Η τραγική κατάληξη της «Θάλειας» στον Άγιο Έρωτα με την Ταμίλα Κουλίεβα να οδηγείται στο ψυχιατρείο

Κατερίνα Μπούσιου
Η τραγική κατάληξη της «Θάλειας» στον Άγιο Έρωτα με την Ταμίλα Κουλίεβα να οδηγείται στο ψυχιατρείο

Η πιο δραματική στιγμή μέχρι στιγμής στον Άγιο Έρωτα, είναι η σκηνή με τη Θάλεια να αποχωρίζεται βίαια την οικογένειά της. Ο Παύλος Μαρκόπουλος δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό του πρόσωπο. 

Δεν είναι μόνο ο έρωτας που είναι σημαντικός - και λόγω τίτλου - στον Άγιο Έρωτα. Είναι και το μένος της εκδίκησης και των ατυχών συμπτώσεων που θα οδηγήσουν μερικούς χαρακτήρες στην πιο τραγική στιγμή τους.

Έρχεται η πιο ενδιαφέρουσα, σεναριακά σκηνή της σειράς, εκείνη που μας είχε αποκαλυφθεί ήδη από το αρχικό τρέιλερ. Αλλά πως θα φτάσουμε στη στιγμή που ο Μαρκόπουλος αποφασίσει την τραγική μοίρα της συζύγου του; Η Ταμίλλα Κουλίεβα, ετοιμάζεται για ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η αποκάλυψη της απιστίας είναι η αιτία που η Θάλεια οδηγείται στην απόγνωση

Μία δύσκολη σκηνή, μία αποκαλυπτική στιγμή για τον Άγιο Έρωτα, έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Στην ουσία όλα αλλάζουν με την ένταση που δημιουργεί στην οικογένεια των Μαρκόπουλων, ο εγκλωβισμός της Χλόηw στο μοναστήρι. Η Θάλεια δε συμφωνεί με την αιφνίδια απόφαση του συζύγου της για την κόρη τους.

Είναι η πιο κομβική στιγμή της, λίγο πριν ανακαλύψει και την απιστία του συζύγου της με τη Χριστίνα. Δες και εδώ.

Η Χριστίνα στην πιο δεινή της θέση στον Άγιο Έρωτα: Πώς αλλάζει η ζωή και ο ρόλος της

Ο Παύλος μάταια προσπαθεί να δικαιολογηθεί και η Θάλεια θα φτάσει ακόμη και σε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά εκείνη τη στιγμή θα βρεθεί ο Νικόλαος μπροστά της και θα την ηρεμήσει. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή στο να επιχειρήσει μία κρυφή συνάντηση με την κόρη της στο μοναστήρι για να την ηρεμήσει.

Η Θάλεια κατά την επιστροφή της στο σπίτι, θα τραυματίσει άθελά της με το αυτοκίνητο τον μικρό της γιο Βασίλη και αυτό το συμβάν είναι η αρχή του τέλους της.

Ο Παύλος βρίσκει την ευκαιρία και με εντολή του γιατρού τους, την κλείνει στο ψυχιατρείο. Εκεί θα ζήσει πραγματικά βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ η γυναίκα του. Δες και το αρχικό τρέιλερ της σειράς, με αυτές τις σκηνές.

Με πολύ κόπο η Θάλεια θα βγει από το ψυχιατρείο, αλλά θα έχει αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της. Είναι πλέον σαφές ότι θα θελήσει να προστατέψει τα παιδιά της από τον πατέρα τους και να τον εκδικηθεί. Εκτός από τη Χλόη που θα συνεχίζει να είναι στο μοναστήρι, η μεγαλύτερη κόρη της Σοφία θα σταθεί αρχικά στο πλευρό της.

Θα έχει όμως και έναν πολύτιμο σύμμαχο. Τον Κυριάκο. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που τον υποδύεται και υπήρξε ο νεανικός της έρωτας δεν θα την αφήσει αβοήθητη. Όπως καταλαβαίνεις το μέλλον είναι δυσοίωνο από πολλές απόψεις για τον ισχυρό Παύλο Μαρκόπουλο.

Ωραία εξέλιξη έχει η σειρά. Πιο σκληρή και όχι τόσο ρομαντική.