Αυτός ο έρωτας έχει ακόμη μία ευκαιρία: Στο IQ 160 η Σμαράγδα Καρύδη, ξανά μαζί με τον Νίκο Κουρή

Κατερίνα Μπούσιου

Ποιος τελικά δολοφόνησε τη Βασιλική Τρουφάκου ως Ελπίδα; Η Σμαράγδα Καρύδη δεν εγκαταλείπει την έρευνά της και αναστατώνει μία ολόκληρη φυλακή. Οι κωμικές, σχεδόν τραγελαφικές καταστάσεις στο IQ 160. 

Η δεύτερη σεζόν για το IQ 160 συνεχίζει δυναμικά με το δεύτερο επειόδιο, όπου θα δούμε ξανά το πείσμα της Πηνελόπης Μουρίκη, να λύσει την υπόθεση, ακόμη και μέσα από τη φυλακή. Έχει πολύτιμους συμμάχους στο έργο της η Σμαράγδα Καρύδη, αλλά οι παράλογες απαιτήσεις της, φτάνουν στα όρια του τον Νίκο Κουρή. Δεν αργεί όμως η στιγμή που θα είναι ξανά μαζί.

Οι χιουμοριστικές αναρτήσεις της Σμαράγδας Καρύδη και το bullying στη φυλακή

Η Πηνελόπη Μουρίκη έχει ήδη συλληφθεί από το πρώτο επεισόδιο του IQ 160 ως ύποπτη για τη δολοφονία της Ελπίδας, πρώην εργοδότριάς της όταν για ένα διάστημα επέστρεψε στη δουλειά της ως καθαρίστρια. Τον ρόλο είχε υποδυθεί η Βασιλική Τρουφάκου και σε κάποιες σκηνές του νέου επεισοδίου, θα τη δούμε ως flashback, για να μας εξηγηθεί η μυστηριώδης σχέση με τον σύζυγό της και η δική του ευθύνη για τη δολοφονία της.

IQ 160: Η Σμαράγδα Καρύδη μπορεί να χώρισε από τον Νίκο Κουρή αλλά το κοινό στο Χ τους θέλει μαζί

Εκείνος τελικά θα αποδειχθεί ως ο Νο1 ύποπτος, παρόλο που η Μουρίκη βρίσκεται στη φυλακή. Η Σμαράγδα Καρύδη διακωμώδησε χθες τον εγκλεισμό της, χρησιμοποιώντας όλη την αργκό που αναφέρεται στη φυλακή, ως «στενή», «ψειρού», «μπουζού».

Παρόλο που θα αναστατώσει μία ολόκληρη φυλακή με το ταμπεραμέντο της, δεν θα περάσει τόσο καλά από τις συγκρατούμενές της. Θα δεχθεί bullying αλλά θα καταφέρει να ξεφύγει. Και σε λίγες μόνο μέρες όλες θα τη λατρέψουν.

Όλη η ομάδα της αστυνομίας και περισσότερο ο Αργύρης (Νίκος Κουρής) θα κάνουν τα πάντα για να τη βγάλουν από τη φυλακή. Αλλά η Μουρίκη δεν θα τους αφήσει σε ησυχία με τις απαιτήσεις της. Μέρα - νύχτα θα τους παίρνει τηλέφωνο και θα τους ζητά διάφορα δώρα για τις νέες της φίλες στο κελί.

Πολύτιμος βοηθός είναι και ο εισαγγελέας Καψάλης που θα έχει και ένα μικρό φλερτ με τη Σοφία και διοικητή του τμήματος. Στην παρούσα φάση, αυτό είναι προς όφελος της Μουρίκη.

Έχουμε και άλλο όμως ειδύλλιο, ακόμη πιο ιδιαίτερο. Η μητέρα της Πηνελόπης στεναχωρημένη για τη φυλάκιση της κόρης της, έχει αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών της μαζί με τον Αιμίλιο και έτσι έρχονται πιο κοντά. Ωραίος αυτός ο συνδυασμός μεταξύ της Νέλλη Γκίνη και του Τάσου Παλαντζίδη.

Guest star στο επεισόδιο θα είναι και η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή. Είναι ειδικός στα εργαστήρια που θα βοηθήσει τον Αργύρη στην έρευνα της υπόθεσης.

Τελικά η Πηνελόπη αποφυλακίζεται και κερδίζει πίσω την παλιά της δουλειά στην αστυνομία. Είναι και πάλι κοντά με τον Αργύρη, αλλά υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο. Η σχέση του Νίκου Κουρή με τη Μαίρη Μηνά. Για αυτό τον λόγο θα αργήσουμε να τους δούμε ως ζευγάρι στη σειρά.

Αλλά αυτό ίσως έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον δεύτερο κύκλο. Αν ήταν όλα δεδομένα, τι σημασία θα είχε;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης