Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Λατρεία για την Κίτσου, φόβος για τη Σκαφιδά - Η σκηνή που λάτρεψε το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Λατρεία για την Κίτσου, φόβος για τη Σκαφιδά - Η σκηνή που λάτρεψε το Χ

Η Λεώνη - Γιούλικα Σκαφιδά έδειξε τον πιο σκοτεινό της εαυτό και όλα πια έχουν νόημα στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. 

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, είναι η πιο dark και η πιο σκληρή εκδοχή της περσινής Μάγισσας. Πλέον έχουμε αρχίσει και καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο επιλέχθηκαν για τους δύο από τους πιο σημαντικούς ρόλους, τόσο η Μαρία Κίτσου όσο και η Γιούλικα Σκαφιδά. Είναι οι μόνες που μπορούν να καταφέρουν, αυτό που κανείς δεν περιμένει και θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Η μεταστροφή του ρόλου της Πανδώρας και η συγκινητική εξομολόγηση της Κίτσου, έγινε το trend της χθεσινής βραδιάς και η Λεώνη η αδίστακτη κακιά μάγισσα, η villain της χρονιάς.

https://www.instagram.com/reel/DBGqwo3tOeD/

Γιατί η Λεώνη φοβάται την Πανδώρα;

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά δεν είναι μία σειρά που έχει τη συνηθισμένη δομή μίας σειράς εποχής, όπως όλες οι υπόλοιπες. Ενώ φαίνεται βατή, έχει πολύ βαθύτερες έννοιες που κρύβονται πίσω από τους χαρακτήρες και πρέπει ο θεατής να παρατηρεί τις λεπτομέρειες, κάνοντας διαρκώς συσχετισμούς. Έχοντας και στο μυαλό του και το τι συνέβη στην ιστορία την περσινή χρονιά. Αυτή είναι και μία μικρή παγίδα στα prequel.

Αυτό δικαιολογεί εν μέρει, τη χλιαρή αρχική αντιμετώπιση στα νούμερα τηλεθέασης των δύο πρώτων επεισοδίων της περασμένης εβδομάδας. Από χθες όμως, αρκετοί φανς του πρώτου κύκλου κατάλαβαν την ουσία του δεύτερου κύκλου, γιατί τους δόθηκαν περισσότερα στοιχεία.

Η Μαρία Κίτσου απάντησε ως Πανδώρα στις κριτικές για τη Μάγισσα με την πιο συγκλονιστική σκηνή

Πλέον μας αποκαλύφθηκε μία άλλη πλευρά της Πανδώρας. Η αδύναμη ψυχολογικά, πολλάκις απογοητευμένη αριστοκράτισσα με τις διατροφικές διαταραχές, δεν είναι τόσο κακή όσο φαινόταν. Πληγωμένη είναι. Αναζητούσε τον έρωτα και στον Σίλβιο επένδυσε το μέλλον της, με εκείνον να δρα απερίσκεπτα.

Η Μαρία Κίτσου στο βουλιμικό επεισόδιο που είχε και διασώθηκε από τη Ρενάτα και στην εξομολόγηση που της έκανε για όσα έχει ζήσει με τις αποβολές της, έδωσε άλλο νόημα στον ρόλο της. Μόνο εκείνη μπορεί να κάνει, αυτές τις υποκριτικά δύσκολες μεταστροφές.

Η Πανδώρα μας έδειξε ότι είναι ευάλωτη και εύκολη στο να τη χειριστεί κάποιος. Για αυτό και φάνηκε από χθες ότι θα γίνει σύντομα το θύμα της Λεώνης στο να την κατευθύνει στον σκοτεινό της κόσμο. Χθες η Λεώνη, έκανε δύο φόνους και μας έδειξε ποια πραγματικά είναι. Μόνο που δεν έχουμε καταλάβει ακόμη, για ποιο λόγο τη φοβάται. Κατάλαβε ότι κρύβει μεγαλύτερη δύναμη από εκείνη;

Κάτι μας λέει πως από την υπερβολική καλοσύνη και συγκίνηση θα περάσουμε στον τρόμο. Δεν νομίζουμε να μείνει για πάντα τόσο αθώα η Πανδώρα. Η περσινή Κυπριανή, θα μοιάζει άγγελος μπροστά της.

Λευτέρης Χαρίτος: Οι Μέλισσες, η Μάγισσα, ο επώδυνος «μη χωρισμός» & ένα «τα πάντα είναι ρίσκο»

Η Γιούλικα Σκαφιδά και η Μαρία Κίτσου όπως ήταν φυσικό, ήταν το αγαπημένο θέμα στα social media.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Γιούλικα Σκαφιδά ως Λεώνη να φεύγει από τη Μάνη για να μην αντιληφθεί κανείς το έγκλημά της. Ωστόσο θα επιστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, ήδη έχουμε ένα κρεσέντο βίας στα 3 πρώτα επεισόδια, ελπίζουμε μόνο να μη σταθούμε μόνο σε αυτό στη συνέχεια. Άξια μνείας, η ηθοποιός Έλενα Σαλαμπάση, που υποδύεται τη Ρενάτα και σύζυγο του διοικητή Σίλβιο. Θα έχει εξέλιξη αυτός ο ρόλος. Ελπίζουμε όχι τη χειρότερη, προς τον θάνατο.

https://www.instagram.com/p/DA0aWnBM0D-/

Προς το παρόν το επόμενο επεισόδιο ανήκει στον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Ο Αντόνιο βρίσκει τον δολοφόνο.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης γίνεται ο νέος Αντρέι στη Μάγισσα: Πώς ανακαλύπτει τον δολοφόνο

DPG Network