Gabriel Medina: Πώς τραβήχτηκε η viral φωτογραφία του στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι;

Γεωργία Βλαχοπούλου

To surf προστέθηκε φέτος για πρώτη φορά ανάμεσα στα Ολυμπιακά αθλήματα και παρότι δεν έχει μεταδοθεί κάποιος αγώνας, ο Jérôme Brouillet έβγαλε ίσως την πιο ωραία φωτογραφία των Ολυμπιακών αγώνων.

Σε έναν μακρινό ύφαλο 16.000 χλμ από το Παρίσι, ο surfer Gabriel Medina χάρισε στους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων μια από τις πιο αξέχαστες εικόνες μέχρι σήμερα, με τον «αέρινο» εορτασμό του που πραγματικά μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός.

Ολυμπιακό Χωριό: Πώς σχολιάστηκε στα social media η αποχώρηση της γυναικείας ομάδας τένις των ΗΠΑ

Nα βάλω μερικούς υπότιτλους. Το surf για πρώτη φορά έγινε άθλημα στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες και οι αθλητές του μένουν σε ένα πλωτό Ολυμπιακό χωριό (και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά) στην Ταϊτή.

Οι αγώνες λοιπόν, του surf πραγματοποιήθηκαν αυτό το 3ήμερο από τις 27-30 Ιουλίου.

O ιπτάμενος Gabriel Medina

Ο Βραζιλιάνος surfer λοιπόν, ονόματι Gabriel Medina απογείωσε ένα βροντερό κύμα στο Teahupo'o στην Ταϊτή τη Δευτέρα (29/7) και πανηγύρισε με έναν βιβλικό οριακά τρόπο, αφού ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στον αέρα μαζί με τη σανίδα του σαν να έχει προσγειωθεί πάνω σε ένα σύννεφο.

Η λήψη τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Jérôme Brouillet, ο οποίος είπε ότι «οι συνθήκες ήταν τέλειες, τα κύματα ήταν ψηλότερα από ό,τι περιμέναμε».

Ο Brouillet τράβηξε τη φωτογραφία ενώ βρισκόταν σε μια βάρκα κοντά, απαθανατίζοντας τη σουρεαλιστική εικόνα με τέτοια ακρίβεια που στην αρχή κάποιοι υποψιάζονταν Photoshop ή AI.

«Λοιπόν, αυτός (ο Medina) βρισκόταν στο πίσω μέρος του κύματος και δεν μπορούσα να τον δω. Μετά εμφανίστηκε και τράβηξα τέσσερις φωτογραφίες και μία από αυτές ήταν αυτή. Δεν ήταν δύσκολο να τραβήξω τη φωτογραφία. Ήταν περισσότερο για την πρόβλεψη της στιγμής και του σημείου που ο Gabriel θα ξεκινήσει να "πιάνει" το κύμα», είπε ο Brouillet.

Ο Brouillet είχε τη γνώση και την εμπειρία με το μέρος του – μπορούσε να δει ότι ένα από τα καλύτερα κύματα της ημέρας πλησίαζε και ήξερε ότι ο Medina συχνά κάνει αυτού του είδους τους πανηγυρισμούς στο τέλος του κύματος.

Με τις εικόνες να στέλνονται αυτόματα από την κάμερα στους συντάκτες του, η αντίδραση ήρθε σύντομα και ο Brouillet παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε.

Είναι πολύ ωραίο, είναι μια ωραία λήψη και σε πολλούς ανθρώπους αρέσει. Δεν είναι πραγματικά μια φωτογραφία surf, επομένως τραβάει την προσοχή περισσότερων ανθρώπων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης