Ένα γράμμα «καίει» τους εχθρούς του Δημήτρη Λάλου στον Τιμωρό: Που βρίσκεται η μητέρα του Αλέξη;

Κατερίνα Μπούσιου

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου με τον Αλέξανδρο Σταύρου για τον Τιμωρό και το σχόλιο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. 

Στο σημερινό επεισόδιο στον Τιμωρό, έχουμε τη μεγάλη συνάντηση μετά από 18 χρόνια, του Μάρκου και της Έλλης. Δηλαδή του Δημήτρη Λάλου και της Μαρίνας Καλογήρου. Όμως το μεγάλο μυστικό δεν θα αποκαλυφθεί σήμερα, καθώς ο Άρης όπως συστήνεται πλέον δεν θα κινήσει τις υποψίες στην πρώην σύντροφό του.

Στα επόμενα επεισόδια όμως, μία άλλη αποκάλυψη θα συγκλονίσει τόσο εκείνον όσο και την οικογένεια της Έλλης και των Κομνηνών, των μεγάλων εχθρών του Μάρκου.

Η απάντηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και η επανεμφάνιση της Δομινίκης

Μεταξύ παρελθόντος και παρόντος θα κινηθούμε στα επόμενα επεισόδια στον Τιμωρό. Πολλά πράγματα που μεσολάβησαν από την άδικη φυλάκιση του Μάρκου, στη μεταμφίεσή του με νέα ταυτότητα και πρόσωπο, αλλά και στο τωρινό σχέδιο της εκδίκησής του, θα βγουν στην επιφάνεια. Φυσικά και σε κάποια επεισόδια θα βλέπουμε ως flashback τον τηλεοπτικό πατέρα του Δημήτρη Λάλου, τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Ο Τιμωρός: Ο Δημήτρης Λάλος «λύγισε» και η σκηνή συγκίνησε τους φανς της σειράς

Εκείνος άλλωστε γνώριζε τα μυστικά των Κομνηνών και εκείνοι σκηνοθέτησαν το δυστύχημά του. Είναι ένας ακόμη από τους λόγους που ο Μάρκος ζητά εκδίκηση. Ο ηθοποιός έκανε πριν από λίγες ημέρες μία ανάρτηση για να τιμήσει τον συμπρωταγωνιστή του γράφοντας στην ανάρτηση απλά το «Χωρίς λόγια». Ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον Αλέξανδρο Σταύρου, λέγοντας πόσο τον θαύμαζε ως συνάδελφο, τα πρώτα χρόνια που εκείνος ξεκινούσε στο θέατρο και εκείνος ήταν ήδη πρωταγωνιστής.

Όμως σε αυτή την ανάρτηση, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε ένα σχόλιο, μία ευχή για το μέλλον: «Εύχομαι να βρεθείτε ξανά μαζί».

Οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές στα επεισόδια που θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες. Υπήρχε ένα σημαντικό στοιχείο που είχαμε δει στο δεύτερο επεισόδιο που θα μας απασχολήσει. Η Δομινίκη Κομνηνού, μητέρα του Αλέξη (Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλος) είχε γράψει ένα γράμμα προς τον πατέρα του Μάρκου, αποκαλύπτοντας όλες τις παρανομίες του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της. Αυτό το γράμμα θα έρθει ξανά στην επιφάνεια μετά από 18 χρόνια.

Και όχι μόνο αυτό. Αφού σταδιακά θα μαθαίνουμε πως η Δομινίκη δεν πέθανε, όπως πολλοί τηλεθεατές υπέθεσαν στο δεύτερο επεισόδιο, αλλά ο πατέρας του Αλέξη, την έκρυψε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Μάρκος θα κάνει αγώνα δρόμου για να την ανακαλύψει, καθώς εκείνη είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει στην μεγάλη τιμωρία που ετοιμάζει προς εκείνους που του κατέστρεψαν την οικογένεια και την ίδια του τη ζωή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης