Πριν από τον πρόωρο θάνατό της, η Shannen Doherty έκανε μια αποκάλυψη για τον Brad Pitt

Πριν από τον πρόωρο θάνατό της, η Shannen Doherty έκανε μια αποκάλυψη για τον Brad Pitt
Invisionap

Τι ειπώθηκε στο podcast που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της Shannen Doherty. 

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον συμπρωταγωνιστή της στο Charmed, Tony Denison, στο podcast The House of Halliwell, το οποίο κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο της Shannen Doherty, η εκλιπούσα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «φοβόταν πάντα να χρησιμοποιεί σκηνικά αντικείμενα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Η Shannen Doherty έφυγε από τη ζωή στα 53 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Η Doherty παραδέχτηκε ότι «φοβόταν πάντα να χρησιμοποιεί σκηνικά αντικείμενα», ειδικά μετά από τις οδηγίες των υπεύθυνων σεναρίου να είναι σχολαστική στην αναπαράσταση των κινήσεών της για να διευκολύνει το μοντάζ. Αυτός ο φόβος την οδήγησε να αποφεύγει τη χρήση τους, μέχρι που είδε τον Brad Pitt να τρώει με άνεση σε πολλές από τις ταινίες του. Αυτό την ενέπνευσε να κάνει το ίδιο, ξεκινώντας από το reboot του «90210».

Global Premiere of
Brad Pitt, a cast member in "Babylon," poses at the premiere of the film, Thursday, Dec. 15, 2022, at the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)Invision

«Ήμουν τόσο υπερβολικά συνειδητοποιημένη γι' αυτό», είπε στο επεισόδιο της 6ης Αυγούστου και πρόσθεσε, «Ξέρω ότι ήσουν και εσύ, και μόνο όταν έκανα το reboot του 90210 σκέφτηκα, άσε το. Και έτρωγα σε κάθε σκηνή γιατί μου αρέσει ο Brad Pitt σε μερικές από τις ταινίες του, όπου πάντα έτρωγε. Και έτσι σκέφτηκα, θα το κάνω κι εγώ αυτό για να βγω από το άγχος μου».

Στη Doherty κατέληξε να αρέσει πολύ η χρήση σκηνικών αντικειμένων στο reboot του 90210, με τίτλο BH90210, αλλά σημείωσε: «Νομίζω ότι στο Charmed ήταν τόσο δύσκολο γιατί έπρεπε να ταιριάζουμε τα πάντα τέλεια».

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο συμπρωταγωνιστής της Doherty στο 90210, Jason Priestley, ήταν συγκάτοικος με τον Pitt.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Live with Kelly and Mark τον περασμένο Ιανουάριο, ο 54χρονος Jason Priestley θυμήθηκε ότι εκείνος και ο 60χρονος Pitt συγκατοίκησαν «για ένα σύντομο χρονικό διάστημα» ως μέρος μιας συμφωνίας τριών ατόμων που «ζούσαν σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ένα πραγματικά άθλιο μέρος του Λ.Α.».

«Ο Brad δεν ήταν τόσο χάλια όσο ο άλλος συγκάτοικός μου, ο οποίος ήταν μια απόλυτη καταστροφή», είπε ο Priestley, όταν ρωτήθηκε πώς ήταν ο Pitt ως συγκάτοικος. «Παίζαμε αυτό το παιχνίδι, όλοι μας, για να δούμε ποιος θα μπορούσε να περάσει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους. Το σκέφτομαι τώρα και λέω, "Φίλε, πόσο αηδιαστικό. Τι σκεφτόσουν;"».

Ο Jason Priestley έκανε μια «βρώμικη» αποκάλυψη για τον Brad Pitt, τον πάλαι ποτέ συγκάτοικό του

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο Pitt κέρδιζε συχνά αυτούς τους διαγωνισμούς εκείνη την εποχή. «Πάντα ο Brad κέρδιζε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια αυτό, αλλά τότε, μπορούσε να μείνει πολύ καιρό χωρίς να κάνει ντους».

Ο Priestley είχε προηγουμένως μοιραστεί λεπτομέρειες από την εποχή που ζούσε με τον Pitt στο βιβλίο του Jason Priestley: A Memoir, το 2014.

Ο Μπράντον αποχαιρετά την Μπρέντα: Θρήνος για την απώλεια της Σάνεν Ντόχερτι

«Ήμασταν όλοι άφραγκοι»

«Ζούσαμε με noodles ramen, μπύρα και τσιγάρα Marlboro Light», έγραψε ο Priestley στα απομνημονεύματά του. Ο χρόνος που συγκατοίκησε με τον Pitt ήταν πριν ο δεύτερος εκτοξεύσει τις μετοχές του στο Thelma and Louise το 1991 και ο ίδιος ξεκινήσει τον πολυετή του ρόλο στο 90210.

Ο Priestley δήλωσε στην HuffPost το 2014 ότι εκείνος και ο Pitt «κάπως χάσαμε επαφή ο ένας με τον άλλο» καθώς κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.