Στο Grand Hotel έχουμε μία αναπάντεχη ανατροπή: Ο άγνωστος γιος του Γαζή είναι και ο κληρονόμος

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Grand Hotel έχουμε μία αναπάντεχη ανατροπή: Ο άγνωστος γιος του Γαζή είναι και ο κληρονόμος

Ο ετεροθαλής αδελφός της Αλίκης, του Ιορδάνη και της Σοφίας, είναι και ο νόμιμος κληρονόμος. Τι μυστικά κρύβει το Grand Hotel; 

Το Grand Hotel ξεκίνησε το συναρπαστικό του τηλεοπτικό ταξίδι εδώ και λίγες ημέρες και ήδη έχουμε υποψιαστεί πως οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γιατί θα βλέπουμε τα όσα συμβαίνουν στο παρόν, αλλά θα μαθαίνουμε σταδιακά και το τι συνέβη, στο παρελθόν. Υπάρχει ένα κοινό μυστικό που συνδέει 4 πρόσωπα και επηρεάζει ακόμη περισσότερα.

Η Αλίκη προς το παρόν αγνοεί πως έχει ετεροθαλή αδελφό. Ο δε άλλος αδελφός της Ιορδάνης, αγνοεί παντελώς πως κινδυνεύει να χάσει την κληρονομιά που του έχει τάξει η μητέρα του Κυβέλη, δηλαδή το Grand Hotel.

Το μεγάλο μυστικό του Κωνσταντίνου Γαζή και της Αγγέλας

Ενώ η Αλίκη - Καλλιόπη Χάσκα και ο Πέτρος - Γιάννης Κουκουράκης, συνεχίζουν τις έρευνες τους, το ίδιο κάνει στο Grand Hotel ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός για τη δολοφονία της Ρόζας. Το χρυσό μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε, ανήκει στο ξενοδοχείο.

Κόρα Καρβούνη: «Μία ψεύτικη τελειότητα και μία ψεύτικη ζωή παρουσιάζουν τα social media»

Η Κυβέλη Γαζή είναι ανάστατη με το θέμα όσο και ο γιος της Ιορδάνης, που ήταν και ο τελευταίος ο οποίος την είδε ζωντανή. Όλα τα ευρήματα τον ενοχοποιούν, μέχρι η Κυβέλη να σκαφτιστεί να ενοχοποιήσει τον Νικόλα και γιο της Αγγέλας. Εκεί θα έχουμε και την πρώτη σύγκρουση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και της Κόρας Καρβούνη. Οι δύο γυναίκες που εμπιστεύονται και σέβονται η μία την άλλη, θα προβούν σε έναν συμβιβασμό για να σωθούν και οι δύο γιοι. Εδώ θα υποψιαστούμε για πρώτη φορά το τι μπορεί να συνδέει αυτές τις δύο γυναίκες από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/DAWYWchIAxu/

Και κάπου εδώ, θα κάνει την εμφάνισή του από το παρελθόν ο Κωνσταντίνος Γαζής και σύζυγος της Κυβέλης που τον υποδύεται ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Σε flashback θα τον δούμε τις στιγμές της δόξας του ξενοδοχείου, αλλά και τότε που είχε μία επιπόλαιη σχέση με την Αγγέλα. Από αυτή τη σχέση προέκυψε ο γιος της Νικόλας. Η Αγγέλα το έκρυψε από όλους και τη μόνη προυπόθεση που έθεσε στον Γαζή, ήταν να μεγαλώσει εκείνος κοντά της και να μην τον πειράξει κανείς.

Η Κυβέλη όμως το γνωρίζει αυτό το μυστικό. Όπως και γνωρίζει πως ο Νικόλας θα μπορούσε να διεκδικήσει αν ήθελε την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου. Στο προηγούμενο επεισόδιο την είδες να προσπαθεί να νουθετήσει τον γιο της Ιορδάνη, για να ασχοληθεί επιτέλους με το Grand Hotel, καθώς θα το κληρονομήσει. Ο γιος της κάθε οικογένειας συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να παίρνει την πατρική περιουσία.

Στο Grand Hotel μία δολοφονία φέρνει αντιμέτωπες για πρώτη φορά Λαμπρόγιαννη - Καρβούνη

Οι κόρες της Κυβέλης, Σοφία και Αλίκη, το μόνο που θα έπαιρναν πριν από τους γάμους τους, ήταν μία καλή προίκα για τους μέλλοντες συζύγους τους. Αυτό το μυστικό κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια. Και υποψιαζόμαστε πως η Κυβέλη δεν απέκτησε τελικά το ξενοδοχείο από τον σύζυγό της με νόμιμα μέσα.

Στα πιο αναπάντεχα όμως ζητήματα στα οποία θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες, είναι και ο βιασμός της Πελαγίας, από έναν άγνωστο άντρα. Ο Χαραλάμπης (Τάσος Νούσιας) αναζητά την αλήθεια, καθώς η νεαρή προσφυγοπούλα, δεν θα αποκαλύψει αρχικά το μαρτύριο το οποίο βίωσε.

DPG Network