Τι είναι το #SaveMagissa και τι θα συμβεί με τη Μαρία Κίτσου στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά

Κατερίνα Μπούσιου

Οι φανς κάνουν εκστρατεία για να μην κοπεί η σειρά Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, παρασυρόμενοι και από τη φημολογία των ημερών. Τι ακριβώς όμως θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια; 

Δεν είναι μόνο η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά από τις σειρές που συζητιούνται μεν, αλλά δεν κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Γενικά, βιώνουμε ένα περίεργο σκηνικό τις τελευταίες μέρες που δείχνει κάτι όμως πολύ απλό: Το κοινό για διάφορους λόγους, δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Τουλάχιστον για αρκετές ώρες ή με συνέπεια. Μεγάλη κρίση περνούν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλες τις ζώνες και projects γενικότερα, που κάποτε είχαν εγγυημένη απόδοση.

Η Μάγισσα που ήδη έχει φανατικό κοινό από την περσινή χρονιά που την υποστηρίζει, βρίσκεται προς το παρόν σε μία φάση που είναι ουδέτερη. Ούτε κινήσεις αλλαγής σεναρίου επιχειρήθηκαν, ούτε σκέψη για διακοπή της προβολής υπάρχουν.

Δηλαδή οι σειρές και τα reality που βρίσκονται πιο κάτω σε αριθμούς θα έπρεπε να είχαν κοπεί από το δεύτερο επεισόδιο, προφανώς βάσει αυτής της λογικής. Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν με τη σειρά αλλά και την τύχη της Πανδώρας;

Η Λεώνη σώζει την Πανδώρα από βέβαιο θάνατο

Στην καλοκαιρινή παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, μας είχαν εξαρχής ενημερώσει για τα 60 επεισόδια της φετινής Μάγισσας. Ήδη βρισκόμαστε στα γυρίσματα του 35ου επεισοδίου ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προβληθεί το 7ο και 8ο επεισόδιο. Και η παραγωγή συνεχίζει κανονικά να προετοιμάζει τη σειρά χωρίς άλλες αλλαγές.

Μάγισσα: Το απίστευτο σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά για την τηλεθέαση και οι αντιδράσεις

Ούτε καν έχει γίνει κάποια σύσκεψη διάσωσης, ούτε έχει υπάρξει η πρόθεση για άλλου είδους αποφάσεις, τη στιγμή μάλιστα που η σειρά είχε και πολύ καλές κριτικές πρόσφατα στην παρουσίασή της στις Κάννες, με την προοπτική να πουληθεί σε ευρωπαϊκά δίκτυα.

Όμως στο Χ οι φανς της Μάγισσας δημιούργησαν ένα hashtag το οποίο συνοδεύει πλέον κάθε σχόλιό τους για τη σειρά με το #SaveMagissa για να προτρέψουν το κανάλι να μην πάρει κάποια απόφαση για περιορισμό των επεισοδίων.

Ας πάμε όμως στα πιο σοβαρά θέματα, που αφορούν στο σενάριο.

Είναι θέμα ολίγων επεισοδίων για να μάθει ο Τζουζέπε πως η Πανδώρα είχε ένα μικρό φλερτ με τον Σίλβιο κατά το παρελθόν. Κάτι που τον θίγει και τον εξοργίζει παράλληλα. Παρόλο που κάνει κάθε προσπάθεια η σύζυγός του να του αποδείξει πως δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, εκείνος θυμώνει μαζί της.

Η υγεία της Πανδώρας που έχει καταθλιπτικές τάσεις και μελαγχολία, κλονίζεται. Είναι πια βαριά άρρωστη και αυτό δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στον πύργο των Λασκαραίων. Η μόνη που μπορεί να τη σώσει είναι πια η Λεώνη και αυτή είναι και η δική της σωτηρία, για να γλιτώσει από τον θάνατο για τις δολοφονίες. Η Γιούλικα Σκαφιδά κάνει ένα πολύ καλό deal με τον αδέκαστο και σκληρό Μελέτη Ηλία.

Η σχέση Λεώνης και Πανδώρας πια μπαίνει σε μία άλλη διάσταση, την ώρα που η Μάνη βρίσκεται σε πολεμικό κλίμα με μάχες των Ενετών και των Οθωμανών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης