Μαύροι Πίνακες: Ο Δημήτρης Κίτσος βρέθηκε ύποπτος για τη 2η δολοφονία και το κοινό αντέδρασε

Κατερίνα Μπούσιου

«Έχουμε καεί από τους υπόπτους»: Το κοινό που παρακολουθεί τους Μαύρους Πίνακες έχει κάνει όλα τα πιθανά σενάρια για τον ή την δολοφόνο, αλλά προς το παρόν μας λείπει κάτι σημαντικό: Το κίνητρο των φόνων. 

Σε όλα τα αστυνομικά μυστήρια παγκοσμίως, ο ένοχος κρύβεται πάντα στον λιγότερο εμφανή χαρακτήρα. Για να μη κινήσει τις υποψίες και να γίνει η ανατροπή στο τέλος. Στο χθεσινό επεισόδιο στη σειρά Μαύροι Πίνακες μας δόθηκαν αρκετά στοιχεία για να λυθεί το μυστήριο και το κοινό στο Χ έκανε τις κατάλληλες αναλύσεις καλύτερα και από το CSI.

Ακόμη και η Κάτια Γκουλιώνη είναι εν δυνάμει ύποπτη. Ακόμη και ο Δημήτρης Κίτσος, ο ηθοποιός που σε κάθε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία τα τελευταία χρόνια, είναι πρωταγωνιστής. Ο δεύτερος φόνος έφερε και ένα νέο πρόσωπο στη σειρά.

Η Σοφία Κόκκαλη, η κρυφή ερευνήτρια και οι υποψίες για γυναίκα - δολοφόνο

Η Μαρήλια ήταν το δεύτερο κορίτσι που βρέθηκε δολοφονημένο στη σειρά Μαύροι Πίνακες και η Κάτια Γκουλιώνη ως Άννα βρέθηκε ένα βήμα πριν να συλλάβει τον ή την ένοχο. Κάπως έτσι όμως βγήκε από το κάδρο των υπόπτων ο Μηνάς, ο οποίος άλλωστε νοσηλευόταν και την ώρα του φόνου η Άννα ήταν μαζί του.

Μαύροι Πίνακες: Ο Ιωάννης Παπαζήσης πήρε την εκδίκησή του και το Χ τον υποστηρίζει απόλυτα

Αλλά οι τύψεις του διευθυντή του σχολείου που είχε σχέση και με τις δύο ανήλικες και δολοφονημένες μαθήτριες τον οδήγησαν τελικά στην αυτοκτονία. Για κάποιο λόγο και η γυναίκα του Μηνά, η Έλλη και αδελφή της Άννας, ξαναμπήκε στο στόχαστρο του κοινού, ως ύποπτη για τις δύο δολοφονίες. Γιατί σαφέστατα είχε κίνητρο επειδή και τα δύο κορίτσια είχαν σχέση με τον σύζυγό της. Από την άλλη πλευρά επειδή ασχολείται με την τέχνη, ταιριάζει με τα μοτίβα του Γκόγια που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος στα θύματά του.

Όμως είναι πολύ εμφανές για να είναι αληθινό. Το κρατάμε ωστόσο για το μέλλον.

Χθες επίσης φάνηκε για πρώτη φορά πως η Σοφία Κόκκαλη έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά ως Ιόλη, γιατί κρυφά από όλους ερεύνησε ακόμη και τον Άλκη, που υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος. Που τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται πρωταγωνιστής σε όλες τις μεγάλες σειρές.

Φαίνεται πως είχε σχέση με την πρώτη κοπέλα, την Ισαβέλλα και κόρη του Ιωάννη Παπαζήση. Επίσης και κάποια βιβλία που ήταν στο σπίτι του, τις κίνησαν τις υποψίες. Όμως το Χ απόρησε με αυτή την εξέλιξη και είχαν δίκιο.

Χθες έγινε και η αποκάλυψη της κρυφής ερωτικής σχέσης του δημάρχου με την Άννα. Τη στιγμή που έχει χάσει τον κόρη του ο Νίκος, βρίσκει παρηγοριά μόνο σε εκείνη.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια στο Χ από τους φανς της σειράς σταθήκαμε και στην υποψία για τον Μάριο Ιορδάνου, σεναριογράφο της σειράς που υποδύεται τον δημοσιογράφο.

«Έχουμε καεί με όσα συμβαίνουν» έγραψαν οι περισσότεροι και από την άλλη εβδομάδα που έρχεται στη σειρά ο Αντίνοος Αλμπάνης ως ενίσχυση στο τμήμα και ειδικός στις ανθρωποκτονίες, αλλάζουν τα πράγματα.

Πάντως ο δολοφόνος έχει καλή σχέση με τον σκύλο της κυρίας Πολίτου. Άρα τον γνωρίζει πολύ καλά. Αυτές οι δύο σκηνές ήταν πολύ χαρακτηριστικές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης