The Reunion: Το επικίνδυνο σαφάρι και το παιχνίδι Τανιμανίδη - Μαυρίδη που ενόχλησε (δίκαια) το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
The Reunion: Το επικίνδυνο σαφάρι και το παιχνίδι Τανιμανίδη - Μαυρίδη που ενόχλησε (δίκαια) το Χ

Η ασέβεια και η άτυχη στιγμή τους. Το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Ουγκάντα για το The Reunion, αποκάλυψε μία πρωτόγονη φυλή με την οποία ενθουσιάστηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης. 

Το Τhe Reunion συνέχισε το ταξίδι του στην Ουγκάντα και στη δεύτερη εκπομπή είδαμε όσα συνήθως βλέπουμε σε ένα ντοκιμαντέρ που έχει σχέση με την άγρια φύση της Αφρικής. Μόνο που ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης τα έζησαν από κοντά και μας μετέφεραν τις εντυπώσεις τους.

Σε μία εκπομπή γεμάτη εικόνες από τον βασιλιά των λιονταριών, οι δύο εντελώς yolo φίλοι, μας παρουσίασαν τα δύο νέα μέλη της παρέας τους και δεν απέφυγαν 2 σημαντικά λάθη που χάλασαν λίγο από την οπτική μαγεία.

https://www.instagram.com/p/DBhN_6bMJ3j/

Πρωτόγονη φυλή με δυτικά ρούχα και παιχνίδια με το φαγητό σε μία από τις φτωχές χώρες

Τι το πιο εντυπωσιακό από ένα σαφάρι όταν μιλάμε για την Αφρική; Τίποτε άλλο. Γιατί όταν μιλάμε για τηλεόραση, μιλάμε για τη δύναμη της εικόνας. Έτσι στο The Reunion, ο Σάκης και ο Γιώργος μας εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή όταν στα βάθη του άγριου τοπίου, μας έδειξαν λιοντάρια, ιπποπόταμους, βουβάλια, κροκόδειλους, ελάφια και αγριογούρουνα.

Το The Reunion δεν ήταν World Party, αλλά οι επικίνδυνες αποστολές στην Ουγκάντα αγαπήθηκαν από το Χ

Ένα καθόλου εύκολο ταξίδι. Όχι μόνο γιατί είναι δύσκολο να βιντεοσκοπήσεις αυτά τα ζώα, αλλά και γιατί θα πρέπει να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις μέσα στη ζέστη και στην υγρασία. Φέτος ο Γιώργος Μαυρίδης έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της εκπομπής και το έχει δει λίγο Λάνθιμος και συνεχώς ασχολείται με τις κάμερες. Κάνει και κάτι παρακινδυνευμένες λήψεις σε απόσταση αναπνοής και ο Σάκης, λίγο τρόμαξε με όλο αυτό.

Τώρα που είπαμε κάμερες, Σάκης και Γιώργος μας αποκάλυψαν πως μεγάλωσε η παρέα τους. Και μας παρουσίασαν τους δύο οπερατέρ τους, τον Γιάγκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Γιάμαλη, με τους οποίους είχαν και αρκετούς fun διαλόγους. Είχαν όμως και μία άτυχη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/DBhI70oM49h/

Γιατί καθώς βρέθηκαν στην πόλη Τζίντζα, δοκίμασαν μία τοπική σπεσιαλιτέ που πουλούν στους δρόμους, το ρόλεξ, που είναι κάτι σαν τορτίγια. Στα χέρια της ομάδας το φαγητό έγινε παιχνίδι και αυτό καθόλου δεν άρεσε σε κάποιους τηλεθεατές.

Και είχαν δίκιο. Σε μία χώρα όπως η Ουγκάντα που είναι από τις φτωχότερες στον κόσμο, αυτό είναι αγένεια. Σε δημόσια θέα μάλιστα.

ouganda.jpg

Ενοχλητικές είναι κάποιες φορές και οι διαφημιστικές τοποθετήσεις των χορηγών, αλλά είναι αναγκαίες. Αλλιώς δεν βγαίνει το budjet για να κάνουν τα γυρίσματα. Ο Σάκης βρήκε και μία αφορμή να κάνει μία ωραία διαφήμιση του εαυτού του, αφού βρήκε στο hostel στο οποίο έμεναν και έναν Ινδό, που έχει επισκεφτεί στο Νέο Δελχί ένα από τα γνωστά μουσεία που έχει με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη.

Σειρά είχε η γνωριμία με μία πρωτόγονη φυλή της Ουγκάντα η οποία ενώ μας παρουσιάστηκε ως πρωτόγονη και άγρια, ήταν οι πιο καλοσυνάτοι άνθρωποι του κόσμου. Και καθόλου πρωτόγονοι αφού φορούσαν δυτικά ρούχα και ήταν περισσότερο σαν τουριστική ατραξιόν. Μας έδειξαν όμως ένα έθιμό τους για το πώς οι ελεύθερες κοπέλες βρίσκουν γαμπρό και φυσικά όλοι τρόλαραν τον Γιώργο για να βρει νύφη.

Σε γενικές γραμμές όμως το δεύτερο επεισόδιο δεν πέρασε αδιάφορο. Αρκεί να έλειπαν τα γνωστά σχόλια του Σάκη για τη φιλία τους και το πόσο υπομονή χρειάζεται για να ξαναφτιάξουν τη φιλική τους σχέση. Εν τω μεταξύ αυτή η σχέση έχει αποκατασταθεί εδώ και δύο σχεδόν χρόνια.

Στο επόμενο ταξίδι θα βρεθούν στην Αμερική. Και μαζί τους θα είναι ένας φίλος από τα παλιά ο Χαβιέ που είχαν συναντήσει επί World Party.

DPG Network