Η Σμαράγδα Καρύδη χωρίζει, φυλακίζεται και γίνεται ξανά μαμά: Και όλα αυτά στην πρεμιέρα του IQ160

Κατερίνα Μπούσιου

Θα παρουσιάσει η Σμαράγδα Καρύδη και τα «Τετράγωνα των αστέρων;». Προς το παρόν η ηθοποιός κάνει πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά ως Πηνελόπη Μουρίκη στο IQ 160. 

Αναμέναμε εδώ και καιρό τον δεύτερο κύκλο του IQ 160, μίας από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Η ανατρεπτική αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει αύριο Παρασκευή 11/10 στις 21.00 το βράδυ στο Star και αυτά που παθαίνει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η Σμαράγδα Καρύδη, σίγουρα δεν τα περιμένεις. Ούτε και η ίδια ως Πηνελόπη Μουρίκη.

Η τηλεοπτική επιστροφή της Σμαράγδας Καρύδη, έρχεται σε μία στιγμή που υπάρχει διάχυτη μία φημολογία, πως εκείνη θα είναι η παρουσιάστρια του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Τα τετράγωνα των αστέρων» που παρουσίαζε τη δεκαετία του '80 η Μαρία Αλιφέρη.

Η Πηνελόπη δεν αντέχει για πολύ χωρίς τον Αργύρη

Τα ερωτικά μπερδέματα που είχαν στον πρώτο κύκλο η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, με ένα φιλί και με μία αμοιβαία έλξη, συνεχίζονται και στον δεύτερο κύκλο. Έχουμε να δούμε πολλά για αυτή τη σχέση, αλλά ήδη σε έχω προειδοποιήσει για μία εγκυμοσύνη και μία ρήξη με τον Αργύρη.

IQ 160: Η εγκυμοσύνη της Σμαράγδας Καρύδη και η ρήξη με τον Νίκο Κουρή - Η πρεμιέρα του β' κύκλου

Προς το παρόν στο πρώτο επεισόδιο, η Μουρίκη αποφασίζει να φύγει από τη θέση συμβούλου στην αστυνομία και να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά ως καθαρίστρια. Μη νομίζεις ότι η Σμαράγδα Καρύδη θα μείνει για καιρό μακριά από τον Νίκο Κουρή. Εκείνος πάλι θα βρεθεί μπροστά της για να τη σώσει.

Θα εμπλακεί σε μία δύσκολη συνθήκη η Μουρίκη. Γιατί ενώ έχει αναλάβει χρέη καθαρίστριας σε μία ευκατάστατη οικογένεια, η κυρία του σπιτιού θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Έχουν προηγηθεί κάποιες απειλές προς εκείνη και ξαφνικά θα βρεθεί το πτώμα της. Ως κύρια ύποπτη για τη δολοφονία της, συλλαμβάνεται η Πηνελόπη.

Η Μουρίκη δε χρειάζεται μόνο το αυξημένο της IQ για να σώσει τον εαυτό της και να αποδείξει την αθωότητά της, αλλά και τη βοήθεια της πρώην ομάδας της στην αστυνομία. Κάπως έτσι εμφανίζεται μπροστά της στη φυλακή ο Αργύρης για να ρωτήσει ξανά το κλασσικό: «Μουρίκη, τι έκανες πάλι;»

Όλο το τμήμα όμως θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει και τελικά θα βγει από τη φυλακή. Και κάπως έτσι θα ξαναφτιάξουν οι σχέσεις της, μέχρι να φτάσουμε στο θέμα της εγκυμοσύνης.

Η Πηνελόπη έχει αντικατασταθεί όμως από έναν νεαρό ανθυπαστυνόμο, τον Τηλέμαχο (τον υποδύεται ο ηθοποιός Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, ο οποίος φέτος παίζει και στο VΙΠ Καλά Γεράματα) και αυτό περιπλέκει κάπως την κατάσταση.

Η Σμαράγδα Καρύδη εκτός από τον ρόλο της στο ΙQ 160 ετοιμάζεται και για έναν ακόμη. Εκείνον της παρουσιάστριας ενός τηλεπαιχνιδιου για την ΕΡΤ. Σε αυτή τη θέση έχει περγαμηνές, δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ το πόσο καλή ήταν στο Celebrity Game Night στο Mega.

Το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει είναι το θρυλικό «Τα τετράγωνα των αστέρων» το οποίο γνωρίσαμε για μία σεζόν το 1980 με παρουσιάστρια τότε, τη Μαρία Αλιφέρη η οποία κάθε φορά που έκλεινε το κάθε ένα από τα συνολικά 67 επεισόδια, έλεγε το κλασσικό «Και μη ξεχνάτε, σας αγαπώ».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης