση του θανάτου του Perry είχε συγκλονίσει την Doherty.

Τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» σε νέο reunion και το ερώτημα είναι: Ian Ziering δεν μεγαλώνεις;

Κατά την περίοδο που η Doherty εμφανιζόταν στη σειρά, η προσωπική της ζωή πέρναγε κρίση.

Ο Hamilton ήταν ο πρώτος σύζυγος της Doherty αφού η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε για λίγο με τον διάδοχο των καλλυντικών Dean Jay Factor στις αρχές του 1993. Η star του Beverly Hills 90210 άρχισε να βγαίνει με τον Hamilton λίγο μετά και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1993 μετά από λιγότερο από ένα μήνα σχέσης. Η Doherty υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 1994. Νωρίτερα φέτος, η Doherty ήταν ειλικρινής για τη σχέση της με τον Hamilton στο podcast της "Let's Be Clear with Shannen Doherty", όταν μιλούσε με τον τηλεοπτικό της αδερφό Jason Priestley εξηγώντας του πως ο γάμος αυτός συνέβαλε στην απόλυσή της από τα Χτυποκάρδια μετά την 4η σεζόν.

«Οδεύοντας προς την τελευταία μου σεζόν, ήμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και συνέβησαν πράγματα σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ στο να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και περιμένετε ένα άτομο, δεν το λες και ωραίο».

DPG Network