Θα είναι η Μαρία Κίτσου το θύμα στη Μάγισσα που θα λυτρώσει την Έλλη Τρίγγου; Το μυστικό της καρδιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Θα είναι η Μαρία Κίτσου το θύμα στη Μάγισσα που θα λυτρώσει την Έλλη Τρίγγου; Το μυστικό της καρδιάς

Το νέο τρέιλερ στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ξεκαθάρισε το τι θα συμβεί στη σειρά τη φετινή χρονιά. Δεν είναι εύκολος ο γρίφος, αλλά όλα θα κριθούν από την πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου. 

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, μπαίνει πια σε ένα βαθύτερο αίνιγμα και η απάντηση σε αυτό, θα εξηγήσει, αυτά που μας είχε πει η Έλλη Τρίγγου στο πρώτο επεισόδιο. Τη φράση που χρησιμοποίησε στον δισέγγονό της, για να βρει την αλήθεια και να τους λυτρώσει όλους. Να βρει τον ή την κάτοχο της φλεγόμενης καρδιάς που είχε βρει ο Μισέλ. Σε ποιον ή ποια ανήκει; Και τι σχέση θα έχει η Πανδώρα με όλα αυτά;

Ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου είναι ο πιο καθοριστικός για όλα. Πριν όμως δούμε κάποια στοιχεία για το μεγάλο αίνιγμα, ως Πανδώρα θα ζήσει ξανά μία ερωτική στιγμή με τον Σίλβιο.

Προς το παρόν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 βρίσκονται στις Κάννες και μία τεράστια αφίσα της Μάγισσας, βρίσκεται έξω από την κεντρική πλατεία, στα πλαίσια του ετήσιου τηλεοπτικού φεστιβάλ.

Μήπως τελικά το θύμα είναι η Πανδώρα και σε αυτήν ανήκει η καρδιά;

Η Μάγισσα συνεχίζει απρόσκοπτα τον δεύτερο κύκλο της ως Φλεγόμενη Καρδιά. Χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις στον αρχικό σχεδιασμό της. Όπως και οι περισσότερες σειρές της μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους στην τηλεθέαση. Το λέω αυτό, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι είναι εύκολο να αλλάξει ο ρους μίας σειράς, όταν από το καλοκαίρι έχουν γυριστεί τα περισσότερα επεισόδια. Το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει μόνο σε βάθος χρόνου. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί με τη Μάγισσα.

Το παρελθόν του Μελέτη Ηλία στη Μάγισσα στο φως: Ύποπτος και για δολοφονία ο Τζουζέπε

Στη Μάγισσα έχουμε τις τελευταίες ημέρες μία νέα καμπάνια, με ένα νέο τρέιλερ μακράς διάρκειας, όπου ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ως αφηγητής, μας εξηγεί την ιστορία μέχρι στιγμής και μας εξηγεί τι πρέπει να ψάξουμε για τη συνέχεια. Έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια αυτό το τρέιλερ.

Για να αναζητήσουμε σε ποιον ανήκει αυτή η φλεγόμενη καρδιά. Γιατί από αυτήν θα εξαρτηθεί η λύτρωση της Θεοφανώς και της οικογένειάς της.

Η τελευταία καρδιά στο κυνήγι των μαγισσών που ήδη έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε, θα μείνει ζωντανή. Καταδικασμένη να χτυπά αιώνια. Κάποιος ή κάποια θυσιάστηκε. Η κατάρα της Θεοφανώς θα λυθεί, όταν εκείνη η καρδιά σταματήσει να χτυπά.

Κάποιος πλήρωσε το τίμημα της αδίστακτης, ερωτικής ιστορίας.

Ενώ μοιάζει ως θύτης η Πανδώρα, γιατί η Λεώνη έχει φροντίσει να την παρασέρνει σε σκοτεινά μονοπάτια - και θα συνεχίσει να το κάνει - τελικά μπορεί το θύμα να είναι η ίδια. Αυτή που είναι καταδικασμένη να πληρώσει το τίμημα. Η μόνη άλλη επιλογή για το θύμα, είναι είτε η Ρενάτα, είτε ο ίδιος ο Σίλβιο. Αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει σχέση με την οικογένεια των Λασκαραίων ή των Γερακάρηδων. Μπορεί τελικά αυτή η καρδιά να μην ανήκει σε μέλη των δύο οικογενειών.

Προς το παρόν αυτό φαίνεται.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ξανά την Πανδώρα σε μία παράκρουση. Στην αρχή λόγω της ζήλιας που τρέφει για την Ρενάτα και σύζυγο του Σίλβιο. Αργότερα θα ξαναμπεί σε έναν σκοτεινό κύκλο με εφιάλτες και εκεί θα «ζήσει» μία ακόμη ερωτική βραδιά με τον Σίλβιο. Θα την δούμε να μπαίνει τη νύχτα στο γραφείο του, να θυμούνται τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και να ανταλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Όλο αυτό όμως είναι ένας εφιάλτης. Και σε απόγνωση η Πανδώρα θα αναζητά απεγνωσμένα τη Λεώνη. Γιατί από εκείνη ξεκίνησαν όλα.

Σύντομα θα τη δει. Γιατί έχει συλληφθεί από τους Ενετούς. Θα βασανιστεί από τον Τζουζέπε για τις δολοφονίες των συνεργατών της. Και σίγουρα η Πανδώρα, που έχει προσωπικό κίνητρο θα τη σώσει για να καταφέρει να σωθεί και εκείνη από την επιρροή των μαγικών της. Πιστεύει πως σε εκείνη οφείλονται όλοι οι εφιάλτες της και η οργή της απέναντι στη Ρενάτα και το απωθημένο για τον Σίλβιο. Μήπως όμως δεν οφείλονται μόνο στη Λεώνη;

Εδώ και λίγες ώρες η Μάγισσα αποκτά και μία πιο διεθνή διάσταση, καθώς μία τεράστια αφίσα, κοσμεί τις Κάννες, στα πλαίσια του ετήσιου τηλεοπτικού φεστιβάλ. Εκεί στελέχη από όλα τα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα, βλέπουν τι νέο υπάρχει σε όλους τους τομείς της παραγωγής και σε όλα τα projects.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιτελείς του ΑΝΤ1 διαπραγματεύονται και τη διεθνή πορεία της σειράς, όπως συνέβη και κατά το παρελθόν με τις Άγριες Μέλισσες, τα δικαιώματα της οποίας πουλήθηκαν τόσο σε ευρωπαικές όσο και σε βαλκανικές χώρες.

afissa-magissa.jpg