Η πρώτη «κόντρα» Μάστορα - Μουζουράκη στο The Voice και η αποκάλυψη του Χρήστου για τον Καζαντζίδη

Κατερίνα Μπούσιου

Πόσο επηρέασε η διάσπαση προσοχής τον Χρήστο Μάστορα στα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω» όπου υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη. 

Η 10η σεζόν του The Voice ξεκίνησε με την παρουσίαση αρχικά ενός παλαιότερου κριτή. Μετά την είσοδο του Πάνου Μουζουράκη, ακολούθησε η είσοδος του νέου κριτή, Χρήστου Μάστορα, ο επίσης νέος κριτής Γιώργος Μαζωνάκης και η σταθερή αξία του talent show Έλενα Παπαρίζου η οποία συμμετέχει για 8η σεζόν.

Οι φλυαρία του Μουζουράκη και τα ταλέντα της πρεμιέρας

Οι παλαιότεροι κριτές είχαν και μεγαλύτερη άνεση στην πρεμιέρα του The Voice, αλλά ο Πάνος Μουζουράκης το έφτασε στο άλλο άκρο. Λείπει και ο Κωστής Μαραβέγιας τις τελευταίες σεζόν, που του έβαζε ένα «φρένο» και γενικώς με τον λόγο του, κρατούσε ένα μέτρο.

Στην πρώτη δήλωση του Χρήστου Μάστορα υπερίσχυσε η αγάπη του για την Μαρινέλλα

Ο Μουζουράκης ξεκίνησε με τα όχι πάντα τόσο πετυχημένα αστεία του και ήταν ως συνήθως υπερκινητικός. Έδειξε όμως ότι είναι πολύ καλός στην επιλογή παικτών και παικτριών για την ομάδα του. Είναι πιο γρήγορος στο να αντιληφθεί το ταλέντο και πιο πειστικός όταν κάποιος παίκτης δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους κριτές να διαλέξει.

Ο Χρήστος Μάστορας αν και αμήχανος στην αρχή, κατάφερε να μπει γρήγορα στον ρυθμό του παιχνιδιού. Βέβαια κάποια στιγμή έγινε πιο cool από ότι έπρεπε, με όχι πάντα εύστοχο χιούμορ. Έτσι αρέσει όμως στο κοινό του και γενικά η συμμετοχή του συγκέντρωσε θετικά σχόλια. Τα «Μελισσάκια» οι φανς του συγκροτήματός του, έκαναν έντονη την παρουσία τους και μέσα στο στούντιο ως θεατές.

Στην πρώτη του κόντρα με τον Πάνο Μουζουράκη καθώς οι δυο τους διεκδικούσαν την Σεσίλια να έρθει στην ομάδα τους, η παίκτρια με την πολύ ιδιαίτερη φωνή, επέλεξε τελικά τον Μουζουράκη. Είχαν όμως μία ωραία λογομαχία μεταξύ τους, γιατί ο Χρήστος πρόσφερε και τον μισό μισθό του από το show για να την πείσει.

Το κοινό στο X επικεντρώθηκε αρκετά στους δύο κριτές.

Λίγο πριν ξεκινήσει το show, ο Χρήστος Μάστορας είχε κάνει μία ανάρτηση για την πρεμιέρα του show, γράφοντας χαρακτηριστικά το «Μην το χάσετε, θα χάσετε» αυσαρκαζόμενος και για τον δικό του ρόλο: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη επιτροπή -αν εξαιρέσεις εμένα- από αυτήν».

Τις καλύτερες ευχές στον κουμπάρο του, έστειλε ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, γράφοντας μάλιστα πως τον θεωρεί και τον καλύτερο coach.

Οι αποκαλύψεις για την ταινία «Υπάρχω»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην εκπομπή «What's next» (Cosmote tv) όπου και μίλησε για τον ρόλο του ως Στέλιος Καζαντζίδης στην ταινία «Υπάρχω».

«Η ταινία δεν είναι αγιογραφία. «Παίζει» πάρα πολύ με τον κυκλοθυμικό του χαρακτήρα, αλλά τον δικαιολογεί. Είδε στα 13 του χρόνια να ξυλοκοπούν τον πατέρα του οι Χίτες και πέθανε μετά από λίγες μέρες. Ο πατέρας του έδινε τρόφιμα στους αντάρτες. Και μετά αυτός έγινε ο άντρας του σπιτιού», όπως δήλωσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και για τα λιγοστά μαθήματα υποκριτικής που πήρε από την καθηγήτρια Ελένη Σκώτη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο, ενώ αναφέρθηκε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τα τελικά γυρίσματα και πώς κατάφερε να ελέγξει τη διάσπαση προσοχής:

«Δεν ήταν εύκολο στη συνέχεια να μάθω τα λόγια γιατί έχω διάσπαση προσοχής. Ένας φίλος μου, μου είπε να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο, ο οποίος και το διέγνωσε και μου έδωσε ένα ήπιο φάρμακο. Μετά όλα ήταν εύκολα, πετούσα».

Στην ερώτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για το πώς κατάφερε να αποσυμπιεστεί στη συνέχεια από τον ρόλο, κάτι που μόνο επαγγελματίες ηθοποιοί το καταφέρνουν, παραδέχτηκε πως δεν ήταν εύκολο.

«Τσεμπερέ είσαι μεγάλος μάστορας»: Ο Χρήστος Μάστορας ευχαριστεί εκείνον που τον έκανε Καζαντζίδη

«Προσπαθώ να διώξω τον Καζαντζίδη, αλλά δεν φεύγει με τίποτε. Έχει μονιμοποιηθεί σε κάποια σημεία του εγκεφάλου μου. Να φανταστείς πως μετά την ταινία ξεκινήσαμε συναυλίες. Στις 19 Ιουλίου ήταν το τελευταίο γύρισμα. Στις πρόβες για τις συναυλίες, δεν έβγαινε φωνή Μάστορας, έβγαινε Καζαντζίδης. Και ήταν πολύ αστείος ο συνδυασμός γιατί τα τραγούδια μας είναι ποπ».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης