Το Grand Hotel αποκαλύπτει τα μυστικά του: Μία δολοφονία οδηγεί την Κυβέλη στην κατάρρευση

Κατερίνα Μπούσιου

Η Καλλιόπη Χάσκα θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη ενώ όλοι αναζητούν τον δολοφόνο που ευθύνεται και για 5 απαγωγές προσφύγων. 

Το Grand Hotel παίρνει μία απροσδόκητη τροπή και από απόψε μία μικρή ομάδα με κοινό στόχο προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ήδη σε μειονεκτική θέση, μέχρι να υπάρξει ένα ακόμη έγκλημα στο ξενοδοχείο που θα μπερδέψει ακόμη περισσότερο, το σενάριο.

Τελικά, πόσοι είναι οι δολοφόνοι σε αυτό το ξενοδοχείο;

Ο Χρόνης με τη βοήθεια του Πέτρου και εκείνος με τη σειρά του με τη βοήθεια της Αλίκης και του Νικόλα, συστήνουν την ομάδα παρακολούθησης του δολοφόνου που χτυπά κάθε πανσέληνο στο Grand Hotel. Λίγο spooky όλο αυτό, αλλά ακόμη περισσότερο, η προτίμησή του να σκοτώνει μόνο πρόσφυγες.

To Grand Hotel γίνεται Μαύρο Ρόδο: Η Παπαθεοδώρου σε μοναστήρι, ο Κουκουράκης ύποπτος για φόνο

Μέχρι στιγμής ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανακοινώνει πως στον Πέτρο πως ο δολοφόνος χτυπά κάθε πανσέληνο και πως θα πρέπει να ετοιμαστούν να τον αντιμετωπίσουν στο ξενοδοχείο, οργανώνοντας την ενέδρα τους.

Υπάρχουν συνολικά 5 εξαφανίσεις προσφύγων, συν το μυστήριο με την κοπέλα που βρέθηκε στη λίμνη, αλλά τελικά δεν είναι η αδελφή του Πέτρου η Βασιλική.

Το κλειδί της υπόθεσης βρίσκεται στο χρυσό μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιεί ο δολοφόνος. Όλα τα μαχαίρια όμως βρίσκονται στη σάλα και ο αστυνόμος εκείνος το βράδυ, παρατηρεί τα πάντα για να βρει τον ένοχο. Ο Ρήγας προδίδεται από μία σκηνή που φαίνεται και στο τρέιλερ, αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πληρώσει τις αμαρτίες και τα μυστικά του.

Όμως άλλη είναι η μεγάλη ανατροπή. Η Καλλιόπη σκοτώνει την αδελφή της για να μείνει μόνη με τον Ιορδάνη. Τον οποίο επίσης απειλεί για να μη μιλήσει. Ο Στάθης Κόικας πέφτει στην παγίδα και θα βρεθεί ύποπτος για τον φόνο της. Αυτό σημαίνει για τη μητέρα του Κυβέλη, ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημά της, κρύβεται στο ημερολόγιο της Βασιλικής. Ο Πέτρος ξαναδιαβάζει προσεκτικά κάθε σελίδα του και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα μυστικά. Μέχρι να φτάσει σε ένα ντοκουμέντο που αφορά στην οικογένεια Γαζή και την κληρονομιά του ξενοδοχείου. Μέχρι να καταλάβει πως ο Νικόλας, είναι ο νόμιμος κληρονόμος του Grand Hotel, κάτι που γνωρίζει η μητέρα του.

Σε αυτό το στοιχείο όμως μπορεί να φτάσει νωρίτερα, η Αλίκη.

Στο Grand Hotel έχουμε μία αναπάντεχη ανατροπή: Ο άγνωστος γιος του Γαζή είναι και ο κληρονόμος

Από τις πιο ωραίες εξελίξεις στη σειρά, ανάμεσα στις δολοφονίες και τους υπόπτους, είναι η πρώτη συνάντηση του Πέτρου με τον Χαραλάμπη, ως ανιψιός και θείος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης