Οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη γιορτάζουν 53 χρόνια μαζί και η Τατιάνα Μπλάτνικ έστειλε τις ευχές της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη γιορτάζουν 53 χρόνια μαζί και η Τατιάνα Μπλάτνικ έστειλε τις ευχές της

«Από το μαιευτήριο ερωτεύθηκε τη μαμά ο μπαμπάς σου;», ρώτησαν όλοι τον Σάκη Τανιμανίδη που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως οι γονείς του κλείνουν 53 χρόνια μαζί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής Reunion στην Ουγκάντα, δεν χορταίνει τις στιγμές με την οικογένεια του, η οποία όπως είχαμε δει και μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, του έλειπε πολύ.

Ο ίδιος μάλιστα, κατάφερε να είναι σπίτι και για την επέτειο των γονιών του, οι οποίοι στις 10 Σεπτεμβρίου έκλεισαν 53 χρόνια κοινής πορείας.

https://www.instagram.com/p/B4GGUhLAdeI/

Το βίντεο με τους γονείς του και οι ευχές της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram το πιο αληθινό και τρυφερό βίντεο της κυρίας Ματούλας και του κυρίου Στέφανου Τανιμανίδη, γράφοντας:

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το δικό της World Party με μαμά, αδελφή Τανιμανίδη και τη μητέρα της

«Σήμερα κλείνουν 53 χρόνια μαζί οι γονείς μου. Κι έτσι αγκαλιασμένους τους βρήκα σήμερα το πρωί στο σαλόνι! Γίνε σαν τους γονείς μου», έγραψε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας.

https://www.instagram.com/reel/C_vt6hOsHOK/

Η ανάρτηση του γέμισε με σχόλια, από τους followers του που σχολίαζαν το πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας κάποιο ζευγάρι να είναι τόσα χρόνια μαζί, ενώ ταυτόχρονα εύχονταν και στην ίδιο να τους φτάσει και να τους ξεπεράσει με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια και για τη μαμά του, η οποία όπως ανέφεραν κάποιοι μπορεί να κλείνει 53 χρόνια με τον κύριο Τανιμανίδη, όμως «μοιάζει για 55».

Ανάμεσα σε όσους φάνηκε να ενθουσιάζονται με αυτό το ποστ του Σάκη Τανιμανίδη ήταν και η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία έγραψε: «Το λατρεύω αυτό. Συγχαρητήρια στους γονείς σου».

IMG_2965.jpg

Ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύει τους γονείς του και τους έχει σαν πρότυπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του με εκείνους στα social media, ενώ κάθε φορά που θα τύχει να μαγειρέψει κάτι η μαμά του ενθουσιασμένος δεν θα παραλείψει να το πει στους διαδικτυακούς του φίλους.