Thomas Ceccon: Ο Ιταλός κολυμβητής πήρε χρυσό στους Ολυμπιακούς, αλλά και στις καρδιές των γυναικών

Γεωργία Βλαχοπούλου

Κάποιοι βλέπουν τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι για τα αθλήματα και κάποιες για τους αθλητές, όπως ο κούκλος 23χρονος Thomas Ceccon από την Ιταλία.

Με τους αγώνες κολύμβησης ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες - μεταξύ άλλων αθλημάτων - και είδη τα πρώτα μετάλλια έχουν δοθεί. Ένας από τους κολυμβητές που ξεχώρισε ήταν και ο Thomas Ceccon (ή Τόμας Τσεκόν όπως προφέρεται) στα 100m. ύπτιο.

Ενώ όλοι μιλούν για «σκάνδαλο Δώρα Γκουντουρά», η ΕΟΕ μιλά για ήττα στα σημεία: «Ντροπή» λένε στο Χ

Ο 23χρονος Ιταλός κολυμβητής συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, αφού έγινε ο πρώτος Ιταλός αθλητής που ανεβαίνει στο βάθρο των Ολυμπιακών για το συγκεκριμένο άθλημα.

Διαβάζοντας βέβαια, το βιογραφικό του καταλαβαίνει κανείς πως ο Thomas δεν κέρδισε τυχαία το χρυσό μετάλλιο στα 100m. ύπτιο στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Ο ίδιος δείχνει πως είναι το νέο αστέρι της κολύμβησης με το μέλλον του να διαγράφεται πολύ λαμπρό. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή κατέχει το παγκόσμιου ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 100 μέτρων ύπτιο και στην μικρή διαδρομή 4×100 μέτρων σκυταλοδρομία ελεύθερου. Επίσης, είναι ο κάτοχος του ιταλικού ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 50 μέτρων ύπτιο και 50 μέτρων πεταλούδα.

Η αποθέωση στα social media για τον κούκλο Ιταλό

Κακά τα ψέματα όμως, ο Thomas Ceccon δεν κέρδισε τις εντυπώσεις μόνο γιατί άφησε στη δεύτερη θέση τον Κινέζο Jiayu Xu και στην τρίτη τον Αμερικανό Ryan Murphy, αλλά γιατί αντικειμενικά είναι από τους πιο εμφανίσιμους αθλητές.

Τα σχόλια ήταν πολλά για τον Thomas και την εμφάνισή του βλέποντάς τον να ανεβαίνει στο βάθρο, με αυτά τα οποία λένε πως θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο, αν το ήθελε, να υπερισχύουν.

«Το επόμενο κορυφαίο μοντέλο των Ολυμπιακών αγώνων και χρυσός μεταλλιονίκης, Thomas Ceccon. Δεν είναι περίεργο που κέρδισε, αυτό το σαγόνι πιθανότατα χώρισε το νερό στη μέση όταν έπεσε μέσα» έγραψαν στα social media για τον 23χρονο.

«Πριν από λίγες ώρες, δεν ήξερα ποιος ήταν ο Thomas Ceccon, αλλά τώρα είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσε να γίνει μια σύγχρονη Ελένη της Τροίας. Θα πήγαινα στον πόλεμο για την ομορφιά του, θα του έγραφα τραγούδια και θα τολμούσα να πω ότι οι ίδιοι οι θεοί τον έχουν ευλογήσει» ήταν ένα άλλο σχόλιο από fan του κολυμβητή από το εξωτερικό και πραγματικά ταυτιστήκαμε.

Βλέποντας πάντως τις αναρτήσεις του 23χρονου Ιταλού και κάποιες πιο επαγγελματικές φωτογραφίσεις του πραγματικά, όπως είπαν όλοι στα social media θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αν δεν ήταν αθλητής.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο νεαρός Ιταλός τρβάει τα βλέμματα των γυναικών.

Η Ιταλία κέρδισε το χάλκινο στη σκυταλοδρομία 4x100 μ. ελεύθερο στην εναρκτήρια βραδιά των αγώνων της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς και ο Thomas Ceccon ξεχώρισε την ώρα που χαιρετούσε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες για να δουν τον αγώνα τους.

Ό,τι και να λέμε βέβαια, εμείς για την εμφάνισή του ο Thomas Ceccon έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όπως είπε μετά τη νίκη του.

Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα ότι μπορούσα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και σήμερα είναι αυτή η μέρα. Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος. Ως παιδί, στα 15 μου, ο προπονητής με ρώτησε: «Ποιο είναι το όνειρό σου;» Απάντησα: «Να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες», και μου είπε: «Χαλάρωσε». Ήταν πάντα το όνειρό μου. Η νίκη εδώ δεν είναι όπως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι ένας αγώνας που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Πήγα δυνατά και προσπάθησα να κρατηθώ μέχρι το τέλος. Και στο τέλος εξαντλήθηκα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης