Η κόντρα Λιάγκα - Αρναούτογλου συνεχίζεται παρά το: «Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα» του Γρηγόρη

Κατερίνα Μπούσιου

Ποιος ο λόγος να είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους στην ελληνική τηλεόραση; Γιατί για αυτό ανταλλάσουν «πυρά» εδώ και μία εβδομάδα, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Εδώ και λίγες μέρες κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, κάνουν συνεχείς αναφορές στη σχέση που έχουν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παρουσιαστές και οι δύο στο ίδιο κανάλι και με μία μεγάλη φημολογία να τους ακολουθεί εδώ και χρόνια, πως συνεχώς κοντράρονται και δεν έχουν πια καμία επαφή μαζί τους.

Ο ένας ρωτήθηκε, ο άλλος απάντησε και ξανά κάποιοι επεδίωξαν να εκμεταλλευτούν μία κόντρα, ως μία είδηση που πουλά. Ο Γρηγόρης, προσπάθησε να βάλει μία τελεία σε όλα αυτά με μία ανάρτηση του που μιλά για το νόημα της ζωής. Θα μπει όμως τελεία;

«Δεν θέλω εντάσεις και διαφωνίες, δεν έχω να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν»

Η δράση φέρνει αντίδραση και κάπως έτσι ξεκίνησε και το νέο κεφάλαιο για τις σχέσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα. Οι οποίοι μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη, ο ένας με 3 πλέον εκπομπές και ο δεύτερος, οσονούπω με δύο. Είναι αυτή τη στιγμή τα δύο μεγαλύτερα και εμπορικότερα ονόματα του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «επιστρέφει» στη Φάρμα και συναντά τον Αλέξη Αρβανιτίδη 22 χρόνια μετά

Σε αυτό το νέο και αχρείαστο νέο σίριαλ των δηλώσεων, όλα ξεκίνησαν από μία αποστροφή του λόγου του Γιώργου Λιάγκα, μετά από δηλώσεις του Γρηγόρη στην εκπομπή του πως φίλοι δεν υπήρξαν και ούτε θα γίνουν ποτέ. Είναι απλά συνάδελφοι στο ίδιο κανάλι.

Ο Γρηγόρης σε δεύτερο επίπεδο ρωτήθηκε από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και για αυτό το θέμα - ανάμεσα σε άλλα που αφορούσαν τις εκπομπές του - και απάντησε πως «Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι με τον άνρθωπο συγκεκριμένο. Αν συναντηθούμε θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείετι να γίνουμε φίλοι»

Και φτάσαμε στη σημερινή νέα απάντηση του Γιώργου Λιάγκα, διευκρινίζοντας πως φίλο στη ζωή δε σε κάνουν με κάποιον οι κοινές επαγγελματικές απόψεις. «Θεωρώ ότι είναι λαθος αυτό. Επειδή δεν έχουμε κοινή ζωή με τον Γρηγόρη, κοινές παρέες, με αυτή την έννοια είπα ότι δε θα γίνουμε φίλοι. Επειδή δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης ή απάντησε σε αυτό που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος χωρίς να έχει δει όλη τη δήλωση και θέλησε να βγάλει τα εσώψυχά του».

Μία τελεία σε όλα αυτά - αμφιβάλλουμε βέβαια αν μπει τελικά - έβαλε ο Γρηγόρης με ανάρτησή του στο Instagram, προφανώς χρησιμοποιώντας κάποιο ρητό που τον αντιπροσωπεύει. Και ανάμεσα στα άλλα υπάρχει και η φράση «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι άλλαξα. Δε θέλω φασαρία, δεν θέλω τρελούς ρυθμούς. Δεν θέλω εντάσεις και διαφωνίες, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν». Και καταλήγει με το «Δεν σπαταλάω πια τον χρόνο μου για τίποτα λιγότερο».

«Τόσο απλά είναι τα πράγματα» συμπληρώνει ως δική του λεζάντα στο απόφθεγμα που χρησιμοποίησε.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση είτε θα πρέπει να πω ότι κάποιοι πρέπει να τον αφήσουν ήσυχο κάποια στιγμή και να μην τον ρωτούν συνεχώς για τον Γιώργο Λιάγκα, είτε ο ίδιος να σταματήσει να απαντά.

Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του παρουσιαστή του Πρωινού, ο οποίος χρησιμοποιεί κάποιες τέτοιες καταστάσεις, δείχνοντας πως είναι θιγμένος και πως παρεξηγούνται οι δηλώσεις του και δίνει τροφή διαρκώς σε όλο αυτό. Άλλωστε εκείνος ξεκίνησε τον Μάιο την όλη κατάσταση, λέγοντας πως ο Γρηγόρης μιλά παντού, εκτός από τη δική του εκπομπή.

Και όμως, αν θυμάσαι, πριν από 12 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει μία ολόκληρη βραδινή εκπομπή για τον Όμορφο Κόσμο του Γρηγόρη στο Mega. Οι δυό τους τότε είχαν άψογη σχέση και γύρισαν όλη την νυχτερινή Αθήνα, κάνοντας γυρίσματα. Από τη στιγμή όμως που και οι δύο βρέθηκαν στον ΑΝΤ1, οι όποιες επαγγελματικές τους σχέσεις, σταμάτησαν να υπάρχουν ή έγιναν για να είμαι αληθής, εντελώς τυπικές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης