Η Αγγελική Νικολούλη με νέα στοιχεία για την υπόθεση της Αμαλιάδας: «Χρωστάμε την αλήθεια»

Κατερίνα Μπούσιου

Οι θαυμαστές του «Φως στο τούνελ» ζητούν από την Αγγελική Νικολούλη και τη συνέχεια μίας άλλης υπόθεσης με την οποία η δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί κατά το παρελθόν. 

Η πρώτη εκπομπή της 30ης σεζόν του «Φως στο Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, έφερε και μία μεγάλη αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για τη μυστηριώδη υπόθεση της Αμαλιάδας με τον θάνατο 5 μικρών παιδιών. Η μεγάλη έρευνα που έχει ξεκινήσει ήδη μετά τα δικά της ρεπορτάζ, απασχολεί όλες αυτές τις μέρες, τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, αλλά η δημοσιογράφος στη δεύτερη εκπομπή της Παρασκευής, υπόσχεται και νέα ντοκουμέντα και μαρτυρίες.

«Όλοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης ζητούν ένα πράγμα. Να φανεί η αλήθεια. Τη χρωστάμε σε αυτά τα παιδάκια που χάθηκαν».

Η παρέμβαση του εισαγγελέα για την υπόθεση και η παράκληση των φανς στην Αγγελική Νικολούλη

Η πρώτη εκπομπή του Φως στο Τούνελ για τη φετινή σεζόν - η οποία σημείωσε και πρωτιά στην τηλεθέαση με 16.1% και σε επιμέρους κοινό μέχρι και το 26,8% - έφερε στο προσκήνιο την υπόθεση της Αμαλιάδας. Η Αγγελική Νικολούλη με τους συνεργάτες της, είχαν ήδη κάνει μία μεγάλη έρευνα που προκάλεσε στη συνέχεια και την παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών της Πάτρας, Νίκο Νικολάου.

Tο δράμα με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα έκανε το κοινό στο X να ξεσπάσει

Από αυτή την έρευνα αναμένουμε εντός των ημερών για το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στην Ειρήνη Μουρτζούκου που είναι στο επίκεντρο της υπόθεσης. Θα βρεθεί αν συσχετίζεται τόσο με τον αιφνίδιο θάνατο της αδελφής της ενώ ήταν βρέφος, όσο και με την καταγγελία μίας άλλη μητέρας από την Κάτω Αχαΐα η οποία έχασε το παιδί της το 2021, ενώ ήταν 6 μηνών και το φρόντιζε την ημέρα του θανάτου του, η 24χρονη Ειρήνη.

Η υπόθεση περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο, όταν η Ειρήνη Μουρτζούκου στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, είχε αναφερθεί και στους θανάτους των δύο δικών της παιδιών. Το πρώτο παιδί της 24χρονης, ένα κοριτσάκι μόλις 19 ημέρων πέθανε στις 19 Ιουνίου 2022 ενώ το δεύτερο κοριτσάκι -δύο μηνών- πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023. Οι θάνατοι παιδιών συνολικά στην υπόθεση, περιλαμβάνουν και τον χαμό στις 5 Αυγούστου του 2024 ενός αγοριού 15 μηνών, παιδιού της καλύτερης φίλης της 24χρονης με την οποία συγκατοικούν.

Η Αγγελική Νικολούλη με το νέο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ, υπόσχεται και νέα στοιχεία στην υπόθεση. Ως χρέος για τα παιδιά που χάθηκαν.

Βέβαια οι πιστοί θαυμαστές της εκπομπής της, της ζητούν να ασχοληθεί και με μία άλλη υπόθεση που μας είχε απασχολήσει την περσινή σεζόν. Την επίσης μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του Νικόλα από τα Σπάτα.

Στην υπόθεση Αμαλιάδας και Κάτω Αχαΐας αναφέρθηκε σήμερα με δηλώσεις της στην εκπομπή «Συνδέσεις» και η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η οποία αρχικά χαρακτήρισε την υπόθεση ως «λεπτή». Λέγοντας επίσης πως έχει γίνει εξαρχής μία έρευνα για τις υποθέσεις, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν βρεθούν νέα στοιχεία, δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα: «Ουσιαστικά τα Μέσα, συνδέουν τον θάνατο πέντε παιδιών με την παρουσία αυτής της γυναίκας. Προανακριτικά όμως η παρουσία αυτής της γυναίκας υπάρχει σε τρεις περιπτώσεις. Τα δύο δικά της παιδιά και σε ένα παιδί ενός οικείου της προσώπου, αυτό που πρόσεχε. Ουσιαστικά μιλάμε για το τελευταίο βρέφος - το έχει αποδεχθεί και η ίδια προανακριτικά - ότι βρισκόταν μαζί με το παιδί, έχει καταθέσει κανονικά στην αστυνομία και αυτή και η μητέρα του παιδιού. Έχουν γίνει όλες οι προανακριτικές ενέργειες που προβλέπονται όταν ένα παιδί φεύγει ξαφνικά από τη ζωή».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε καμία από τις 5 περιπτώσεις και το προανακριτικό υλικό που έχει παραδοθεί από την αστυνομία δεν φαίνεται εμπλοκή κάποιου ατόμου και δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα».

Όπως καταλαβαίνεις, όλοι περιμένουμε αυτή την Παρασκευή τα νέα δεδομένα που θα προσθέσει στην έρευνα η Αγγελική Νικολούλη. Η οποία σε όλες τις αποκαλύψεις του Φως στο Τούνελ τα τελευταία 30 χρόνια, έχει πάντα ένα μικρό προβάδισμα από τις Αρχές. Πολλές φορές άλλωστε με τα δικά της στοιχεία, έχουν ανοίξει ξανά κλειστές υποθέσεις, ή έχουν οδηγήσει αυτά τα στοιχεία του ρεπορτάζ, την έρευνα της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών σε άλλα «μονοπάτια» για να φανεί στο τέλος η αλήθεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης