Ο κρυφός γάμος και ο μεγάλος έρωτας Αλίκης και Ηλιάδη: Από το: «Σας την έσκασα», στις αποκαλύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Ο κρυφός γάμος και ο μεγάλος έρωτας Αλίκης και Ηλιάδη: Από το: «Σας την έσκασα», στις αποκαλύψεις

Η σημερινή απώλεια του Κύπριου επιχειρηματία, δημοσιογράφου και δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργου Ηλιάδη, ξαναθύμισε τις αποκαλύψεις για τον δυνατό, αλλά στο παρασκήνιο, έρωτά τους. 

Ο Κύπριος επιχειρηματίας και δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιάδης «έφυγε» από τη ζωή και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκλεισε σήμερα οριστικά. Υπήρξε ο αφανής δεύτερος σύζυγός της και κάποιοι υποστηρίζουν και ο μεγάλος της έρωτας μέχρι την τελευταία στιγμή της, ακόμη και αν ο γάμος τους κράτησε μόνο για πέντε χρόνια.

Αποκαλύψεις για αυτόν τον έρωτα, έγιναν σήμερα τόσο από το επίσημο προφίλ στο Instagram της μεγάλης ηθοποιού που διαχειρίζεται ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, όσο και από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που τον γνώρισε.

Το θρυλικό «Σας την έσκασα» της Αλίκης και η αποκάλυψη Ηλιάδη για τα τελευταία της λόγια

Η συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη το 1993 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Mega και στον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε ένα αξεπέραστο ρεκόρ τηλεθέασης με 79%. Και υπήρχε λόγος, καθώς σε αυτή τη συνέντευξη, η μεγάλη μας σταρ, είχε αποκαλύψει με ένα νάζι και τη φράση «Σας την έσκασα», αναφερόμενη σε όλους τους δημοσιογράφους, τον κρυφό γάμο της στη Μητρόπολη Αθηνών με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Την αποκάλυψη την είχε κάνει αρκετά χρόνια από το διαζύγιό τους.

Το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο κέντρο της Αθήνας ήταν ένα vintage παλάτι

Η αποκάλυψη που γνώριζαν μόνο στενοί φίλοι της, προκάλεσε πάταγο. Στη σημερινή ανάρτηση του επίσημου προφίλ της στο Instagram το οποίο διαχειρίζεται ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, μάθαμε και άλλες λεπτομέρειες για αυτόν τον δυνατό έρωτα, τον δεύτερο μετά από εκείνο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον κρυφό γάμο.

https://www.instagram.com/p/C6rORGcI_Ih/

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο "Σκορπιός" που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη "φύγει". Στην φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια».

https://www.instagram.com/p/C8mMiI8I6ud/

Ο Γιώργος Ηλιάδης μετά την επιστροφή του στην Κύπρο και τον χωρισμό τους δημιούργησε την δική του οικογένεια και σε μία σπάνια του εξομολόγηση στο περιοδικό ΟΜΙΚΡΟΝ της Κύπρου το 1997, μίλησε για εκείνη και για τη επαφή που διατήρησαν μετά τον χωρισμό τους. Αλλά και την πληγή που της προκάλεσε.

Και είχε διευκρινίσει για το κάλεσμα στην Αθήνα ενώ νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο: «Δεν αρνήθηκα να πάω κοντά της όταν αρρώστησε. Απλώς δεν πήγα. Και δεν πήγα γιατί φοβόμουν μήπως την αναστατώσω. Από την άλλη, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τον Κώστα Σπυρόπουλο. Όμως μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Με ρωτούσε «Εσύ τι λες; Θα πεθάνω;» Τρελή είσαι, της έλεγα. «Πεθαίνει η Βουγιουκλάκη; Η Βουγιουκλάκη δεν πεθαίνει». Στα πέντε χρόνια που ζήσαμε μαζί δεν είπε ούτε μία κουβέντα για να με προσβάλλει. Την πλήγωσα την Αλίκη. Είναι κάτι που θα φέρω βάρος στη συνείδησή μου», όπως συμπλήρωσε.

Γιατί κοιτάτε κυρία Βουγιουκλάκη; Γιατί γιατρέ; Απαγορεύεται; Η Αλίκη παρέμεινε Λίζα μέχρι το τέλος

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open, έκανε αποκαλύψεις για αυτή τη σχέση και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος έτυχε να γνωρίσει από κοντά τον Γιώργο Ηλιάδη: «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος Έμαθα πολλά δίπλα του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης και υποδύθηκα τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με βοήθησε πολύ, σπουδαία πράγματα και όχι μόνο για το κομμάτι της σχέσης τους, αλλά αυτά που έμαθα και όσα μοιράστηκε μαζί μου. Αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».