Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης γίνεται ο νέος Αντρέι στη Μάγισσα: Πώς ανακαλύπτει τον δολοφόνο

Κατερίνα Μπούσιου

Τελικά τον ρόλο - κλειδί στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, τον έχει ο Αντόνιο Ρούσσο και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «γράφει» την ιστορία πριν τη Θεοφανώ, την Αναχίτ και την Κυπριανή. 

Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε την πρώτη σεζόν της Μάγισσας με τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, αλλά θα υπάρξουν κάποιοι ρόλοι ταυτόσημοι σε μερικά σημεία με τον α' κύκλο, που θα είναι σημαντικοί για να μας επεξηγούν ή να λύνουν τα μυστήρια που συμβαίνουν. Έτσι δεν έκανε πέρυσι και ο Αντρέι, ο ρόλος που υποδύθηκε τόσο τέλεια ο Αναστάσης Ροϊλός;

Φέτος, ενώ αρχικά δε φαινόταν, ρόλο - κλειδί στην ιστορία αναλαμβάνει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Δεν θα βρει μεν, μία αντίστοιχη Θεοφανώ για να αγαπήσει (στην αρχή τουλάχιστον), αλλά θα μας εξηγήσει όλη την ιστορία πριν από αυτήν και θα λύσει τα μυστήρια, όπως έκανε και ο Αντρέι.

Λευτέρης Χαρίτος: Οι Μέλισσες, η Μάγισσα, ο επώδυνος «μη χωρισμός» & ένα «τα πάντα είναι ρίσκο»

Κίτσου - Χατζηαγγελάκης κάνουν δύο μεγάλες ανατροπές στη Μάγισσα

Αδίστακτη θα γίνει από απόψε η Μαρία Κίτσου ως Πανδώρα, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν με αυτό της Μάνης, στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Την έχουμε δει να είναι βουλιμική, κατά βάθος δυστυχισμένη, παρά τον θαυμασμό που έχει για τον σύζυγό της και με πολλά απωθημένα από το παρελθόν. Για αυτό αποφασίζει να εξομολογηθεί στη Ρενάτα και σύζυγο του Σίλβιο, πώς ένιωσε πληγωμένη όταν μετά την ερωτική βραδιά με τον σύζυγό της στα νιάτα τους, εκείνος την αγνόησε για χρόνια.

Η Μαρία Κίτσου απάντησε ως Πανδώρα στις κριτικές για τη Μάγισσα με την πιο συγκλονιστική σκηνή

Η ουσία είναι ότι η Πανδώρα, λέει τη δική της εκδοχή, δείχνοντας το πόσο εμμονική είναι κατά βάθος. Αυτό το στοιχείο ας το κρατήσουμε. Θα μας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Με όσα λέει, οδηγεί και στην πρώτη κρίση το ζευγάρι των Εσπόζιτο.

Πρωταγωνιστής των επόμενων επεισοδίων, θα γίνει όμως ο Αντόνιο Ρούσσο. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ως ρόλος, γίνεται ταυτόσημος - εκτός από το ερωτικό στοιχείο βέβαια - με τον ρόλο του Αντρέι, ο οποίος πέρυσι, ξεδιάλυνε τα εγκλήματα και τα μυστήρια. Τον αντίστοιχο ποιητικό, σοφό του λόγο επίσης θα τον έχει σε αρκετά σημεία.

Ούτως ή άλλως τα δικά του γραπτά ντοκουμέντα, οι μαρτυρίες με όσα βλέπει στη Μάνη, μελετά και ο δισέγγονός της Θεοφανώς για να καταλάβει τι συνέβη στο παρελθόν. Στην αφήγηση αυτή που γίνεται από το βιβλίο του, θα μάθουμε πολλά και θα εικάσουμε περισσότερα.

Ο Ρούσσο ανακαλύπτει τον δολοφόνο των δύο κοριτσιών με τις ξεριζωμένες καρδιές. Είναι ο ψαράς που συνάντησε και την πρώτη μέρα, στο σχολείο. Όταν προσπαθεί να αυτοπυρποληθεί, ο μοναχός καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει. Σύντομα θα μαρτυρήσει το ένα από τα εγκλήματά του. Θα συνδεθεί όμως και με την άλλη δολοφονία, της κοπέλας από τη γειτονική πόλη που πέθανε με τον ίδιο τρόπο, μόνο που εκεί δεν έχει ανάμιξη.

Πριν ο Τζουζέπε τον καταδικάσει και αφήσει ελεύθερο τον ανιψιό του Γερακάρη, ο Ρούσσο καταλαβαίνει πως μία ανώτερη δύναμη, είναι εκείνη που κατευθύνει κάποιους αθώους στο να κάνουν τους φόνους.

Εδώ θα έχουμε μία μικρή αναμονή. Γιατί ενώ ξέρουμε ήδη πως η Γιούλικα Σκαφιδά στον ρόλο της ως Λεώνη είναι μάγισσα, αγνοούμε πόσες ακόμη υπάρχουν και πόσες ακόμη θα γίνουν. Στη δεύτερη κατηγορία, σίγουρα υποψήφια μάγισσα είναι η Πανδώρα.

Πάντως οι φανς στα social media, θέλουν σύντομα τον Αντόνιο να αφήσει το δόγμα και να ερωτευθεί την πληγωμένη Ρενάτα. Συμφωνούν πάντως πως έχει vibes Αντρέι στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης