Ο πρώην σύζυγος της Shannen Doherty σπάει τη σιωπή του και θρηνεί αλλά δεν μίλησε ποτέ μαζί της

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρώην σύζυγος της Shannen Doherty σπάει τη σιωπή του και θρηνεί αλλά δεν μίλησε ποτέ μαζί της

O πρώην σύζυγος της Doherty βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για εκείνη μετά τη μεγάλη απώλειά της. 

Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία της επιμνημόσυνης δέησης για την Shannen Doherty, οι αναρτήσεις επωνύμων στη μνήμη της δεν σταματούν.

Η Melissa Gilbert δεν συγχώρησε ποτέ τη Shannen Doherty για την απιστία με τον άντρα της

«Η Shannen δεν ήταν μόνο η γυναίκα μου, ήταν ο φύλακας άγγελός μου»

Ο πρώην σύζυγος της Shannen Doherty, Ashley Hamilton, μίλησε μετά τον θάνατό της - αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνη που τον βοήθησε σε ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής της.

«Η Shannen δεν ήταν μόνο η γυναίκα μου, ήταν ο φύλακας άγγελός μου», είπε ο Hamilton, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Doherty από το 1993 έως το 1994, σε μια δήλωση στο Us Weekly.

«Αν και τα πράγματα δεν πήγαν πάντα όπως ελπίζαμε, εκείνη στάθηκε δίπλα μου σε μερικές από τις πιο σκοτεινές μου στιγμές. Η αγάπη και ο θαυμασμός μου για αυτήν διήρκεσε πολύ περισσότερο από τον σύντομο γάμο μας».

Ο Χάμιλτον, 49 ετών σήμερα, πρόσθεσε:

«Το να την παρακολουθώ να παλεύει με αυτή τη φρικτή ασθένεια με τέτοια στωικότητα ήταν ενέπνευση για πολλούς, αλλά ακόμα περισσότερο για μένα, καθώς είμαι επιζών από καρκίνο».

Ωστόσο, ο Χάμιλτον - γιος του ηθοποιού Τζορτζ Χάμιλτον και της Αλάνα Στιούαρτ - παρακολούθησε τον αγώνα της Ντόχερτι από το περιθώριο, λέγοντας στο περιοδικό πως δυστυχώς, δεν επικοινώνησε ποτέ με την πρώην σύζυγό του μετά τη διάγνωσή της.

«Ο κόσμος έχασε μια ψυχή με ελεύθερο πνεύμα και η καρδιά μου πονάει για εκείνη και για όλους όσους την αγάπησαν. Μακάρι να αναπαυθεί εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/C9aRArgP0NT/

Ο Hamilton ήταν ο πρώτος σύζυγος της Doherty αφού η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε για λίγο με τον διάδοχο των καλλυντικών Dean Jay Factor στις αρχές του 1993. Η star του Beverly Hills 90210 άρχισε να βγαίνει με τον Hamilton λίγο μετά και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1993 μετά από λιγότερο από ένα μήνα σχέσης. Η Ντόχερτι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 1994. Νωρίτερα φέτος, η Doherty ήταν ειλικρινής για τη σχέση της με τον Hamilton στο podcast της "Let's Be Clear with Shannen Doherty", όταν μιλούσε με τον τηλεοπτικό της αδερφό Jason Priestley εξηγώντας του πως ο γάμος αυτός συνέβαλε στην απόλυσή της από τα Χτυποκάρδια μετά την 4η σεζόν.

«Οδεύοντας προς την τελευταία μου σεζόν, ήμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και συνέβησαν πράγματα σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ στο να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και περιμένετε ένα άτομο, δεν το λες και ωραίο».

H Shannen Doherty and Rob Weiss αρραβωνιάστηκαν το 1995 και το 1998 χώρισαν οριστικά αλλά παρέμειναν φίλοι. Η Doherty εξομολογήθηκε με καλεσμένο τον Rob στο Podcast της πως ήταν κείνος τον οποίο κάλεσε επειδή είχε πρόβλημα με τους γαμήλιους όρκους της στον γάμο με τον Kurt Iswariento κι εκείνος την καθυσήχασε και την έπεισε να προχωρήσει στον γάμο.

Η Doherty κατόπιν παντρεύτηκε τον παίκτη πόκερ Rick Salomon, το 2002, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά από μόλις εννέα μήνες. Ο Rick Salomon υπήρξε προσκεκλημένος στο podcast της Doherty και μίλησαν για όσα τους έδεσαν για μια ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2011, η Doherty παντρεύτηκε τον φωτογράφο Kurt Iswarienko, με τον οποίο η Doherty βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου μέχρι ακριβώς πριν από το θάνατό της. Σύμφωνα με τα έγγραφα που υποβλήθηκαν την Παρασκευή, 12 Ιουλίου - μια μέρα πριν πεθάνει - η Ντόχερτι και ο Ισβαριένκο δήλωσαν ότι προχωρούσαν στο διαζύγιό τους.

Η Ντόχερτι υπέβαλε αρχικά αίτηση διαζυγίου από τον Ισβαριένκο μετά από 11 χρόνια γάμου τον Απρίλιο του 2023 μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης τρίτου προσώπου από τη μεριά του καλλιτέχνη.

Το διαζύγιο όμως δεν ήταν βελούδινο μιας και λίγο μετά τον θάνατο της Doherty η καλή της φίλη Tara Furiani επέκρινε τον Iswarienko για την έλειψη ανθρωπιάς καθόλη τη διάρκεια της διαμάχης με την Shannen που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023, υποστηρίζοντας πως την έσυρε λίγο πριν τον θάνατό της στα δικαστήρια μόνο και μόνο για να μην πληρώσει τίποτα σε εκείνη.

Στα έγραφα που έγιναν γνωστά τον προηγούμενο μήνα, η 53χρονη φέρεται να αναφέρει πως ο πρώην της ήλπιζε να τη δει νεκρή προτού χρειαστεί να πληρώσει έστω και μια δεκάρα ενώ ο ίδιος συνέχιζε να ζει ελεύθερα τη ζωή του, χωρίς να τηρεί τις υποχρεώσεις που από κοινού απέκτησαν στα 11 χρόνια γάμου τους κι ενώ η ίδια πέθαινε.

People-Shannen Doherty

Η φίλη της Doherty έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή είναι σκληρή και ακόμα πιο σκληρή όταν έχεις καρκίνο και δεν έχεις τη στήριξη που ήλπιζες να έχεις. Αν έχεις την ευκαιρία να είσαι τίμιος, να το κάνεις, δεν έχεις ιδέα τι περνάνε οι άνθρωποι».

Δικηγόροι του Iswarienko απέρριψαν τις εις βάρος του κατηγορίες τονίζοντας πως εκείνος προσπάθησε από τον Σεπτέμβριο του 2023 να προχωρήσουν σε συμφωνία επειδή η ίδια αρνήθηκε να το κάνει.

Doherty και Iswarienko παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011 στο Μπαλιμπού και η Doherty είχε σοκάρει τους fans της όταν αποκάλυψε πως μια μέρα πριν την επέμβαση στον εγκέφαλο, έμαθε πως την απατούσε για καιρό με άλλη γυναίκα.