Η Χριστίνα στην πιο δεινή της θέση στον Άγιο Έρωτα: Πώς αλλάζει η ζωή και ο ρόλος της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Χριστίνα στην πιο δεινή της θέση στον  Άγιο Έρωτα: Πώς αλλάζει η ζωή και ο ρόλος της

Ήρθε η ώρα κάποιοι να «πληρώσουν» το τίμημα των επιλογών τους και άλλοι να ζήσουν τη ζωή που πάντα ήθελαν στον Άγιο Έρωτα. 

Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού στον Άγιο Έρωτα και αυτό δεν αφορά μόνο στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Νικόλαο και τη Χλόη, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά.

Αφορά και ένα ακόμη ζευγάρι στη νόμιμη και στην πιο κρυφή εκδοχή του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ως Χριστίνα στην πιο δεινή της θέση.

Οι αλλαγές στον Άγιο Έρωτα

Αν και η σειρά Άγιος Έρωτας έχει υποστεί κάποια μείωση στα ποσοστά τηλεθέασης - τα οποία συνεχίζουν όμως να είναι χαμηλά για τις περισσότερες σειρές - προχωράμε σε πιο δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια και έτσι αναμένουμε μία ανάκαμψη.

Η Δανάη Παππά τιμωρείται για τον Άγιο Έρωτα με τον Νικόλαο: Love story με βασανιστήρια και εξορία

Υπάρχει μία μεγάλη σεναριακή αλλαγή στις ζωές των περισσότερων χαρακτήρων που κινούνται και πάλι γύρω από τη ισχυρή οικογένεια του Παύλου Μαρκόπουλου.

Καταρχάς η μετακόμιση της Χλόης στο μοναστήρι, αναστατώνει όχι μόνο όλη την οικογένεια, αλλά και τον πατέρα Νικόλαο. Ο οποίος μετά τον τρυφερό αποχαιρετισμό τους, καταλαβαίνει πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Αυτόν τον έρωτα περιμένουν εξάλλου οι τηλεθεατές από την αρχή της σεζόν. Έτσι άλλωστε διαφημίστηκε και η σειρά, εξαρχής.

Μαθαίνει όμως ότι το μοναστήρι ακολουθεί κάπως αναχρονιστικές μεθόδους και έχει σκληρή πειθαρχία και ανησυχεί για τη Χλόη. Θα δεις στα επόμενα επεισόδια τον Νικόλαο να αναζητά κάθε τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Θα τολμήσει, ακόμη και να την επισκεφτεί. Έχει την κάλυψη λόγω επαγγέλματος.

https://www.instagram.com/p/DBbdJgio1d-/

Η Θάλεια, η μητέρα της Χλόης, ήταν από την αρχή αντίθετη με την αυστηρή απόφαση που πήρε ο σύζυγός της για την κόρη τους. Το γεγονός αυτό, μεγαλώνει και τον θυμό της απέναντί του. Μαζί βέβαια και με τις υποψίες για την απιστία του.

Σύντομα θα δεις και τη σκηνή που εισβάλλει η Ταμίλλα Κουλίεβα στο κρησφύγετο του συζύγου της και της ερωμένης του, εκεί που θα αντικρύσει την καλύτερή της φίλη, την Χριστίνα. Μετά τον βίαιο διαπληκτισμό τους που οδηγεί τη Χριστίνα ακόμη και στο νοσοκομείο, ξεκινά ένα άλλου είδους μαρτύριο για εκείνη. Με ψυχολογική κυρίως βία από τον σύζυγό της.

papoutsaki_agioserotas.jpg

Η αποκάλυψη της απιστίας φέρνει σε δεινή θέση την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο Παύλος αναγκάζεται να τη χωρίσει, όπως όμως και ο Κλεάνθης, ο νόμιμος σύζυγός της, που έχει ήδη αποχωρίσει από το σπίτι. Εκείνος έχει πάρει πια την απόφαση να είναι πιο κοντά στη Σμαρώ. Τον πραγματικό του έρωτα και μητέρα του Αργύρη, του παιδιού τους.

Μην περιμένεις όμως από τη Χριστίνα να καταθέσει τόσο εύκολα τα «όπλα». Πληγωμένη, προδομένη και εξοργισμένη από την ταπείνωση θα θελήσει να εκδικηθεί, αρχικά τον Κλεάνθη. Αργότερα θα στραφεί και κατά του Παύλου.