Το παρελθόν του Μελέτη Ηλία στη Μάγισσα στο φως: Ύποπτος και για δολοφονία ο Τζουζέπε

Κατερίνα Μπούσιου
Το παρελθόν του Μελέτη Ηλία στη Μάγισσα στο φως: Ύποπτος και για δολοφονία ο Τζουζέπε

Ο κριτής των πάντων, θα βρεθεί κρινόμενος κάποια στιγμή στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Δεν είναι ο μόνος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν του. 

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, γίνεται στη συνέχεια και ένα ατομικό prequel για κάποιους πρωταγωνιστές της. «Σκαλίζουμε» το παρελθόν, για να καταλάβουμε για ποιο λόγο, θα κάνουν στη συνέχεια, αυτά που θα κάνουν. Συνέβη και στην περσινή Μάγισσα αυτό. Αν νομίζεις ότι ξέρεις μέχρι στιγμής τι είναι ο Τζουζέπε, τότε να σε ενημερώσω πως ο ρόλος του Μελέτη Ηλία έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο θα περίμενες. Ο Σίλβιο θα μάθει το μεγάλο του μυστικό.

https://www.instagram.com/reel/DBLY-UVIb--/

Η Μάγισσα και η Φλεγόμενη Καρδιά της Πανδώρας

Και στα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα, θα νιώσεις πως όσα θα συμβούν, είναι σα να προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι μεγαλύτερο που έρχεται στο μέλλον. Και την περσινή χρονιά αν θυμάσαι, αυτό το peak επίσης ήρθε σταδιακά. Σεναριακά αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης. Συνέβη δε και με άλλες σειρές. Το κοινό αγάπησε και πέρυσι πιο αργά, τόσο τη Μάγισσα, όσο και το Ναυάγιο, αλλά και το Προξενιό της Ιουλίας.

Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Λατρεία για την Κίτσου, φόβος για τη Σκαφιδά - Η σκηνή που λάτρεψε το Χ

Στα, της Μάνης τώρα. Το ότι η Μαρία Κίτσου έχει βάλει στο στόχαστρο την Έλενα Σαλαμπάση που υποδύεται τη Ρενάτα και σύζυγο του Σίλβιο το έχεις ήδη καταλάβει. Το που θα καταλήξει όλο αυτό, δεν μπορείς να το φανταστείς. Δεν είναι μία απλή ζήλια, δεν είναι ένα απωθημένο της Πανδώρας, ο Σίλβιο. Έχει γίνει κάτι πολύ παραπάνω από τη στιγμή που συναντήθηκε με τη Λεώνη και έσμιξαν τα χέρια τους στη φωτιά.

Δεν μιλάμε για ερωτικό τρίγωνο. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο μεταφυσικό. Ο 17ος αιώνας είναι πολύ πιο διαφορετικός σε αυτά τα θέματα από ότι ήταν η εποχή μετέπειτα της Θεοφανώς.

magissa.ant1tv_1728049446_3471452823246424622_57168482355-(1).jpg

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ο Τζουζέπε συνεχίζει επίσης να ζηλεύει τον Σίλβιο, προσωπικά και επαγγελματικά. Ούτε που του περνάει από το μυαλό του ότι η σύζυγός του είναι ακόμη ερωτευμένη με τον διοικητή του Πόρτο Κάγιο. Άλλωστε, ούτε καν ξέρει πως γνωρίζονται.

Μέσα στη γενικότερη ατυχία του Σίλβιο που βρέθηκε να μοιράζεται την εξουσία μαζί του, θα μάθει κάτι από το παρελθόν του που θα του φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Ήδη ο διοικητής του Μυστρά του είχε πει μερικά πράγματα στην προηγούμενη συνάντησή τους.

Τώρα όμως του λέει και τα πιο juicy νέα από τoν κόσμο της Γαληνοτάτης. Ερχόμενος στον Πύργο των Λασκαραίων για να οργανωθεί η αντεπίθεση των Βενετών κατά των Οθωμανών, του λέει ένα ακόμη χρήσιμο στοιχείο. Ο σκοταδιστής ρετόρε Τζουζέπε, ο ακραίος βασανιστής των μαγισσών, είχε πέσει σε δυσμένεια, όταν ένας ανώτατος αξιωματούχος που ερευνούσε για αυτόν, βρέθηκε ξαφνικά νεκρός.

Τυχαίο όλο αυτό; Έχει σχέση με τη δολοφονία αυτή ο Τζουζέπε για να μείνει κρυφό του παρελθόν του; Αυτό το ερώτημα θα μας απαντηθεί στο μέλλον. Το πόσο σκληρός όμως γίνεται όταν συναντά μάγισσες, θα το καταλάβεις, μόλις συλληφθεί η Λεώνη και τη φέρουν μπροστά του.

https://www.instagram.com/p/DBKBWydgrth/

Η μόνη που μπορεί να τη σώσει είναι η Πανδώρα. Και θα το κάνει γιατί θέλει με τη σειρά της εκείνη, να την απελευθερώσει από τους εφιάλτες της. Τους οποίους απέκτησε από την πρώτη μέρα που τη συνάντησε.

Προς το παρόν αυτό που μας λείπει από τη σειρά, είναι ένα ενιαίο μυστήριο όπως το περσινό με τη Δαμιανή και τη δολοφονία του βρέφους. Ένα γεγονός που λειτουργεί και ως δορυφόρος για όλα τα υπόλοιπα.

Πάντως αν θέλεις να κάνεις ένα μικρό recap του τι έχει συμβεί από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα, ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε ένα σχεδόν 4λεπτο τρέιλερ με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη να αφηγείται όλη την ιστορία.

DPG Network