Η επιστροφή της Βασιλικής στο Grand Hotel με τη διαθήκη που καταστρέφει την Κυβέλη και ένα λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιστροφή της Βασιλικής στο Grand Hotel με τη διαθήκη που καταστρέφει την Κυβέλη και ένα λάθος

Η Βασιλική ζει και η Πελαγία ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν με την προηγούμενη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε. Το Grand Hotel έχουμε μία εξέλιξη που δεν άρεσε και τόσο στο κοινό. 

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το Grand Hotel έχει προοπτικές να γίνει από τις favorite σειρές της σεζόν. Και επειδή η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα, συγχωρούμε (εμείς και το όσοι τη βλέπουν) και κάποια σεναριακά λάθη που δεν αρμόζουν στη γενικότερη ποιότητά της.

Χθες είχαμε σε ένα πλάνο του επόμενου τρέιλερ, την επιστροφή που όλοι περιμέναμε και στα επόμενα επεισόδια, θα έχουμε την πιο μεγάλη ανατροπή με τη Βασιλική. Την ίδια στιγμή που η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν με την προηγούμενη σειρά που πρωταγωνιστούσε.

https://www.instagram.com/p/DBY4ANtKsTR/

Όλα έγιναν σε χρόνο dt με την Πελαγία - Το γράμμα που «καίει» την Κυβέλη

Η Πελαγία, δηλαδή η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο χθεσινό Grand Hotel, πριν δούμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, το πλάνο που επιβεβαιώνει την επιστροφή της Βασιλικής. Το πρόσωπο - αίνιγμα που όλοι αναζητούσαν από το πρώτο επεισόδιο, τελικά ζει.

Grand Hotel: Η αποκάλυψη ενός μεγάλου έρωτα, ενώ η Αλίκη και ο Πέτρος οδηγούν τον Ρήγα στη φυλακή

Κάνουμε μία παρένθεση για να δώσουμε τα εύσημα και σε δύο ηθοποιούς - αποκάλυψη της σειράς. Οι οποίοι μέσα στο γενικότερο δράμα έχουν εξελιχθεί, σε μεγάλες κωμικές φυσιογνωμίες. Ο Ιορδάνης, δηλαδή ο Στάθης Κόικας και ο Αλέξανδρος, δηλαδή ο Μιχάλης Συριόπουλος είναι το τηλεοπτικό δίδυμο που μας έλειπε τα τελευταία χρόνια. Η σκηνή που ως σύζυγος της αδελφής του, ο Αλέξανδρος κάνει μαθήματα σκοποβολής στον Ιορδάνη, ήταν απολαυστική.

iordanis.jpg

Ας ξαναγυρίσουμε στην Πελαγία. Όλα έγιναν σε χρόνο dt με τον δικό της ρόλο. Με το που έμαθε πως είναι έγκυος, έφυγε για το μοναστήρι, ζώντας ξανά στιγμές από το Μαύρο Ρόδο ως Ελισάβετ και με ταχύτητα φωτός βρέθηκε ως καμαριέρα στο Grand Hotel. Η Σοφία της έκανε μία συμφωνία για να πάρει εκείνη το παιδί της όταν γεννηθεί ως δικό της.

Υπερβολική και λανθασμένη μεν ως σεναριακή εξέλιξη (αυτό ως στοιχείο δεν υπάρχει στην ξένη σειρά), αλλά λογική μία λεπτομέρεια που ακολούθησε. Το βλέμμα του Νικόλα δεν άφηνε περιθώρια, ότι ενθουσιάστηκε μαζί της. Το κοινό τους θέλει ζευγάρι και νομίζω ότι οι σεναριογράφοι δεν θα τους χαλάσουν το χατίρι. Δες και μερικά σχόλια για την εξέλιξη του ρόλου της.

Το μέγα ζήτημα στα επόμενα επεισόδια είναι η επιστροφή της Βασιλικής. Ο Ρήγας συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνισή της, η σχέση του μαζί της αποκαλύπτεται, αλλά δίνει εντολή από τη φυλακή να δολοφονηθεί ο Πέτρος. Τον σώζει τελευταία στιγμή η Βασιλική και έτσι εμφανίζεται ξανά στις ζωή του αδελφού της, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο.

https://www.instagram.com/p/DA8_E0SKIo8/

Και θα επιστρέψει με απαιτήσεις και ένα γράμμα. Εκεί όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία πως η Κυβέλη δεν είναι η νόμιμη κληρονόμος του ξενοδοχείου. Ένα κομμάτι που παραπέμπει σε διαθήκη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες. Την απειλεί ανοιχτά ζητώντας της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Βασιλική θα αποδειχτεί τελικά πως δεν είναι τόσο αθώα όσο ο αδελφός της νόμιζε πως ήταν.

Σου είχαμε πει άλλωστε αποκλειστικά εδώ στο Queen.gr, πως ο Νικόλας είναι ο νόμιμος κληρονόμος.

Στο Grand Hotel έχουμε μία αναπάντεχη ανατροπή: Ο άγνωστος γιος του Γαζή είναι και ο κληρονόμος

Δες και το σημερινό τρέιλερ με τις νέες εξελίξεις.

DPG Network