Το νέο ζευγάρι στον Τιμωρό και η νέα προδοσία: Η Μαρίνα Καλογήρου ερωτεύεται ξανά τον Μάρκο

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο ζευγάρι στον Τιμωρό και η νέα προδοσία: Η Μαρίνα Καλογήρου ερωτεύεται ξανά τον Μάρκο

Τα ερωτικά τρίγωνα είναι πάντα must σε μία ελληνική σειρά. Ο Τιμωρός δεν αποτελεί εξαίρεση. Μόνο που ο Δημήτρης Λάλος θα έχει ενδοιασμούς για αυτή την παράξενη επανασύνδεσή του με τον έρωτα της ζωής του. 

Ένα βήμα πριν τα «χαλάσει» όλα στο σχέδιό του θα βρεθεί ο Δημήτρης Λάλος, αλλά την τελευταία στιγμή θα επικρατήσει η λογική. Η λογική θα είναι και ο γνώμονας στην απόφαση που θα πάρει μελλοντικά η Μαρίνα Καλογήρου ως Έλλη, στον Τιμωρό, τόσο για τον γάμο της με τον Αλέξη, όσο και για τη έλξη που θα νιώσει για τον Μάρκο που πλέον είναι ο Άρης.

Το οριστικό τέλος του Ρασίντ και η δολοφονία

Ο μόνος άνθρωπος εκτός από τον ίδιο τον Μάρκο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν στον Τιμωρό, είναι ο Μαροκινός Ρασίντ, που εμφανίστηκε στα ξαφνικά.

Ο Ρασίντ που ξέρει πως «εξαφανίστηκε» ο Μάρκος στο Μαρόκο και στη συνέχεια πώς συνελήφθη μετά για μία δολοφονία που δεν έκανε, κάνει τους διπλωματικούς ελιγμούς του με τους Κομνηνούς, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά και προδίδοντας τον ίδιο τον Μάρκο που τον έφερε στην Αθήνα.

Η μεγάλη αλλαγή στον Τιμωρό πριν ο Δημήτρης Λάλος ανακαλύψει πως είναι πατέρας του Φίλιππου

Όμως η κατάληξή του θα είναι τραγική. Ο πατέρας της Έλλης σε συνεννόηση με τον πατέρα του Αλέξη, τον απαγάγουν και στη συνέχεια ο Ρασίντι βρίσκεται δολοφονημένος. Ο Μάρκος δεν κατάφερε να τον σώσει, αν και η δική του σωτηρία θα κατέστρεφε το σχέδιό του.

Παρά τις συνεχείς κρίσεις πανικού που συνεχίζει να παθαίνει ο Μάρκος ως Άρης, σε λίγο διάστημα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της Έλλης, μέσω της συνεργασίας του. Εκείνη ήδη έχει μπει σε νοσταλγικό mood όταν η ίδια και ο γιος της Φίλιππος ανακάλυψαν τα πράγματά του στο υπόγειο και όταν συνάντησε «τυχαία» τη θεία του Αγγελική.

Έτσι είναι πολύ εύκολο να γοητευτεί από τον Άρη, γιατί βλέπει στον χαρακτήρα του στοιχεία που αγάπησε στον Μάρκο. Ενστικτωδώς του αφήνεται. Και ενώ στην αρχή ήταν δύσπιστη μαζί του, κάποια ραντεβού μαζί του για επαγγελματικούς λόγους, θα δημιουργήσουν την σπίθα του έρωτά τους.

Ο Δημήτρης Λάλος όμως αντί να χαρεί αυτή την εξέλιξη, ζει διαρκώς με τον φόβο, για το πώς εκείνη θα αντιμετωπίσει την αλήθεια, πως δεν είναι νεκρός και ζει. Πώς θα τον αντιμετωπίσει όταν μάθει ότι κατέστρωσε όλο αυτό το σχέδιο για να εκδικηθεί όσους τον έβλαψαν.

Θα τον συγχωρήσει και θα τον αγαπήσει ξανά ή θα τον απορρίψει;