Το 3ωρο επεισόδιο στον Άγιο Έρωτα με τα δάκρυα του Γκοτσόπουλου και την απιστία ενθουσίασε το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Το 3ωρο επεισόδιο στον Άγιο Έρωτα με τα δάκρυα του Γκοτσόπουλου και την απιστία ενθουσίασε το Χ

«Θάρρος ή αλήθεια;» και οι απολαυστικές σκηνές μεταξύ Θάλειας και Χριστίνας στον Άγιο Έρωτα. Έρχονται οι συνέπειες των μεγάλων μυστικών, στα επεισόδια που έχουν οργή και εκδίκηση. 

Μεγάλο το δίλημμα για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στον Άγιο Έρωτα, ανάμεσα στο χρέος να τιμωρήσει τον ένοχο για τον θάνατο της αδελφής του και στον κεραυνοβόλο έρωτα που προέκυψε με την κόρη του. Το κοινό συμπόνησε τον Νικόλαο και τα δάκρυα του έγιναν μία ακόμη αφορμή για το Χ να μιλήσει για το ταλέντο του ηθοποιού.

Αλλά όλα αυτά, μπροστά στο παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια» μεταξύ Θάλειας και Χριστίνας έγιναν δευτερεύοντα. Η Ταμίλλα Κουλίεβα σε ρεσιτάλ ερμηνείας κατά της ερωμένης του συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/DBeCAefoCO2/

Οι υποψίες που έγιναν βεβαιότητα και το σίριαλ του αποχαιρετισμού

Σε τηλεοπτικό μαραθώνιο με Άγιο Έρωτα εξελίχθηκε η χθεσινή prime time ζώνη του Alpha. Το διπλό επεισόδιο κράτησε σχεδόν 3 ώρες, σε μία προσπάθεια αναζωογόνησης της σειράς. Η οποία ανέκαμψε το τελευταίο διάστημα και σε νούμερα τηλεθέασης, λόγω προφανώς και των συνεχών ανατροπών που δημιουργούν μία αναμονή στο κοινό.

Προετοιμαζόμαστε ήδη για τη μεγάλη αποκάλυψη της απιστίας. Σε έχω ενημερώσει σχετικά.

Η τραγική κατάληξη της «Θάλειας» στον Άγιο Έρωτα με την Ταμίλα Κουλίεβα να οδηγείται στο ψυχιατρείο

Η Ταμίλλα Κουλίεβα ήταν απολαυστική σε όλες τις σκηνές της στο χθεσινό επεισόδιο. Ήδη ως Θάλεια υποψιάζεται τη Χριστίνα και καλύτερή της φίλη ως ερωμένη του συζύγου της, η οποία χθες χώρισε και από σύζυγο και από κρυφό σύντροφο. Θύμωσε και με την ξαφνική απόφαση του Παύλου να κλείσει σε μοναστήρι την κόρη τους Χλόη. Στο επόμενο επεισόδιο όπως είδαμε και στο τρέιλερ, ο σύζυγός της, φτάνει στο σημείο να βιαιοπραγήσει εναντίον της.

Ό,τι και να κάνει εκείνη στη συνέχεια, θα έχει τους τηλεθεατές με το μέρος της. Θυμάσαι το θεαματικό ξέσπασμά της ως Υβόννη στους Παγιδευμένους; Θα είναι ακόμη καλύτερο αυτό που θα δούμε.

Προς το παρόν ζήσαμε ένα σίριαλ αποχαιρετισμών της Χλόης με τον Νικόλαο. Όχι μία, αλλά 3 φορές του είπε ότι θα της λείψει και τις τρεις φορές τα βλέμματα «μίλησαν» περισσότερο μεταξύ τους. Ο Νικόλαος είναι ερωτευμένος και δεν το έκρυψε.

Αλλά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πάλι δάκρυσε. Είναι και εκείνος σε απόγνωση. Από τη μία το χρέος να βρει τον ένοχο για την αδελφή του, από την άλλη το δίλημμα για το αν θα κάνει κακό στον πατέρα εκείνης που έχει αρχίσει ήδη να αγαπά.

Ο αποχωρισμός τους όπως καταλαβαίνεις θα λειτουργήσει αντίστροφα στα συναισθήματά του. Θα την αγαπήσει περισσότερο.

Το κοινό στα social media και ειδικά στο Χ, απόλαυσε την κάθε στιγμή του διπλού επεισοδίου. Μέχρι στιγμής ήταν το πιο ενδιαφέρον, ακόμη και από εκείνο της πρεμιέρας. Το «Επιτέλους η Θάλεια ξύπνησε» έγινε το σύνθημα της βραδιάς.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δεις και την πρώτη τρυφερή στιγμή μεταξύ Κυριάκου και Θάλειας. Ένας παλιός έρωτας, είναι έτοιμος σε λίγο καιρό να αναζωπυρωθεί. Για το καλό της Θάλεις φυσικά γίνεται όλο αυτό.

DPG Network