Η κόρη του Μελέτη Ηλία έκλεισε τα 14 και ο ηθοποιός περιέγραψε με μια λέξη πώς πέρασαν τα χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη του Μελέτη Ηλία έκλεισε τα 14 και ο ηθοποιός περιέγραψε με μια λέξη πώς πέρασαν τα χρόνια

Η Κοραλένια Ηλία είχε γενέθλια και ο ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια στο κορίτσι του που μεταμορφώνεται σε μια όμορφη νεαρή γυναίκα έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η 14η Οκτωβρίου για τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, αφού η κόρη τους έχει γενέθλια. Το ζευγάρι που μετρά 19 χρόνια κοινής πορείας, έχει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

Η Κοραλένια λοιπόν, μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια από τον αδερφό της, έκλεισε τα 14 και όλοι μαζί το γιόρτασαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμάτο μπαλόνια σε ροζ χρυσό και σημί αποχρώσεις, ενώ η τούρτα, όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram του, ήταν minimal σε λευκό χρώμα με μωβ λουλουδάκια, όπως ταιριάζει δηλαδή σε μια teenager.

Μελέτης Ηλίας: «Η δικαιοσύνη στις μέρες μας έχει χάσει πια την αξιοπιστία και την ισχύ της»

H ανάρτηση του Μελέτη Ηλία για την Κοραλένια του

Ο Μελέτης Ηλίας θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κόρη του και έτσι έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του, περιγράφοντας με τη λέξη «ραγδαία» πώς πέρασαν τα χρόνια και η Κοραλένια από μωρό έχει μεταμορφωθεί σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα.

«Πολύ θα ήθελα να έχω τη χαρά ενός 14χρονου αλλά τουλάχιστον έχω την τούρτα, τα μπαλόνια και το κορίτσι μου στην αγκαλιά μου!!!
14 χρόνων
14 Οκτώβρη πριν 14 χρόνια ήρθες στη ζωή μας....
Και η εξέλιξη ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία!!! Μια όμορφη κοπέλα που ανθίζει μέσα στα εύκολα και στα δύσκολα της εποχής μας!!!!
Πολύχρονη Κοραλένια μου!
Να είσαι πάντα έτσι δυναμική και με πυγμή να αντιμετωπίζεις τη ζωή!!!!
Σ' αγαπώ πολύ», έγραψε ο Μελέτης Ηλίας χαρακτηριστικά.

Οι αγωνίες του Μελέτη Ηλία για την κόρη του και το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική

O ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» τον Ιούλιο ταξίδεψε με την κόρη του στη Νέα Υόρκη, σε ένα «ταξίδι ζωής», όπως έγραψε, για μπαμπά και κόρη.

Ταξίδι ζωής με Κοραλένια! Στην γεμάτη τρέλα Νέα Υόρκη.....
Περπάτημα, junk Food, παραστάσεις, μουσεία, βόλτες και υπόσχεση ότι θα ξανάρθουμε!

meletis_ilias_1720348142_3406849592207106355_2061321169.jpg

«Πήγαμε οι δυο μας. Πήγαμε λίγο να φτιάξουμε τη σχέση μας, η έφηβη κόρη και ο ταλαίπωρος μπαμπάς. Ήταν κανονισμένο να πάμε τα δυο μας, να περάσουμε καλά, να συσφιχτούν οι σχέσεις μας, να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί», είπε ο Μελέτης Ηλίας στην πρόσφατη συνένετυξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον λόγο που ταξίδεψαν μόνο οι δυο τους στην Αμερική και όχι όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε όμως στο The 2night show και στις ανησυχίες που έχει για την κόρη του με όλη αυτή τη βία που πλέον, παρατηρείται να υπάρχει σε αυτές τις πολύ τρυφερές ηλικίες.

Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι όσο πιο διακριτικά να έχουμε μια εικόνα με ποιους κάνει παρέα, με ποιους μπορεί να φλερτάρει, χωρίς να γινόμαστε αδιάκριτοι και πιεστικοί. Με τη γυναίκα μου νομίζω ότι το χειριζόμαστε καλά.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Κατερίνα Μπούσιου και το Queen, ο Μελέτης Ηλίας αναγνώριζε πως η αύξηση των φαινομένων βίας στα σχολεία οφείλεται και στο οικογενειακό αλλά και το κοινωνικό υπόβαθρο των παιδιών και δεν είναι μόνο θέμα της δικαιοσύνης (δες εδώ όλα όσα είπε).

Είναι σκληρό το θέμα της βίας σε αυτές τις ηλικίες, στους έφηβους, αλλά δεν νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η δικαιοσύνη μπορεί να δώσει τη λύση. Είναι βαθύτερο το πρόβλημα, ξεκινά από το οικογενειακό και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Είναι νέα τα δεδομένα σε αυτή τη γενιά, δεν έχουν σχέση με τη δική μας γενιά, ακόμη και στον όγκο των πληροφοριών και ερεθισμάτων που λαμβάνουν στην καθημερινότητά τους. Πιστεύω πως και ο εγκλεισμός μας λόγω της πανδημίας, αγρίεψε κάποια ένστικτά μας και έχει επηρεάσει και αρκετά παιδιά που είναι στην εφηβεία.

Όσο για τα social media, μπαμπάς και κόρη ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media αλλά με μια λεπτομέρεια, όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Την ακολουθώ στο Instagram, με ακολουθεί και εκείνη. Όχι όμως στο private, γιατί έχει και private. Εκεί είναι μόνο οι στενοί της φίλοι. Προσπάθησα μια φορά να μπω, αλλά με έκανε decline.Έχω επιχειρήσει να κάνω και ψεύτικο προφίλ για να την ακολουθήσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει», είχε πει ο Μελέτης Ηλίας.

DPG Network