Η Shannen Doherty κατάλαβε πόσο όμορφη ήταν λίγο πριν πεθάνει και εδώ προκύπτουν δύο μαθήματα ζωής

Η Shannen Doherty κατάλαβε πόσο όμορφη ήταν λίγο πριν πεθάνει και εδώ προκύπτουν δύο μαθήματα ζωής
AP

Σε podcast που προβλήθηκε μετά τον θάνατό της η εκλιπούσα ηθοποιός ακούγεται να λέει πως ενώ παρακολουθούσε ξανά την εμβληματική σειρά των '00s στην οποία συμμετείχε, τότε ήταν που συνειδητοποίησε πόσο όμορφη ήταν.

Η Shannen Doherty, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη σχετικά με την αντίληψή της για την ομορφιά. Ειδικότερα το podcast «House of Halliwell» που προβλήθηκε λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, η εκλιπούσα ηθοποιός αναφέρθηκε στις μέρες που πρωταγωνιστούσε στο Charmed, εκφράζοντας δημόσια την απορία της σχετικά με το πόσο όμορφη ήταν τότε και γιατί τώρα είναι σε θέση ηλικιακά να το καταλάβει.

1722344182629-237724479-Untitled.png

Η Melissa Gilbert δεν συγχώρησε ποτέ τη Shannen Doherty για την απιστία με τον άντρα της

Ενώ λοιπόν παρακολουθούσε ξανά την εμβληματική σειρά των '00s συνειδητοποίησε το εξής απλό και σύνθετο: «Ξέρετε τι είναι πραγματικά ενδιαφέρον στο να ξαναβλέπεις αυτά τα επεισόδια ως γυναίκα; Το γεγονός πως σκέφτηκα, "Θεέ μου, ήμουν πραγματικά όμορφη τότε"», είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε σχετικά με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της παρατηρώντας ότι δεν φορούσε καν πολύ μακιγιάζ, «Και τότε δεν φοράμε καν πολύ μακιγιάζ. Ομολογουμένως, έχουμε πολύ καλό φωτισμό και όλα τα άλλα, αλλά ήμουν τόσο αδύνατη».

https://www.instagram.com/p/C-B7Lsnxc_Q/

Η Doherty συνέχισε την κουβέντα τονίζοντας πώς δεν είχε ούτε μια ρυτίδα στο πρόσωπό της και ενώ απόλαυσε να ξαναβλέπει την παλιά της δουλειά, ομολόγησε ότι για πρώτη φορά, την έκανε λίγο να λυπηθεί όλο αυτό.

Παρόλο που απόλαυσε να ανακαλεί τις αναμνήσεις της από το παρελθόν, η Doherty εξομολογήθηκε ότι για πρώτη φορά, η εικόνα του νεαρού εαυτού της την έκανε να νιώσει μια κάποια θλίψη. «Η νιότη σπαταλιέται στους νέους. Εγώ, εκατό τοις εκατό, τώρα που είμαι στα 50 το καταλαβαίνω. Τώρα είναι που μπορώ να εκτιμήσω πραγματικά την τότε εμφάνισή μου και το πόσο μου άρεσε η σωματική μου διάπλαση. Ήμουν τόσο απίστευτα αδύνατη» είπε με μια δόση μελαγχολίας και στη συνέχεια πρόσθεσε με μια δόση χιούμορ, «Χρειάστηκε απλώς ένα μικρό πράγμα όπως ο καρκίνος για να χάσω λίγο βάρος, αλλά ακόμα δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν τότε».

Ο πρώην σύζυγος της Shannen Doherty σπάει τη σιωπή του και θρηνεί αλλά δεν μίλησε ποτέ μαζί της

Κάτω από ένα απόσπασμα του επεισοδίου του podcast που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η πρώην συμπρωταγωνίστριά της Rose McGowan αντέδρασε στη μετά θάνατον εμφάνιση της Doherty. «Είναι τόσο μη πραγματικό το ότι "έφυγε". Συνεχίζω να σκέφτομαι ότι θα τη δω σε 2 εβδομάδες. Ακόμα και σε αυτό το προχωρημένο στάδιο, το όμορφο μυαλό της ήταν τόσο κοφτερό».

Το Charmed προβλήθηκε από το 1998 έως το 2006 και κατέγραφε την ιστορία των τριών αδελφών Halliwell: Prue (Doherty), Piper (Holly Marie Combs), και Phoebe (Alyssa Milano). Η McGowan εντάχθηκε αργότερα στη σειρά ως Paige Matthews. μια χαμένη ετεροθαλής αδελφή, μετά την αποχώρηση της Doherty.

Note to ourselves - Δύο μαθήματα ζωής

Η αποκάλυψη της Doherty υπογραμμίζει μια κοινή ανθρώπινη εμπειρία: την τάση να μην εκτιμούμε πλήρως τα νιάτα μας και την ομορφιά μας όταν τα έχουμε. Η αναδρομή της ηθοποιού χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να αγκαλιάζουμε και να εκτιμούμε κάθε στάδιο της ζωής μας, αναγνωρίζοντας την ομορφιά που υπάρχει σε κάθε ηλικία. Το δεύτερο μάθημα ζωής είναι σαφέστατα και το δώρο της υγείας μας και το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη από τη νεαρή μας ηλικία.

Στις 13 Ιουλίου, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η Doherty πέθανε σε ηλικία 53 ετών μετά από χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια που πάλευε με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η επί χρόνια publicista της Doherty, Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση στο PEOPLE την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη περιβαλλόταν από τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς και από τον σκύλο της, Bowie. Η οικογένεια ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν με ηρεμία».

Η σταρ του Beverly Hills 90210 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και μίλησε με ειλικρίνεια στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2023 για τον καρκίνο του μαστού σταδίου 4, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά της, λέγοντας ότι δεν «ήθελε να πεθάνει».

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να ελπίζω να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο», δήλωνε τότε στο PEOPLE.

https: