Τα 3 μεγάλα μυστικά του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Grand Hotel - Το ένα, τον οδηγεί στη φυλακή

Κατερίνα Μπούσιου

Ο θάνατος του Κοσμά, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση της Βασιλικής στο Grand Hotel ενώ δύο ακόμη υποθέσεις απασχολούν τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ως αστυνόμο. 

Με μεγάλη ταχύτητα «τρέχει» η πλοκή στο Grand Hotel και τα γεγονότα θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τους πρωταγωνιστές μεταξύ τους. Μάταια η Κυβέλη Γαζή νομίζει ότι μπορεί να ελέγξει τα όσα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο και κυρίως το παρελθόν της, πιο αισιόδοξος ωστόσο είναι ο Ρήγας. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον σκοτεινό του ρόλο, θα βρει μία νέα σύμμαχο. Βασικά θα την απειλήσει για να είναι η νέα του σύμμαχος. Αλλά πόσα μυστικά κρύβει ο Ρήγας;

Η σχέση του Ρήγα με τη Βασιλική και τα μυστικά του Κοσμά

Ο Γιάννης Κουκουράκης ως Πέτρος στο Grand Hotel, σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί στην περιπέτεια στην οποία θα έμπλεκε αναζητώντας την αδελφή του Βασιλική. Εκείνη ξέρει πολλά για αυτό και εξαφανίστηκε - ευτυχώς ζει ακόμη - αλλά εκείνος ανακαλύπτει ακόμη περισότερα μελετώντας όλους τους χαρακτήρες του ξενοδοχείου.

Στο Grand Hotel έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη: Η Βασιλική ζει και ένας 2ος φόνος γίνεται εξαιτίας της

Αυτός που θα μπλεχτεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον, είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός. Γιατί εξαρχής ξεκίνησε τις έρευνες για τη δολοφονία της Ρόζας, μίας ιερόδουλης που είχε σχέση με τον Ιορδάνη και γιο της Κυβέλης και τώρα έχει να αντιμετωπίσει και άλλες παράπλευρες υποθέσεις. Είναι σίγουρος πλέον πώς κάτι του κρύβει ο Πέτρος, η Κυβέλη και ο Ρήγας. Και οι τρεις βέβαια, διαφορετικά πράγματα.

Ο Ρήγας σήμερα, εξοντώνει τον Κοσμά, για να μην αποκαλυφθεί το πρώτο του μεγάλο μυστικό, δηλαδή, η ερωτική σχέση που είχε με τη Βασιλική. Πλέον ο Πέτρος και η Αλίκη είναι σίγουροι πως ο Ρήγας κρύβει πολλά και προσπαθούν να βρουν το σπίτι του Κοσμά, για να ερευνήσουν κάποιο στοιχείο.

Δεν είναι όμως το μόνο μυστικό του. Το παιδί που κυοφορεί η άλλη καμαριέρα, δηλαδή η Ελένη Κεχαγιά (Γιολάντα Καλογεροπούλου), είναι δικό του παιδί. Ο Ρήγας μαζί της, ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Προσπαθεί να την κρατήσει αρχικά στο ξενοδοχείο, παρά τις απειλές της Αγγέλας που έχει καταλάβει εξαρχής πως το παιδί της δεν είναι του γιου της Νικόλα.Και σχεδόν την ωθεί να δεχθεί μία νέα συμφωνία με την Κυβέλη. Να γεννηθεί το παιδί, να πάρει ένα μεγάλο ποσό από την κυρία Γαζή και να παρουσιαστεί μετά το παιδί, ως εκείνο της κόρης της Σοφίας. Μπέρδεμα.

Έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν πως Ρήγας και Κυβέλη έχουν και άλλα μυστικά που μοιράζονται μεταξύ τους και τους συμφέρει κατά καιρούς να συνεργάζονται και να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

Όμως ο Ρήγας δεν υπολογίζει καλά στον παράγοντας της Αλίκης και του Πέτρου. Αφού ανακαλύπτουν τα στοιχεία για την κρυφή σχέση του Ρήγα και της Βασιλικής, ο αστυνόμος τον συλλαμβάνει. Ως ύποπτο για την εξαφάνισή της.

Ο Ρήγας όμως ακόμη και μέσα από την φυλακή, ετοιμάζει το σχέδιο δολοφονίας του Πέτρου. Ξέρει πια πως δεν είναι αληθινή η ταυτότητά του. Και είναι έτοιμος πριν την αποφυλάκισή του - αφού δεν προκύπτει στοιχείο εναντίον του - να τον σκοτώσει. Άλλωστε όταν εκείνος σκότωσε τον Κοσμά, ήταν εκείνος και η Αλίκη παρόντες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης